Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

svestkova povidla

Založila: cudovluc

Zeny, pomoc! dostala jsem prepravku svestek, chtela bych udelat z nich povidla, poradite mi, jak na ne? dekuju!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Rum taky přidávám,zapomněla jsem ho tam připsat.
A díky za tip na tu skořici a badyán.
Dobrý nápad.Určitě to s tím zkusím.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já dělám povidla podobně jako jarous - jen přidávám trochu rumu, celou skořici a hvězdičku badyánu.

Také se podívejte do receptů tady na CHŽ - je jich tam dost a určitě si vyberete ten, co vám bude nejvíc vyhovovat.


Obrázek uživatelky
profil
Já dělávám povidla v troubě.
7,5 kg omytých,vypeckovaných švestek se pomele na masovém mlýnku,přidá 1,5 kg cukru krupice a půl litru octu.
Smíchá a nechá na plechu do druhého dne a pak peče v troubě bez míchání asi 4 hodiny na 180 st.
Pak pořádně promíchat a dát do skleniček.Nemusí se pak ani sterilizovat a vydrží dlouho.
U nás tak ty 2 roky.To už jsou pak snězena Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles