Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
jak využít hořčici?Založila: lenina270
máte nějaký recept kam se dává spoustu hořčice?zbyla mi normální i kremžská a nechci ji jen tak vyhodit
|
valaska | ::::::::::::::. | Datum vložení: 26.11.2011 16:53 hod. | |||
|
do pomazánek a potřít na maso před pečením či smažením nebo různé majdy a nakládat do toho kuřecí či vepřové maso smíchat s kečupem a utřeným česnekem a přidat ke grilovanému či pečenému masu k vepřovému kolenu je výborná, nebo smíchat s tatarkou a jsou z toho různé omáčky k masu, taky při výrobě domácí tatarky |
majda95 | hořčice | Datum vložení: 12.11.2011 14:36 hod. | |||
|
dávám jí do masa na šťávě nebo do ptáčků, a používám ji při výrobě domácí tatarky |
MartinaT | . | Datum vložení: 11.11.2011 20:34 hod. | |||
|
Já přidávám kremžskou hořčici, když dělám kuřecí řízky, před obalením je potřu z obou stran. Jsou pak taky trochu jiné Jinak do marinád |
bobalka | *J* | Datum vložení: 11.11.2011 13:00 hod. | |||
|
Hořčici i plnotučnou i kremžskou přidávám do segedinu i do číny, taky do mexického fazolového guláše a při pečení masa je taky výborná. |
Myklyk | hořčici | Datum vložení: 10.11.2011 17:33 hod. | |||
|
dávám skoro všude |
Hvězdoleta | Hořčice má dlouhou trvanlivost | Datum vložení: 10.11.2011 17:09 hod. | |||
|
,ale dá se přidat do sekané,potírat masa,rolády,tuším i omáčka se dá udělat,ale opatrně s dávkováním. |
martakaba | hořčice vydrží | Datum vložení: 10.11.2011 16:49 hod. | |||
|
v lednici dlouho... já nakládám maso, dělám zálivku na saláty, i do omáček dávám, k anglické pojíme... těstíčko na maso... používám ji hodně |
myro | my | Datum vložení: 10.11.2011 16:45 hod. | |||
|
děláme "biftečky". plátky masa se osolí, opepří, potřou horčicí (hodně),naskládají se do pekáče co nejtěsněji k sobě, posypou cibulí a dají se péct.když je maso měkké, zalije se vše rozšlehanými vejci a nechá se zapéct. nevím, proč se to jmenuje biftečky, ale je to jídlo, které vařila už prababička a odjakživa se tomu u nás tak říká no, ale jinak se u nás nejvíce hořčice zkonzumuje k ovaru |