8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Kašpárkovo

Založila: Kasparek

krásné ranko raníčko přeji lidem všem zde se hádat zakazuje vše jen s velkým úsměvem proto radujme se veselme se,zpívejme si písničky z naší krásné zemičky Pokud budete chtít udělat radost, je povolen tento odkaz ++++ /www.pesweb.cz/ ++++ jinak platí ++++ Zákaz - vkládání odkazů na kliky!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Marti, já mám recept 40 dkg hl. mouky, 1 šlehačka a 1 Iva a sůl... je to určitě podobné. Mám to raději než listové a jak už jsem psala, dá se z toho dělat sladké i slané.

Tak u nás teplota stále klesá, teď je tam -13. Sněhu je tak akorád, odpoledne jsme byli s klukama na procházce a trošku si posáňkovaly na takovém miniaturním kopečku. My jsme obec na kopci, k našim jezdím do kopce, k nám domů na jinou cestu zase do kopce, ale pořádný kopec na sáňkování tu nemáme.

My jsme zítra taky doma, máme to tak v klidečku, žádné velké vyvařování, žádné plné stoly, všeho tak na noční ďobání. Hrajeme hry s klukama celý večer, u toho máme puštěnou televizi. Vašíček většinou do půlnoci ani nevydrží, Honzík - ten na ty noční ohňostroje každý rok čeká.
Já je moc nemám ráda, vadí mi ty bouchavé zvuky.

Manžel jel ještě na večer k jeho mamce, Honzík kouká u sebe na nějaký film a Vašík mi tady pouští Toma a Jerryho, v osm mu to ale vypnu a pustím také pohádku.

Hezký večer všem přeji.
Obrázek uživatelky
profil
Lucinko, škoda, že nebydlíš blíž. Já bych dětičky vypravila do školy i školky. SmajlíkSmajlík

Já jsem dnes roznášela Zpravodaje OÚ. Za dopoledne jsem jich roznesla 560. Docela mě to zmohlo, ještě, že manžel uvařil. Zbytek pak roznesli vnuci a já mohla jít na poslední letošní babinec. Pobavila jsem se a už se těším na pohádku. Zítra budeme trochu odpočívat, zatím jsme si o svátcích moc neodpočinuli.Smajlík

Pavlinko a Evičko, moc hezky jste to zveršovaly.
Daděnko, užij si túru a ve zdraví se nám vrať.

Já nebudu dělat žádnou velkou hostinu. Budeme s mužem sami, tak udělám jen nějaké chuťovky, oříšky a slané tyčky mám koupené, víno také. Na Nový rok bude svíčková. Tu milujeme oba.
Mějte pěkný zbytek večera a dobrou noc!Smajlík

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to se pro změnu máš Ty, já tu vařím koleno a nějaký dobrý kilo plecka, protože zítra doma odpoledne nebudem a pomazáne naděláno neskutečně a mám dvě veky, šest rohlíků a dvě malé bagety
Obrázek uživatelky
profil
my byly v Třemošné v lídlu, pěkná dvouhodinová procházka, jen Filip se vezl na saních.
Koupila jsem jednu veku,dvě malé pomazánky a koleno,to nám stačí.
A na silvestra budu háčkovat,aspoň neusnu. Jedna paní si u mě objednala čepici se šálou,nějaká koruna z toho kápne,i když málo, pro mě je každá korunka dobrá.
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem se vrátila z nákupu, otevřu diskuzi a čumim jak pitomec, protože já něco začnu na pejscích a pak nevím, zda to bylo tady a nebo tam...
nevadí, budu přebíhatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
odpoledne je to v pohodě,ale ráno se dělá od 6 a to náš táta děti nezvládne, odpoledne by hlídal. Děti jsou v družině a ve školce do 3,to neřeším, jde o to ráno.
Obrázek uživatelky
profil
Luci, škoda, že jsi tak daleko, cukroví bych ti poslala, u nás se ještě nahledá, holky mají pravdu, co školka, družina, moje dcera teď dělá družinářku a ty děti se tam vůbec nemají špatně, SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Lucko, a nenašla by se nějaká spolehlivá kamarádka s dětmi, které bys zase hlídala třeba Ty odpoledne?
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj Lucinko, tu raní bys měla do kolika hodin?
Verunka chodí do školy a Filípek chodí do školky , nebo je ještě doma?

záleží na tom, kdy budeš končit, zda by mohly být děti ještě ve škole a ve školce
Obrázek uživatelky
profil
já jsem magor,ale pekla jsem vánočky a mám zaděláno na cukroví, u nás už je všechno sežraný.
Holky nevím co mám dělat, můžu mít práci,ale musela bych chodit první měsíc na ranní a to mi nemá kdo hlídat děti, to by táta nezvládl, vůbec nevím co mám dělat, strašně tu práci chci.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles