Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.11. 2024
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

BEZ MEDU TO NEJDE

Založila: cafourek

Med je vynikající a ničím nahraditelná potravina - souhlasíte?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Podobně jako běžný dort nebo jiný zákusek s krémem.
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, třeba někdo ví, doma pečený medovník, jak dlouho vydrží v lednici?
Obrázek uživatelky
profil
používám často. Nejzdravější je tepelně neupravovaný, protože varem nebo počením ztrácí ty užitečné složky. Dávat ho do jogurtu je moc dobrý nápad. Také mu sluší a vhodně doplňují ořechy. Není to z mojí hlavy, vyčetla jsem v chytré knížce.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem zrovna s chřipkou (naštěstí mám volno!) a moje sestřička mi domů donesla celou zavařovací sklenici medu od včelaře. Smajlík medík je to lesní a už si ho tu rozmíchávám do jogurtu z jogurtovače o kterém jsem mluvila jinde. já vím že bych radši měla pít čaj ale my tu máme 25 stupňů celsia! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já mám med také hodně ráda a je pravda, že med je med.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale ne ten pastovaný, ten mi prostě nechutná. Dávám do čaje, do buchet a hlavně perníku a perníčků - bez medu by to prostě nešlo. Ale nejen že to leze do peněz ale i váha trpí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zrovna sem dodělala med z mladých smrčků a je moc dobrý snad vydrzí do zimySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a nejraději máme pastovaný (šlehaný), neboť ten už neztuhne
Obrázek uživatelky
profil
takový chléb s máslem, banánem nakrájeným na kolečka a na tom med, to nám dělávali ve školce, je mi 51 let a s chutí si to někdy dám ještě dneska
Obrázek uživatelky
profil
my jsme za zimu snědli 6 sklenic medu a to jsme 2
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles