Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Blokování reklam

Založila: admin

Blokování reklam na stránkách portálu Chytrá Žena je porušením Všeobecných podmínek!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Využíváme k zobrazování reklamní systém, do kterého jsou vkládány reklamy pro více webů, ne jen pro náš. Pokud tedy existuje reklama, která by byla závadná, mělo by se na to celkem brzy přijít, protože bude zobrazena na více webech. Pokud se tedy s něčím podobným setkáte v budoucnu znovu, určitě nám napište soukromou zprávu a my to budeme řešit s provozovatelem systému.
Obrázek uživatelky
profil
V žádném PC se vám nikdo nešťourá, pouze využíváme informací, které nám vaše PC odesílá, abychom vás mohli identifikovat. Jak jinak byste u nás mohla být přihlášená a jak jinak by náš systém rozeznal, když si otevřete naše stránky, že jste to vy? K tomu slouží data, tzv. Cookies, které přenáší informace z vašeho prohlížeče na náš server a my tak můžeme rozpoznat, že jste to vy a připisovat tak body vám a ne někomu cizímu. Můžete si dokonce Cookies v prohlížeči zakázat, pokud vám to vadí. Potom se ale nikde nepřihlásíte, protože je to hlavní prostředek pro identifikaci uživatele.
Obrázek uživatelky
profil
admin takhle jsem to nemyslela Smajlík.. reklamy chapu..jenze jednou tu byla reklama na nejake hubnuti nebo na co to bylo..a pri ni mi avast hlasil vir..tak by me spise zajimalo jestli ty reklamy nejak kontrolujete nebo jestli proste vyvesite to co vam kdo zaplati..a je vam jedno co..
Obrázek uživatelky
profil
V žádném PC se nikomu nehrabeme, jen si v našem systému ověřujeme, že ten, kdo u nás sbírá body, také zobrazuje reklamy, díky kterým je možné za tyto body získat dárky. A myslíte, že pokud by nám šlo o prachy, tak bychom rozdávali dárky v Chytrém kontu nebo realizovali nákladné soutěže o stovky výher?
Obrázek uživatelky
profil
Vážím si vaší práce. Chápu, že provoz webu něco stojí. Chápu, reklama je živitelka.

Ráda bych ale věděla, jestli je běžné, že se servery "šťourají" v nastavení PC svých uživatelů. Pro mě je tato informace poněkud zarážející. To prověřujete každé PC, ze kterého se člověk připojí? Já se přihlašuji z domova, od rodičů, od tchyně, přihlašovala jsem se ze školy, z veřejného internetu v knihovně atd... Copak můžu kdekoliv přijdu a použiji PC, mám se hned šťourat v nastavení? To snad ne. To bych považovala za hrubé narušování soukromí. Stejně, jako se mi nelíbí, že někdo zjišťuje, jestli reklamu vidím, nebo ne.

Ještě více je pro mě zarážející informace, že se tu tvoří nějaké seznamy "černých pasažerů". Zvláště, když víme, jak jsou seznamy na tomto webu mizerně zabezpečeny.

A pak i když má někdo reklamy vypnuty, tak pořád zůstávají vyloženě reklamní články, soutěže o výrobky kde jsou podrobně představeny, k - a to je taky reklama. Takže o nějakém černém pasažérovi se mluvit nedá
Obrázek uživatelky
profil
Každá reklama má svůj cíl, některá má za cíl prodat zboží, jiná informovat o novince, jedna je zpoplatněná za kliknutí, jiná za zobrazení. A ano, každý zadavatel reklamy si ověřuje, jestli mu reklama přinesla, co očekával, či nikoli.
Obrázek uživatelky
profil
Me sice zadna soukromka neprisla..reklamy se mi zobrazuji..a chapu vase rozhorceni..
skoda ze si nepamatuju pravidla serveru a pravidla uzivani...atd..ktere jsem potvrzovala..

ale nevim ze bych nekdy potvrzovala, ze souhlasim aby jste se mi.."nam" "hrabali" v pc a kontrolovali pc a co mame zablokovany a co ne?

No souhlasim s nemem a s evabel..

a nutno rict ze nejake pochybne reklamy tady mi uz taky hlasil vir..sice se do pc nedostal..avast je dobry antivir..a ukoncil spojeni se strankou driv nez se mohlo neco stat..

ale i tak..jde vam jenom o prachy nebo o ochranu uzivatelu? Hm?
Obrázek uživatelky
profil
ted mám reklamy - dovča, zlaté slevy a farmu
Obrázek uživatelky
profil
Nezlobte se, ale přijde mi to takové zcestné. To by televize taky musela odpojit každého, kdo o reklamě přepne, nebo odejde. Navíc, reklama není o tom, kolik lidí si ji přečte, ale kolik lidí si objedná, když to přečte 1 000 lidí a neobjedná nikdo, tak je výsledek taky špatný. Tak o co vlastně jde? Nebo nás výrobci reklam taky kontrolujou a pak Vám nadávaj, že jsme zablokovaný?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U všech, koho jsme kontaktovali, bylo naším systémem evidováno množství nezobrazených reklam při jejich procházení stránek. Nikoho jsme přímo nenařkli z blokování reklam, ale upozornili na možný problém a že se jedná o porušení pravidel portálu. Následně jsme každou uživatelku individuálně požádali o ověření, zda se jí reklama zobrazuje. Zkrátka, pokud nám systém hlásil problém, raději jsme si to ještě ověřili, než bychom přistoupili k nějakým opatřením. Většina uživatelek ví, že byl problém v blokování reklam, u jiných se mohlo jednat o blokování z jiného počítače či prohlížeče, mobilu apod. a mohlo k tomu dojít již dříve. Nikoho jsme ale nekontaktovali, aniž bychom k tomu neměli důvod.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles