Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Kde prodat knihy

Založila: uznevim

Máte někdo zkušenosti s prodejem knih jinak než např. přes sbazar? Mám hodně knih a nevím, jestli se vůbec vyplatí je inzerovat k prodeji a také kde. Předem díky za případné tipy a rady!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
HankaHH: děkuji za tip, knihobot jsem už bohužel zkusila a při prodeji knih je to ta největší "zlodějina", jaká může existovat. Nikdy víc!
Obrázek uživatelky
profil
Zkuste KNIHOBOT.CZ
Obrázek uživatelky
profil
Na Vintedu se dobře prodávají knihy. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
V sobotu jsem se byla podívat na burze.Všimla jsem si,že dost lidí tam knihy prodávalo.Také dost lidí se zastavovalo a nabízené knihy prohlíželo.To by byla také jedna z možností knihy nabidnout.
Obrázek uživatelky
profil
Hm, to je smutný. Ale je fakt, že jsem knihy zatím neprodávala, tak nevím, jak to chodí. Ale zase už jsem viděla v antiku knihu dražší, než v knihkupectví, tak nevím. Je to asi obchod od obchodu, město od města. Zkrátka se musí hledat, zkoušet.
Obrázek uživatelky
profil
Antikvariát je dobrý maximálně pokud chci knihy koupit. Když chci prodat, dostanu za knížku v perfektním stavu (novou, 1x čtenou) méně než desetinu její původní ceny. Aspoň u nás to tak je, např. za knihu s prodejní cenou kolem 250 Kč dostanu v antikvariátu 20 Kč!
Obrázek uživatelky
profil
Mám stejnou zkušenost, že knihy již nikdo nechce (ani oblečení po dětech, třeba i nové kusy nebo 1-2x nošené - je mi líto to vyhodit, ale asi mi nic jiného nezbyde).
Ale taky knihy hlavně kupuju Knihobot, aukro, různé antiky, nedávno tu byl výprodej vyřazených knih v knihovně a to byly kousky!
Možná bychom si mohly vyměňovat/nabízet knihy tady, pokud by to nějak šlo. Ale zase je problém s dopravou/poštovným...
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za tipy, hodně knih jsem už různě darovala, ale zůstalo hodně těch, které bych potřebovala prodat. Jsou jako nové, stály hodně peněz, ale bohužel už je nemám kam dávat.
Obrázek uživatelky
profil
Hezký den,
já knihy spíše kupuji a to v KHIHOBOTu.
Ale oni zde i knihy vykupují.
Posílám vám odkaz, protože si myslím, že když knihy byste raději prodala, vážíte si jich a nejsou bezcenné.

https://email.seznam.cz/?hp#search/prefix%3Aknihobot/200571



Obrázek uživatelky
profil
Také jsme měli velké množství knih,které se už skoro nikam nevešly.Antikvariát je nejblíž od nás 18 km.Prodavač mi řekl,že bych knihy musela přivézt,zda by pak za pakatel něco vykoupil.
Na bazaru je také problémové knihy nabízet.A pak,poštovné je hodně drahé.Nabízela jsem knihy zdarma knihovně.Nebyl zájem.V zoufalství jsem je chtěla dát do sběrny surovim.Prý musím odstranit hřbety.Nakonec ,když jsme někam jeli,tak jsem knihy dávala do telefonních budek,kde si každý může vzít to,co ho zajímá.Ještě mám knih hodně.
Také nemohu pochopit,že ani o knihy zadarmo není zájem.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles