8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

víra v Boha

Založila: filija

chcete si někdo psát o krestanství ?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil

že existuje něco mezi nebem a zemí.Život mě naučil věřit sama v sebe.
Obrázek uživatelky
profil
Víra je dar, ale ne každý si uvědomuje, že ho dostal.
Někdy mi připadá, že Bůh je přítomen spíš v lese než v kostele.
Někdo dodržuje desatero a nemusí kvůli tomu chodit do kostela.
Někdo, sotva vyjde z kostela, závidí, lže, krade, pomlouvá, zahýbá, nemá rád ani sám sebe.
Víra je pocit, uvědomění si sama sebe a Boha.
Víra je přidání se na stranu dobra.
Chodím do kostela a doufám, že věřím, ale někdy se mi to nedaří.
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s filek
Obrázek uživatelky
profil
Nejsem neznaboh, víra je něco, co dopomáhá k životní harmonii. Nemám ale ráda fanatismus, to je něco, co tu harmonii zabíjí. Nepotřebuji, aby mi kdookoli vysvětloval, čemu a jak mám věřit. Myslím, že kousek boha je v každém člověku a všude kolem.
Obrázek uživatelky
profil
verím v boha je to niečo čo sa nedá chápať r. ozumom .Veriť je dar. denne v. modlidbe presviečam že o čo prosím Boha tak mi dá ale nie tak ako ja by som si želala, ale tak ako vie že mi to je na úžitok. zuzanaal
Obrázek uživatelky
profil
Buh existuje.Najde ho ten,kdo ho najit chce.Jsou pripady,ze buh promluvi k cloveku,ktery ho pronasledoval a neveril a Buh zmeni jeho srdce.Ale ne kazdy ma to stesti.Takovy lidi se pak chteji o to podelit s ostatnima,vykladaji svedectvi o tom,co se jim stalo,ale ve vetsine pripadu jim lidi bohuzel neveri.Krome krestanu.Ti nemaji duvod jim neverit,protoze vesmes vsichni si prochazeji necim podobnym.Tim,ze se jih Buh dotkl.Tezko je to vykladat nekomu,kdo neveri a verit nechce.Verit v Boha taky neznamena jen verit,ze existuje,ale duverovat Mu a nespolehat jen na svuj rozum.A to je taky rozdil mezi nabozenstvimi,ktere se tim neridi.Tu opravdovou krestanskou viru nejde nikomu vnutit,ani nekoho zfanatizovat,jak mi to rekl jeden znamy,ale na to musi clovek dojit sam.Je to osobni vztah z Bohem.Ne jen ze si clovek rekne:ano verim v Boha,jsem krestan.Tak to neunguje.Je v tom neco hlubsiho,co neverici clovek tezko pochopi.A me to mrzi.
Obrázek uživatelky
profil
NEVĚŘÍM!
Obrázek uživatelky
profil
Právě prožívám období, kdy hodně váhám, zda Bůh existuje... Naštěstí téměř vítězí myšlenka, že Bůh je, slyšela jsem a párkrát i zažila různá svědectví o tom, že Bůh určitě existuje.
Mnohokrát už zazněla otázka proč Bůh dovoluje tolik násilí, zla a nenávisti. Už to tu psáno bylo. Dal nám svobodnou vůli, nejsme žádné loutky, které by chtěl ovládat, a proto si za své činy zodpovídáme sami a pokud se lidé neobrátí a nebudou činit dobro, bude na světě čím dál hůř :(.
Právě chodím s klukem, který nevěří, moc mě to mrzí, každý den se za něj modlím, aby víru našel. Já osobně pocházím z celkem dosti věřící rodiny. Často si myslívám, že moji rodiče jsou až fanatičtí, ale možná nejsou, možná mají správné mínění a já špatné. Je to věc názoru, na který má každý právo.

Ještě tu někdo psal, že jehovisté mají též svého Boha, není to až tak pravda, je to stejný Bůh, ve kterého věří i katolíci, ale jehovisté mají jiné zásady, to je asi jediný rozdíl.

+
Obrázek uživatelky
profil
věřím,několikrát jsem se o tom přesvěčila...
Obrázek uživatelky
profil
NIEEEEEEE neverim !

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles