MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

Orgasmus

Založila: lululinka

mate s tim nektera problem??Ja osobne jo..nemohu toho dosahnout,i kdyz me partner opravdu vzrusuje,nevim cim to je..
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tak s orgasmy problém nemám a jestli ano, tak spíše opačný. Klitoriální i vaginální mívám, a to často i zároveň. Je to asi biologická záležitost, ale také psychická (to určitě), rozhodně předstírání nemá smysl (vaginální orgasmus muži poznají). Taktéž nemá smysl frustrovaně očekávat, že přijde. Orgasmus nezaklepe na dveře...
Obrázek uživatelky
profil
Nevím zda to je i u jiných, ale mne nejvíce vzruší a připraví na orgasmus, když vím že budu potrestaná, druhovi se to také líbi a tak semnou často zachází jako s malou holkou a vůbec mu nevadí mi i za maličké neposlechnutí nebo nějakou chybičku nasekat na holou.Sice to někdy i dost bolí, ale pro mne a snad i pro něho je to dost vzrušující. Často mne ještě před trestem poručí vysvléct a pak mne pošle nahatou pro proutek nebo metlu a už ten strach aby mne nikdo náhodou neuviděl a taky jak mne seřeže zadek mne hodně vzruší.
Obrázek uživatelky
profil
elenal
naprosto přesné vyjádření, takto funguje tělo, souhlas


diskutérky se obměnily, jak jsem psala v počátku,téma by bylo zatraceno
Obrázek uživatelky
profil
pokus se přestat soustředit a ONO to třeba přijde i ve chvíli když to neočekávášSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ja driv nevedela vubec co to je a strasne jsem se stydela za to.Pak jsem si myslim zrovna v bravicku precetla clanek o tom, ze si to jedna holcina delala proudem vody u sprchy..tak jsem to zkusila a bylo to fakt boží.A pak jsem si casem nasla i toho spravneho chlapa a ted mam i mokre orgasmy.Ne pokazde, ale obcas, kdyz jsem dlouho vyprahla a moc se na to tesim, tak strikam.
Obrázek uživatelky
profil
Ono taky záleží na jaký orgasmus čekáš. Vaginální má jen málo žen, klitoriální už pak víc ,ale to ti musí partner pomoct rukou, jazykem, pomůckami apod.
Obrázek uživatelky
profil
Někde jsem četla že ženy dosáhnou orgasmu spíš při dráždění jazykem než normálním sexem.
Obrázek uživatelky
profil
to jsi blbě pochopila. V tom článku píšou o tom proč nedosáhneš orgazmu a taky to že né všechny ženy dosáhnou orgazmu a taky záleží na technice a taky nemusíš dosáhnout jen vaginálního orgazmu. Koukla jsi na ten článek nebo jsi se podívala jen na nadpis a víc tě nezajímalo?????
Obrázek uživatelky
profil
že máš problém, pokud se ti jinak sex líbí, je vše OK. Možná potřebuješ jen dozrát, pár let si počkat. Problém nastane až tehdy, až ho budeš schopna dosahovat, ale chlap ti nebude stačitSmajlík Snad jediná malá rada, zkus to sama a buď trpělivá, ono to jednou přijde.
Obrázek uživatelky
profil
Nedělej si z toho hlavu, mnoho žen dosáhne orgasmu až ve věku 35-40 let. Jestli se máte rádi, jednou k tomu dojde.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles