Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Délka pracího cyklu při 60°C

Založila: Jana2007

Jak dlouho vám pere pračka v programu bavlna při 60°C?Mám pračku 10 let a nějak v ní chrastí,tak se začínám pomalu poohlížet po nové.Při 60°pere cca 125min a co zjišťuji,některé perou dokonce 2,5 hod.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Sestra má Candy 40 cm šíře plněná zepředu,ale opravdu je ten cyklus asi kolem dvou hodin zjistím předně,zeptám se.Moje stará Whirpoolka,pere snad dvě hodiny na 90°C i s předpírkou ,jinak já používám zkrácený cyklus stupně si mohu navolit od 30°do 60°C a ten pere asi 40 minut.
Obrázek uživatelky
profil
Candy CTF 1006, máme ji asi rok a půl, na 60 pere bez předpírky 155 min a s předpírkou 195 minut, já tedy na šedesátku asi ještě ani nic neprala, je to v návodu...
jinak je plnit horem a na šest kilo prádla, cena byla do 7 tisíc
Obrázek uživatelky
profil
to má asi jinak. ale většinou to je kolem těch dvou hodin.
Obrázek uživatelky
profil
na Netu asi týdenSmajlíkke konci byly 3favoritky které prošly mým "výběrovým řízenímSmajlíkjsem spokojenáSmajlíkNebyla drahá,kolem 7000k.Dnes jsou i kolem 6000k.Smajlík
Stačí zadávat a hledat na Netu,po obchodech by se člověk uběhal a ani třeba nepořídil.
Obrázek uživatelky
profil
Amicu s nakloněným bubnemSmajlíkúsporné programy mají vypráno do 1h,jinak neperu,nedovedu si předtavit,že by se točila 2hSmajlíkje v tom zahrnuto asi 2-3máchání,nebo se dá praní navíc přidatSmajlíktakže důkladnost proprání je zaručená,je to na 30,40+60st.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkAno je to tak, před dvěma lety jsem si kupovala novou pračku a kamarádky mě upozornily, ať vybírám pračku důsledně, že některé pračky mají dlouhé cykly praní u základních programů.
Já jsem si po dlouhém rozhodování vybrala pračku Bosch / ale tu dražší variantu/ a jsem opravdu spokojena, na praní 60stupňů, tam mám dva programy, jeden je na 77minut a druhá je na 130minut,oba dva programy jsou na celou dávku prádla, pak tam mám všechny běžné programy ještě na poloviční dávku prádla a ty jsou ještě kratší.Pokud kupuješ pračku nech si v obchodě ukázat i návod a prostuduj si teploty a délku praní a podle toho se rozhodni.
Obrázek uživatelky
profil
což mi přijde dost dlouho :-( Máme málo místa v koupelně,takže sháním pračku s hloubkou do 40 cm, ale na 6-7kg. Vím,že takové jsou Candy,ale nikde se nemohu dopátrat,jak dlouho trvá ten prací program. Nemá ji někdo doma?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles