8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Porodné v roce 2011

Založila: eliska111

Pěkné odpoledne všem i nastávajícím maminkám :)mám velkou prosbu,pokud je mezi Vámi někdo,kdo tomuto tématu rozumí,či je mezi vámi děvčaty některá úřednice a vyzná se v tomto.Simča.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, chtěla bych se Tě jen zeptat, od kdy vlastně bylo v ČR porodné...
Obrázek uživatelky
profil
omezení příjmem mě taky točí a je ot jak píšeš ty a jak píšou holky dole, můžeš xlet pracovat a nedostaneš nic a ti, co nepracují dostanou. Já bych taky mohla řvát, že jako holka, která jsme otěhotněla za studia, i když jsem před ním pracovala i při něm, ale jen brigádně, jsem taky měla nárok na prd. A koho zajímá, že studuju proto, abych zajistila právě tomu dítěti lepší život? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
naprostý souhlas.
Já musím říct, že když vláda navrhla, že dostane porodné každý jen na první dítě, tak jsem si říkala, je to tvrdé, ale spravedlivé vůči všem (a nemůžou někteří naší jedinci řvát o diskriminaci) a stát musí někde ušetřit. Ale pak mě nadzvedlo ze židle, že to omezili tím příjmem. To je nespravedlivé a sprosté. Jak k tomu příjde maminka, která třeba x let pracovala, měla trochu větší příjem, odváděla poctivě do rozpočtu a teď z něj nic nedostane? Takže vlastně z jejich odvedených peněz to dostanou nakonec ti, co třeba v životě do práce nechodili.
Jsem účetní patnáct let a to, co naši vládní mnohdy vymyslí, je pouhá teorie. Do praxe by měli jít, mezi lidi a pak teprve vymýšlet a schvalovat!
Obrázek uživatelky
profil
je mi jasné, že by vám ty peníze pomohly, ale dřív taky žádné porodné nebylo. Já jsem z těch, které se zrušením porodného souhlasí, to jak se chová naše vláda je věc druhá, to řešit nemá cenu...
bizonko, přítele klidně uveď, že s tebou žije. Pokud bude v rodném listě dítěte, bude sociálka peníze vymáhat po něm - alimenty, zaopatření matky s dítětem atd. Jen pokud ho do RL neuvedeš, budeš mít nárok na více peněz od socky...
miminko: nezlob se na mě, ale když si dneska někdo pořídí třetí dítě, tak musí taky uvažovat, jestli ho uživí. To, že si vzala dcera dítě z DD je chvályhodné, ale byla to její volba a její rozhodnutí, ne?
Obrázek uživatelky
profil
mas soukromku nevim jestli se to uz ukazujeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem také rozezlená na naše poslance. Dcera čeká 3.dítě- jedno z toho je adoptovaná holčička postižená ZTP/P - z toho důvodu nemůže chodit do práce, manžel je od 7 hod. do večera každý den v práci,aby rodinu zajistil, mají hypotéku na byt, jinak by se k bytu nikdy nedostali. Porodné by jí určitě pomohlo, jsme z toho roztrpčeni.
Obrázek uživatelky
profil
Já si také myslím,že porodné při 2,4 násobku je hrozný nesmysl.Nikdo kdo pracuje na nej nedosáhne.Lituji mladé lidi.Jsem ráda že jsem už důchodce.
Obrázek uživatelky
profil
Krásné sobotní mrazivé ráno všem tady Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Páni poslanci ,vláda a páni ministři by si měli zkusit žít z toho 2,4 násobku životního minima.Všechno odnesou obyčejný lidi. Musí si zaplatit úplně všechno,ale nedostanou nikde nic.Nemakačenkové,ti spadnou do sociální sítě a ti ty peníze dostanou a bohatým lidem je to jedno.
Obrázek uživatelky
profil
A to se diví, že mladí dnes nemají děti.Ty děti také něco stojí a když je žena na rodičovské,tak ty peníze prostě nestačí.Dcera byla zrovna dnes malému je mu 18 měsíců koupit boty a stály 900,-Kč.Vždyť je dneska všechno tak drahé a platy nic moc.A to si ještě musíte vzít hypotéku na bydlení.Taky by jste si měli spořit na důchod říkal chytrej pan ministr a to nejlépe několik tisíc,aby z vás na stáří nebyli žebráci.Dcera má syna z prvního manželství je nyní na VŠ a jeho otec přišel o práci,takže na soudě jim řekli, že s alimentama se asi může rozloučit.Jsme z regionu, kde zrovna není moc prac.příležitostí.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles