8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Želatina na dorty

Založila: janca26

Ahojte máte zkušenosti s ŽELATINOU na dorty? Nějak se mi nedaří :) nevím, co dělám špatně!! mohli by jste mi poradit? :)
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pudinková dceři nechutná,tak dělám Oetkrovu.zatím mne zklamala jen jednou,když už se po ztuhnutí nedala podruhé rozpusit.Dříve stačilo ohřát znovu ve vodní lázni.Takže asi změnili trochu recepturu.Ale ztuhla mi vždy.Problé mám jen,když použiji ananasovou šťávu na želatinu
Obrázek uživatelky
profil
já také na dorty dělám z pudinku, je nejosvědčenější
Obrázek uživatelky
profil
není klasická želatina, ale zaručeně se povede:
3/4 l vody, 2 vanilkové pudinky, 2 tangy např.citronové (je žlutá), pokud se použijí pudinky jahodové či malinové a tangy s příchutí lesního ovoce, je temně červená
rozmíchat,nechat přejít varem,trochu vychladit a přelít
Obrázek uživatelky
profil
Želatina od Oetkra mě taky zklamala, dávala jsem jí do tvarohového dortu a vůbec mi neztuhnul. Raději používám želatinu od českého výrobce - např. značka Natura.
Obrázek uživatelky
profil
Ahojte holky díky moc, je fakt že dávám vodu ptz ted jak jsou jahody, tak kompot nepoužívám, ale že by v tom byl takový rozdíl? Smajlík želé z pudingu se mi daří, ale tomuto jsem nepřišla na kloub! nechce tuhnout i jsem zkoušela v polsku koupit galaretku a tam je na 500ml 72g což mi příjde hodně když u nás je na 250ml 12g!!
Obrázek uživatelky
profil
neřeš to, myslím, že si Janina - tedy jestli si pamatuji dobře, tak jmenuje po těchto našich radách určitě poradí..

Stačí míň agar agar a je to v háji
Obrázek uživatelky
profil
dej méně vody, pokud chvátáš, pokud ne, čekej...

na klasickou buchtu jen tak na jídlo máš lepší udělat rosol z van. pudingu a šťávy /sirup a třeba šťáva z kompotu/, je chutnější, akorát je jen průsvitný, ne průhledný
jukni do mého alba vaření, tam máš jasný důkaz o tom, že se takového hodně napeču, ať již ze želatiny, nebo z pudingu
Obrázek uživatelky
profil
zrovna jsem se včera o tom bavily s maminou, že vůbec netuhnou jak píší v návodu
myslím dr. Oetker /extra silné/
už jsem to řešila i s výrobcem....
prostě na půl litru vyžaduje možná třičtvrtě hodiny schladnout
před třemi týdny se nezdařila ani mé kamarádce, která je s Weendy možná stejný ročník narození
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles