Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Aukro

Založila: tregi

Znáte stranku aukro?? Nakupujete tam? Mate s tim dobre nebo špatné zkušenosti?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
nakupuju,i několik originálních dárků na Vánoce jsem tam splašila,naprostá spokojenost,poštovné je někdy vyšší,ale zase cena nákupu to vyrovná,než když se kupují nové věci.
Obrázek uživatelky
profil
nakupuji a prodávám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já prodávám na aukru i na mmb, ale zatím jsem na aukru nenakupovala, jen manžel tam hrál jednou aukci, bohužel neúspěšně.
Obrázek uživatelky
profil
na Aukru prodávám i kupuji,je to pro mně přehlednější než na MMb
Obrázek uživatelky
profil
Tak je to možná víc, než klasické poštovné. Obálka stojí kolem 5 korun. I tam je 80 korun za poštovné a vše okolo přehnané. BuĎ tam někdo prodává, protože chce prodat něco co se nehodí, nebo nevyužije, ale prodat nějakou věc, započítat si k tomu i provizi, to si pak ostatní můžou připočítávat i připojení k internetu, jízdenku když někdo dojíždí do města, kde balíček pošle... Cokoliv. Pokud se někdo chová takhle, tak to je pravda: Ať tam raději neprodává.
Obrázek uživatelky
profil
ale i těch 38 korun za poštu není vše.Vem si, že bublinková obálka zadarmo není, a ty provize aukru, za uskutečněny obchod, také nejsou nemalé. Takže v konečném důsledku zaplatíš i cca 60-80 kč.Pokud tedy počítáme doporučenoui věc.Ono se tam ani skoro nevyplatí prodávat.
Obrázek uživatelky
profil
dost často, většinou oblečení pro dcerku, ale i prodávám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ted jsem tam koupila dětem kombinézy za pár korun....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U větších balíčků chápu, že už je to balík, ale třeba ty knížky, to se posílá ještě jako doporučenej dopis. Zrovna ve středu jsem jednu posílala v bublinkové obálce, klasických 220 stran, takže žádná tenká brožůrka a platila jsem 38 Kč. Když k poštovnýmu někdo připočítá třeba ty obálky, nebo pár korun za papír, cestu nebo já nevím co ještě, tak pořád nemůže dělat poštovné 80 Kč. To už je skoro dobírka. U aukcí, kde je taková cena poštovného ani nepřihodím. Navrhnou cenu předmětu a ještě počítají lidi s tím, že vydělají další peníze na poštovným. To už není o nákladech za balné ale vychytralost.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
záleží na tom co pošlete,ale poštovné se hodně zvedlo a pod padesát korun moc balíků nepošlete

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles