Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

ApoJess - věštby a rady

Založila: Apofisek

Apofisek a jeho křišťálová flaška rumu, Jessynka a její oslintané kosti z kuřete, odpoví a vyvěští co budete chtít! ***************** ***************** ******** Věštby a rady - ceník: dle kvality odpovědi, tedy ZDARMA!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
že si někdy dokážu poradit i sama. Ale ustupování není řešení. Kamarádka mi dnes řekla: "Tak ho nech, ať podpálí byt, nebo si přidělej na pokoj petlici a nevšímej si ho." Otázka je, zda toto je RADA. Já skutečně toužím po znovuobnovení našich vztahů, s přihlédnutím na to, že mi někdy ujedou nervy a křiknu nebo vyžaduji pořádek. Nechci se moc rozepisovat o konkrétních problémech, kdyby Apofisek ztratil chvilku a mohl skutečně pomoci, mohu víc písnout do soukromky.
Obrázek uživatelky
profil
dětská představení, blbla atd. Měli jsme nádherný a záviděníhodný vztah. Dočkám se ještě podobného pocitu? Syn je narozen 22. 10. 1997.

Díky, Apofisku, buď mi opět vrátíš víru v lepší, nebo mě jen ujistíš, že to snad už lepší nebude. Ale každá rada a pomoc je vítaná.
Obrázek uživatelky
profil
chvilku jsem tuto diskuzi jen sledovala, ale nemám ji zdaleka celou přečtenou. Ale líbí se mi Smajlík. Tak nějak je tu o čem psát a možná získat jistotu, možná se poučit, možná něco zjistit.
Když teď čtu, co tu píše muskuluska, moc mi to připomíná mého syna. Tak pokud by si Apofisek udělal čas, možná bych se ho také zeptala: Syn je teď v "špatném" věku. Mlátí s ním puberta a je na roztržení. Ale poslední dobou se problémy hodně vyhrotily, tak si opravdu nevím rady. Také má problémy se soustředěním ve škole, ale i mimo ní. Po poradě s hodně lidmi jsem zjistila, že je to asi nedostatek sebevědomí. Jinde je jako by neuměl do pěti napočítat, doma si pak na mně vylévá zlost. Nutno dodat, že má v poradně naměřené hodně vysoké IQ, čekají ho testy i pro dospělé. Ale ke mně se poslední dobou chová hrozitánsky zle, nerespektuje jediný příkaz. Vyrůstá, bohužel, svých 13 let jen se mnou. Je zlý ke psovi. Přitom vím, že jsem mu jako malému dávala hodně citu a lásky, věnovala se mu, vodila ho na
Obrázek uživatelky
profil
To bylo myšleno tak, že on má málo citu pro nejbližší okolí. Rozejít s partnerem podle mne není dobrý nápad - narušilo by to domácí harmonii a jistotu, která je v dětství NUTNĚ potřeba.
Obrázek uživatelky
profil
Mám pocit jako bych dělala vše špatněSmajlíknaopak či co,sama nevím
Obrázek uživatelky
profil
nemyslím si že by měl nedostatek citu z domova. Věnujeme se mu oba, má problémy se soustředěností ve škole a o to víc se mu musíme věnovat doma. Nevím co pro něho víc dělat. Mám se rozejít s přítelem a věnovat se jenom a jenom jemu?
Obrázek uživatelky
profil
To je sice pěkné, ale tato dvojkolejnost musí být únavná - zejména pro něj. Nedostatek citu v rodinném prostředí (nevhodné chování k rodině a nejbližšímu okolí) se pak může negativně projevit zejména v budoucnu. Pozor na odtržení a odcizení od rodiny.
Obrázek uživatelky
profil
věštit neumím, ale když na tom zapracuješSmajlíkSmajlík tak určitě ano, bližší info napíše jistě věštec apofísekSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Apofisek už šel do hajan?
Obrázek uživatelky
profil
ano to je pravda, to je výchova mého přítele mám pocit, snažím se ho krotit i když ze školky a školy a cizích lidí jsem dostávala opačné zprávy.Jen doma a v rodině je takový. Skamarádit se nemám problém i když si stěžuje, že ve třídě žádného nemá, někdy se chová až moc dospěle, je zdvořilý k ženám, dívkám a vůbec cizím lidem.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles