Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Recepty Ládi Hrušky

Založila: anetkaaa

Co říkáte na jeho recepty? Zkoušeli jste někdo nějaký recept od Ládi?Podělte se o názory a zkušenosti.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
tady v kravině krmej tradičně kravičky ,na ruzne připravky nejsou prachy a mleko stejne blbe zkysa a moc tučne ,skoušela sebrat vršek ale stejne pak nahořkla chut ale kefir z kefirovky je super a pak ten tvaroh je vyborny ale narozdil od Ukrajiny ,tam kupovala na tržnice ,tady tvaroh žluty protože mleko tučne a nesbiram smetanu apouštim všechno na kefir a pak na tvarohSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vlastnosti mléka ovlivňuje nejvíce krmení. Tam, kde jsou krávy krmeny tradičně, bývá mléko dobré a zkysne bez problémů.Smajlík Někde krmí různými přípravky plnými chemie. To se odrazí na kvalitě mléka.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nevim proč ale domácí mléko nechce kysnut tak jak na Ukrajině trvá to strašně dlouho a pak nebo smrdí nebo nahorklo , máme mléko z kravina a dost tučně ale i ta Smetany co skousela sbírat tak taky není dobra a kefír za 24 h hotov a pak dělám co chci
Obrázek uživatelky
profil
proč ne, moje mami ji dělávala, když nám zkyslo mlíko (pokud tedy nebylo hořké)
Obrázek uživatelky
profil
A kefír taky muže byt?
Obrázek uživatelky
profil
orestuješ cibulku, přidáš na kostičky brambory, sladkou mletou papriku, přeliješ vodou a nakonec uděláš z mouky a kyselého mléka (jakýkoliv) zavářku a provaříš, jen sůl, nic víc tam nedáváš, v podstatě jako kulajda bez hub a z kys. mlíka
Obrázek uživatelky
profil
A co to Za polévka?
Obrázek uživatelky
profil
já to zkusím a uvidíme, vyhodit to určitě nevyhodím, eventuelně udělám Hanáckou polévku
Obrázek uživatelky
profil
Jsem na tabletu a on občas pise co chce a jestli nevšimnul tak takové muže napsat takže podle smyslu musíte chápat
Obrázek uživatelky
profil
JU ale nevim jestli z obyčejného kefiru to půjde ja dělám z toho co mam houbu , on takový iny než v obchodech prodávají skus a uvidíš , ale nic nedělej jen sleduj jak syvorotka oddělí a tvaroh zůstane a pak přecedit přes tu látku , ja jeste posvětit a ono samo stéká postupně

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles