Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Chřest


Ahoj, máte někdo žkušenosti s chřestem? Jednou jsem ho jedla v Německu. A byl vynikající. Byl dušený s bramborem, uzenou šunkou a holandskou omáčkou. Znáte nějaké další použití? Třeba do nádivky?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Název
Text
 
Je třeba vyplnit název i text příspěvku.
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem ho doa již vařila, ale prostě někde dělám asi chybu. Jinak...- miluji ho, mohla bych ho zbaštit kamion
Obrázek uživatelky
profil
Já jedla kopený z obchodu ve sklenici a taky byl skvělý,jen už nevím značku.Pak jsem si koupila čerstvý a zkoušela uvařit,ale nedal se jíst.Byl chutově jak dřevnatý kedluben.Neumím ho upravit ikdyž jsem se snažila jej vařit dle návodu:mírně osolená voda s troškou octu ,oloupat,odkrojit konec,ponořit do vřící vody,hlavičky jsou nad hladinou,vaří se jen v páře.
Obrázek uživatelky
profil
Výborná je aj omáčka - na tuku opražiť hl.múku,pridať
mlieko, šlahačk.smotanu, soľ, cukor, ocot dľa chuti,
odstaviť a pridať nastrúhaný chren, ja dávam miesto
octu kyslú smotanu,príp.trocha citrónu, hodí sa hlavne k hov.mäsu ap.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak já myslím, že chřestu je do nádivky docela škoda Smajlík ale skvělý je třeba zabalený ve slanině a pak opečený na másle. a když k tomu uděláš jemný bešamel, tak je to perfektní předkrm. a zapečený je také perfekt - stačí ho jen lehce spařit horkou vodou, narovnat do pekáčku (také se může přidat třeba parmská šunka), trochu osolit, zalít bešamelem a dát zapéct do trouby Smajlík a kdo má rád sýr, tak zasypat parmezánem...

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles