Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
hezký sobotní večer ve spolek.
Marcelko, taky mi chybí chvojí na přikrytí růží. Loni jsem to jen pořádně přihrnula mulčovac kůrou, ale mám strach, že to vítr rozfouká.

U nás je dneska sychravo. Já jsem dopoledne čistila některá okna, ale bylo moc vlhko, špatně se to dělalo.

Odpoledne jsme s Vašíčkem pekli perník, ztratila jsem svůj recept, tak jsem našla jeden tady.. za chvíli ho vyzkoušíme, tak jsem zvědavá, jaký budeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
my jsme se vrátili z Plzně. Počasí je ošklivé. Zahradu máme hotovou, ale chybí nám chvojí na přikrytí,stále to oddalujeme, ale už je nejvyšší čas vyrazit.
Lucinko, tobě bych moc přála, aby se vše v dobré obrátilo. Blíží se Vánoce a dětičky jsou už určitě natěšené. Mysli na ně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdeničko, užij si oslavu s nejstarším vnoučkem a popřej mu hodně zdravíčka a štěstíčka!
Martinko59, nic nepřecházej. Buď v teplíčku a pij čajíčky, ať jsi brzo fit!
Daděnko, lenoš a v chytrém kontě si asi nic nevybereš.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás je také pochmurno, jsou 3°C.Smajlík
Dnes ráno jsem byla se sestrou na krajkářských a řemeslných trzích, bylo tam plno krásných věcí a moc lidí.Smajlík
Koupila jsem dceři vánoční zvoneček /sbírá zvonečky/.Smajlík
Teď tu mám Patrika, odpoledne jdeme přát nejstaršímu vnukovi k 22-tým narozeninám. SmajlíkSmajlík
Mějte krásnou sobotu.Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Celovku mam, ale ty nevies, ze svetlusky lietaju len na Jana (ved sa aj volaju svatojanske musky)?
A okrem toho ja by som bola taka prizemna a spomalena svetlusa (schvalne som nenapisala svetluska - to sa uz k mojmu veku nehodi) a kazila by som pravym svetluskam image.
Okrem toho nas susedovci zavolali na kavu, tak hrable putovali do garaze.
Obrázek uživatelky
profil
teda Dádi, ty nemáš světýlko-čelovku? Nezbytnost pro zahrádkáře na podzim. Navíc by to bylo roztomilé, kdybys pobíhala s čelobkou a hráběma, byla bys jako světluška.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vcera poobede som sa pustila do hrabania listov, ale vela som toho nestihla, lebo uz sa skoro stmieva a po tme sa hrabat neda. Mala som na plane pokracovat dnes, ale vonku je sychravo az surovo, taka vlezla zima. Tak uvarim a uvidime, ako bude poobede.
Medzi varenim budem nakukat do konta alebo citat - skratka lenosit.

Vsetkym vam prajem krasny den.
Obrázek uživatelky
profil
Měsíc máme opět ve vodním Štíru a máme dnes NOV.
Pokud chcete, je vhodný čas na zahájení pročišťovací diety. Můžete si dnes udělat očistný den, jíst méně, hlavně zeleninu a hodně pít čistou vodu.

Máme víkend a máme neklidné období, tak si raději pořádně odpočiňte. A pokud Vás ten neklid honí sem a tam, tak toho využijte a pusťte se do úklidu. Aspoň se před vánocemi nebudete honit. Den je vhodný na jakékoli praní, čištění i leštění.

Nezapomeňte se chránit před prochladnutím. Štír ovlivňuje močové cesty, tak nezapomeňte pít i hodně bylinkových čajů, ať se močové cesty pročistí.
Správné vylučování povzbudíte správnou snídaní - co takhle ovesné vločky?

Nezapomeňte zalít pokojové rostliny.

Přeji všem příjemnou sobotuSmajlík

Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkpřeji krásnou sobotuSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík

u nás máme 4°C, je oblačno

díky, Kubíčka jsem si užila, pak jsem ještě zašla za Péťou a byla jsem dost unavená a začalo mě bolet v krku a mám trochu rýmu

prádlo se pere

Mějte pohodový denSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já jsem včera taky neuzklízela. Měli jsme už včera vánoční večírek. Byli jsme hrát s kolegy badminton, pak se sedělo v restauraci. Jak jsem nechtěla jít, tak jsem se skvěle pobavila. Zahráli jsme si turnaj, pobavili jsme se..
A já jsem ráda, že už to bylo teď, protože když jsou pak takové akce těsně před vánocemi, mi se už pak nechce nikam, protože mám doma dost práce.
Tak se chci pustit do práce dneska. Teď budu dělat zase účtařské resty, dokud kluci spí a pak chci začít mýt okna. Uvidím, jaké bude počasí.
Obrázek uživatelky
profil
všem přeji krásnou sobotu.
Já Lucku chápu, že se bojí o místo. Děvčata, je to smutné, ale v tom našem Kocourkově je všechno proti lidem. I když má zákon na své straně, no a co? Ozve se a můžou ji vyhodit. Co z toho bude mít, když se s nimi bude tahat po soudech, když nemá peníze. Víte, jak se v našem soudnictví všechno vleče. A bude bez práce a ještě bude strkat peníze do právníka a do poplatků.
Ale je fakt, že Viky má pravdu a firmu by to nemělo nic stát, mělo by to jít z pojistky. Teď máme taky zaměstnance po úrazu na nemocenské a šéfka automaticky okamžitě sepsala záznam o úrazu a posílala to na Kooperativu.
Jo, taky si to způsobil sám, ale bylo to v práci, takže se o tom nedebatovalo, prostě byl to úraz, byl.

Už se mi z těch dnešních zaměstnavatelů dělá špatně. Zdírají lidi, jak můžou. Vidím to u manžela. Člověk by řekl velká firma, určitě s odborama.... jo, houby.. pořád si to přeprodávají majitelé a podmínky jak někde v Indii. zedřít z člověka kůži a za minimální platy.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles