8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Bez práce

Založila: vija

Ahoj holky.Určitě je nás více,které sháníme zaměstnání.Pojďte probírat témata ohledně práce např. pohovor,dávat si tipy a rady,dodávat odvahu a třeba i nápady,kde sehnat uplatnění.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
tak obnovuji tuto diskuzi a s ní i hledání vhodného zaměstnání. Kdo chce moji cestu za prací sledovat nebo i psát na toto téma je vítán.
Obrázek uživatelky
profil
Přeji vám, aby čarovná atmosféra Vánoc
přetrvala a úspěchy příštího roku
ať předstihnou roky minulé.
Obrázek uživatelky
profil
Středa, 12.10.2016, 09:30-20:00
Čtvrtek, 13.10.2016, 09:00-16:00
Vstup pro uchazeče je ZDARMA!

Beranových 667
199 00 Praha 9 – Letňany
Obrázek uživatelky
profil
Tak já se už pomalu začínám rozhlížet po nové práci, protože rok se pomalu blíží ke konci. Už posílám nabidky. Kromě pár odmítnutí zatím nic. Ještě není sice kam spěchat,ale kdyby se povedlo přejít z práce do práce bylo by to fajn. Jenže s mými znalostmi by to byl zázrak. Takže asi opět skončím na úřadu práce a udělám si nějakou rekvalifikaci.
Obrázek uživatelky
profil
Veletrhy JOBS EXPO a LINGUA SHOW můžete navštívit vždy od 10 do 18 hodin (Čt, Pá).
Vstupné na obě akce je zdarma vč. všech doprovodných programů.
Na Výstavišti v Praze - Holešovicích v Průmyslovém
paláci
Obrázek uživatelky
profil
Hromadu dárků co srdce pohladí, rodinu, přátele, co nikdy nezradí. K bohatství krůček a ke štěstí skok. Nádherné vánoce a šťastný nový rok .
Obrázek uživatelky
profil
jsem na Profesia days nešla. Moje bývalá vedoucí mi v pondělí volala, že by o mě zase stáli. Takže včera jsme byli za ředitelkou a 1/11 se vracím. Jsem ráda, protože je tam fajn kolektiv a tu práci znám.Tak snad tam tentokrát vydržím. Pokud by mě nevzali tak jsem měla domluvenou rekalifikaci na téma asistentka, sekretářka. Určitě by ta rekvalifikace byla zajímavá a užitečná, ale dalo by mi to jen lepší výchozí pozici a musela bych hledat dál.
Obrázek uživatelky
profil
takže dnes jsem se dozvěděla, že ta rekvalifikace s lektorkou, kterou znám mi nevyjde, ale budu mít jinou podobnou. Příští týden mám jít podepsat smlouvu. Absolvovala jsem několik neúspěšných pohovorů a zjistila jsem, že bych se hodila i na pozici fakturantky a že by mě to i bavilo. Je to divné,ale u fakturantky mám velkou úspěšnost co se týče pozvání na pohovor.Na Profesia days půjdu, takže kdyby někdo měl zájem můžete se ke mně připojit.
Obrázek uživatelky
profil
profesia days a vstup je zdarma.
Kdy: 21. 10. 2015 10:00 - 19:00
22. 10. 2015 9:00 - 16:00
Kde: Výstaviště PVA EXPO Praha Letňany

Co veletrh práce přináší:
osobní setkání a přednášky se zaměstnavateli, kteří nabízejí brigády, praxe a stáže
kariérní poradenství
workshopy a přednášky na téma: pohovor, jak napsat životopis a motivační list
testování IT a jazykových znalostí
zajímavé osobnosti
soutěže o ceny
Obrázek uživatelky
profil
co jsem bez práce. A nějak jsem měla od té doby moc pochůzek. Ve čvtrtek jsem byla v personální agentuře, kde se mnou mluvily dvě sympatické dámy a slíbily, že se mi ozvou do týdne. Přijdu domů a volá ženská z firmy,která pořádá rekvalifikace ať v pátek dorazím. Přijdu tam a ona i nabídla pro mne ideální rekvalifikaci ( když to vyjde měla bych tam začít chodit od října nebo pak až v listopadu). Doma jsem si na tu rekvalikaci (asistentka, sekretářka s business angličtinou) přečetla reference a vypadá to, že ji má na starosti lektorka,která mě před první rekvalifikací měla na motivační kurz. To by bylo skvělé, protože je to skvělá ženská. No a teď mi přišla pozvánka na tento čtvrtek na pozici fakturant cca. 10 minut od domova. Nejvíc se mi líbí ta rekvalifikace,protože se tam můžu naučit spoustu užitečného hlavně angličtinu. To je zatím vše a držím případným hledajícím ať se zadaří dobrá práce. Jako nezaměstnaná jsem už docela zkušená takže kdyby byl zájem klidně s něčím poradím. Ahoj

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles