Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
děvčata všem přeji. Zase jsem tady asi dlouho nebyla, nějak ztrácím přehled. Tady u nás ráno byl poprašek sněhu, ale dopoledne byl sníh fuč. Nejvíc toho asi litují dětičky. Jinak teplo není, ukazuje to asi +2°C , ale fouká děsně studený a protivný vítr. Včera u nás byla na návštěvě vnučka a její klučíci. Tak jsme měli změnu a bylo to moc prima. Jenom oni měli problém s odjezdem, protože řidič v autobuse měl problém, že mu nefungovalo placení kartou a vnučku do autobusu nevzal , tak se vrátili a jeli až za dvě hodiny dalším spojem. Je to binec když všude chtějí platit bezhotovostně a potom nastane toto. Tak jsem si postěžovala .
Jinak se pomalu chystáme na svátky , ale v našem věku mi to ani už moc nic neříká. Bohužel. Zak jinak Vám děvčata přeji krásnou neděli a hodně sil do vánoc.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes je trochu sněhu, ale taje, je nad nulou..Smajlík

přeji pěknou neděliSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
MARU.. jsem moc ráda, źe jste na těch vašich kopcích v pořádku.. opatrujte se s manźelem a bud´te celá rodina zdravá..Smajlík

děvčata, dobrou noc vám přeji a čauky zítra..
Obrázek uživatelky
profil
Ali.máš pravdu, tu v noci mírně sněžilo a stejně je sněhu jen na trávě mírně. Byla jsem nakupovat odpoledne a chodník i silnice jsou suché.
Maruško, jsem ráda, že jsi nakoukla. Z tvého psaní čiší vyrovnanost a klid. Máš rodinu, která pomáhá, pořídíš si i nakoupit co potřebujete doma, aby vás nepřekvapilo škaredé počasí a klouzanice, či závěje sněhu. V horách je potřeba počítat se vším. To ve městě je v tomto snadněji.
Zdravíčko přeji dobré i tobě a celé tvé rodině. Tento mšsíc mělo parte několik mých známých, jeden člověk mladší o 5 roků než já. Jsou to ztráty, které neovlivníme.
Dnes se těším na další večer se Star Dance. líbí se mi humor konfernciérů i poroty. Samo sebou i krásné roby tanečnic i jejich taneční kreace.
Obrázek uživatelky
profil
Alenko, tak u nás už sníh napadl. Právě jel kolem rozhrňák,město se o nás dobře stará...Manžel už má za sebou první rozcvičku nastávající zimy - odházený sníh z chodníků a ze dvora před garáží.Kateřina na ledě, Vánoce na blátě? No, uvidíme, jak si s náma počasí pohraje...Včera jsme byli nakoupit, tak jako běžně, ale i rezervu na to, když se v zimě někdy nedá od nás jet do města. Byli jsme i v knihovně, takže máme zásobu čtiva. Každý večer stopečku zázvorového likéru jako prevenci proti virózám atd., tak snad jsme už udělali něco proto, ať zimu zvládneme. Jako zpestření aspoň krátké poobědové procházky, a k tomu návštěvy naší mládeže, a jejich zprávičky, fotky a videa z dění v rodině...no, chybí nám něco ke spokojenosti? Hlavně to zdraví, aby se jakž takž drželo. A zklidnění situace v Evropě, ve světě .....Vám všem, děvčata, i Vašim blízkým přeji rodinnou pohodu a pevné zdraví.
Obrázek uživatelky
profil
přeji vám klidnou sobotu...Smajlík
asi vy co bydlíte výše máte nasněźeno... mySmajlíkmáme jen mokro a vítr..
Obrázek uživatelky
profil
Jarko, ano mám hlohyni s oranžovými plody. Z jara pěkně kvetla, pak některé plody byly černější. Oranžová je ale vidět do daleka.
Cukr snad budeš mít v normě, ono bude přece jen cukroví lepší nechat v poměrech, které recepty mají.Bez cukru by nebylo ono.
Marcelko,je dobře že máš kamarádku na procházky. Že jsi stále v pohybu a navštěvují tě rodinní přáslušníci, je dobře.
Zatím ti přeji, aby jsi si kalhoty vybrala a byla s nimi spokojená.
Ali, vzala jsem si v práci firemní vestu a pustila el.kamínka. Nenastydnu tak hned.
U násdnes padal sníh,jedna mladá paní měla problém, jen slabé a nízké boty.Nemohla z krámu sejít po hladkých schodech.
Obrázek uživatelky
profil
Marcelko, ráda jsem si přečetla tvoje řádečky..
fajn, źe máš part´ačku na procházky..Smajlíksnad kalhoty koupíš..
u nás je dnes celý den černo,Smajlíkmusíme svítit.. před chvílí přestalo pršet.Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
rybníku. Přijelo 200 závodníků různých kategorií z celého Česka a Moravy. Loni si prosekávali led, letos byl silný vítr, ale mráz ne. Bylo mi zima, jen jsem se na závodníky podívala.Smajlík
JaruškoJ, naši vnuci jako malí také měli 7.nemoc, ale trvalo to jen 3 dny. Matýskovi přeji, aby byl brzo zdravý.
Já také moc cukroví péci nebudu, nikdo to pak nejí a zabírá to místo v mrazáku dlouhou dobu. Tlak máš v pořádku,celý den jsi v jednom kole, cukr vysoký určitě nebude.
Končím, ohřeji si oběd a pojedu do Rokycan.
Všem přeji hezký den. Právě jsem se podívala z okna a jeřáb staví vánoční stromek. Jsem zvědavá, jaký bude!
Obrázek uživatelky
profil
U nás je dnes +5°C. Chvílemi bylo hodně zataženo, pak ale svítilo asi hodinu sluníčko a teď asi bude pršet.Mně nic nevadí, ale silný vítr, který teď máme hodně často, mi vadí hodně.Smajlík
Reginko, kalhoty do zvonu mám ještě z dob minulých ale:jsou mi dlouhé a v pase velké. Dnes po obědě pojedu do Rokycan,projdu všechny obchody a snad se zadaří.Průběžně uklízím a přitom vyhazuji nepotřebné věci. Denně chodím s kamarádkou na 2,5 hodinové procházky po okolí. Teď je problém někam dojít, protože lesáci na pěkně upravené lesní cesty navozili nějakou černou hmotu, po které se nedá chodit, nohy se boří a boty se špatně čistí. V úterý tady byl syn, ve středu vnuk s Natálkou a večer babinec, včera nákup s dcerou v Rokycanech. Zítra půjdu navštívit bratra a jeho manželku. Vůbec se nenudím.
Jaruško,myslím, že v každé rodině se něco děje.Teď je momentálně hodně nemocných dětí-teploty, rýmy, kašle. V pondělí se tady bude ve škole a školce stávkovat. Ještě u nás byly v sobotu plavecké závody v místním

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles