Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Recepty Ládi Hrušky

Založila: anetkaaa

Co říkáte na jeho recepty? Zkoušeli jste někdo nějaký recept od Ládi?Podělte se o názory a zkušenosti.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
takže jestli tomu dbře rozumím, dám kefír prohřívat a pak přeleji přes ten mul (ten mám) a je to?
Obrázek uživatelky
profil
mam kefirovku tu tibetskou houbu ,mne jedna chytrulky z Prahy dala a dělám tvaroh obyčejné- dam kefír do kastrolu a na malý oheň pokud Syrovátka neoddělitelně a tvaroh bude viděn pak přes platinko ja používám takové čtverce co v zdravotnictví používají ale muže byt mul asi , rusky je to marlja takové jak obrazy dělají a musí Syrovátka vytic a jestli najedes u mne na vaření tak tam mam i fotku tvarohu , muže byt i kysele mléko ale mne tady trvalo dlouho pokud mléko úly saldo a pak bylo nahorke ale z kefiru je super a delala i sýr- litr mléka plus kilo tvarohu ale normálního ne z vanicek a uvařit , ono spoji a zase bude zvlášť ta masa a Syrovátka anpak od cedit a přidat jak na tavenak máslo sodu a zase vařit a ten sýr bude jak normalny nakrajeni a taky mam fotku v albu
Obrázek uživatelky
profil
Má skvělé recepty pár z nich jsme už doma zkoušeli Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak ještě prosba - jak děláš ten tvaroh, a dotaz, zda to musí být skutečně jen kefír, a nebo třeba podmáslí či acidofilní mléko...
Obrázek uživatelky
profil
to neco Úplně ine než to co Láďa dělal a chuť je dobra , ja teď udělala trošičku tvarohu z kefiru a zítra udělám taky tavenak , teď uz zádný v kramech nemusím i kupovat- mam domácí
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem ho dneska dělala a dík za radu, fakt je lepší
Obrázek uživatelky
profil
ja vložila fotku kde ten tavenak tak koukni jak on vypada
Obrázek uživatelky
profil
Ono inak bude úplně iny než jen tak namichat a ta soda tam musí trávit tvaroh a bude takové tekuté ze zacatku , japoprve skusila jak dělám Láďa ale soda tam byla příšerně nepříjemná a jsem vspomenes jak my dělali na Ukrajině sýr tak vylepšila a bylo hotovo 😜Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to mc děkuji za radu, protože já právě tu šunku dávám hlavně proto, aby tu sodu "přetřískala", ale snědl se vždy. Takhle to bude rozhodně lepší, takže ještě jednou díkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pridas uz do toho tekutého stavu a pak ja přelijí do nádoby a moc dobre to je ale ja dělám spis přírodní nebo s bylinkami

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles