8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

ApoJess - věštby a rady

Založila: Apofisek

Apofisek a jeho křišťálová flaška rumu, Jessynka a její oslintané kosti z kuřete, odpoví a vyvěští co budete chtít! ***************** ***************** ******** Věštby a rady - ceník: dle kvality odpovědi, tedy ZDARMA!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
tak to já byla asi výjimka. Jediné, co jsem si dovolila, bylo odfrknutí, zbytek jsem si jen myslela. Opravdu, se smnou ani se sestrou nebylo moc problémů. Pořád říkám "snad", ale poslední dobou to přerůstá běžné dětské zlobení. Uvidíme.


Rozhodně, Apofisku, děkuji a vyjádřím se, ale teď mám horečku a hučí mi v hlavě, tak jen píši kratší zprávy do diskuzí.

Mého taťku vídám hodně často, bydlí kousek. Teď byl měsíc v lázních 50 m od nás, tak chodil denně a "povinně" jsme s ním hráli karty. Dost mi to už vadilo (to hraní), ale měla jsem dobrý pocit, že to dělám pro taťku, který se v lázních nudí a rád přijde k nám. Mamka bydlí dál, ale byla jsem tam, je to asi týden.
Muskulusko, snad to zvládneme. Já mám někdy pocit, že fakt už nedám ani minutu. To mám sousedku, má přes 80, té chodím občas pomoct (její rodina ji má ráda, ale jsou to samí doktoři, ředitelé atd., tak nemají na babču čas). Já jí pomůžu s úklidem, ona se vypovídá a ani netuší, že to pomáhá i mně, protože se jí také svěřím
Obrázek uživatelky
profil
jak píšete o svých synech, já si myslím, že my v jejich letech jsme nebyli jiní, tímto si asi projdou všechny mámy pubertálních dětí, moje rada je - vydržte, určitě se časem všechno zlepší. Já když byla v těch letech - teda, to už je dobaSmajlík tak jsem taky rodičům nic neulehčovala, naopak, s ničím jsem nesouhlasila a vzdorovala, to ale asi každý mlaďoch, tak uvidíte, že až jich puberta přejde tak vše bude jako dřív, a pak pochopí, že rodiče měli pravduSmajlík a bude zase všechno v pohodě a budou se rádi vracet domů - no, to mě připomíná, že už jsem pěkně dlouho nebyla u rodičů, naposled myslím někdy na vánoce, ale vidím je často, oni jezdí k nám a každý den alespoň prohodíme pár slov přes skype
Obrázek uživatelky
profil
Potřebovala bych umět věštit, abych věděla na vše odpovědi, protože bych mohla Apofiska otravovat pořád. Dnes je takový problém a zítra bude jiný, pro mě děti jsou nejdůležitější v životě. Já jim dala život a oni mi pomohli se v těžké chvíli postavit znovu na nohy a pochopit, že jsem tu pro ně a musím se o ně postarat.
Obrázek uživatelky
profil
jj je to tak.
Obrázek uživatelky
profil
já to neviděla, ale když máš třeba postižené dítě, dáš vše za to, aby bylo zdravé. Pak někomu dítě zemře, a Ty si uvědomíš, že pořád lepší dítě postižené, ale žijící a vnímající, než mrtvé. Protože mám dítě zdravé a inteligentní, vnímám problémy s ním a trápí mě to, co je aktuální. Ano, jako mámy chceme pro dítě to nejlepší.
Obrázek uživatelky
profil
to co jsem teď viděla v Tv novinách za nešťěstí, nemoc na kterou nejsou pořádné léky, trápení maminky která se musí dívat na utrpení svého dítěte a nemůže mu pomoct, chvála bohu, že jsme na to jak jsme a jde to tak jak to jde. Není nic horšího se dívat na své dítě jak trpí a jedinou nadějí jsou doktoři, hroznéééé.
Obrázek uživatelky
profil
to je nespravedlivé, taky bych se ráda POUČILA jak na ty moje zlobidla a vůbecSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ráda.
Obrázek uživatelky
profil
potvrzuji přijetí soukromky, vzhledem k tomu, že problém je složitější, budeme to řešit tam
Obrázek uživatelky
profil
mohu se zeptat, odkud jste?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles