Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

svestkova povidla

Založila: cudovluc

Zeny, pomoc! dostala jsem prepravku svestek, chtela bych udelat z nich povidla, poradite mi, jak na ne? dekuju!!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem je dělala v troubě.Vůbec neprskají a já je měla za 6 hodin hotové.
Obrázek uživatelky
profil
Možná to chtělo toho octu míň,když nebyly švestky dobře zralé.
Já ty povidla dělávám až tak koncem září,nebo i v říjnu a švestky bývají už hodně cukernaté.
A taky asi mívám jinou odrůdu těch švestek.
Takové rané my tu ani nemáme.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mam hotovo, jsou vyborne, diky za recept! mozna priste dam min octa, ja mam kysele rada, ale manzel by mi to nejedl, musela jsem hodne doslazovat. mozna taky svestky nebyly tak sladke, nektere nebyly uplne mekke.
Obrázek uživatelky
profil
do povidel dejte 1 kousek celé skořice /ne mletou/- v sáčku bývají asi 10 cm dlouhé.
Obrázek uživatelky
profil
diky moc, jarousSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Plech se nevymazává.
Někdy spíš na něj dám trošičku vody,ale jen tak půl deci.
A dělám to na velkém smaltovaném plechu.
Ony ty švestky tím pečením napřed pustí šťávu a to se nepřipeče.Ani se to nemíchá po dobu pečení.
A rum až nakonec.Pořádně to pak hotové promíchat pře dáváním do skleniček.
Ale zkus to třeba na poprve z poloviční dávky a uvidíš že to bude super.A s minimem práce.
Obrázek uživatelky
profil
a rum hned na zacatku nebo az po upeceni?
Obrázek uživatelky
profil
jeste dotaz, plech asi necim vymazat, to by se mi pekne pripeklo asi..
Obrázek uživatelky
profil
Já bych dala tu tyčinku celé skořice.
Aby to nebylo pak zase až moc převoňené.
Ale snad se ti ozve hanka51 a ta poradí líp.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dekuju devcata! skorici celou jakoze cely sacek mlete nebo 1 tycinku cele skorice?
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles