8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
občas si vás čtu,ale sama nějak nemám o čem psát. Každý den si dojdu do Jednoty nakoupit a občas se ještě dojdu podívat ke hřbitovu na parte, kdo nás opustil.Jinak jsem doma.
Dnes mi volala bývalá kolegyně, že budeme mít ve Strakonicích sraz, ať určitě přijedu. Zmínila jsem se před synem, ale prý nebude mít čas mne tam vézt. Asi bych nezvládla s berlemi autobus a pak docela dalekou cestu do Kulturáku a večer zpět.
No a Vánoce jsou za dveřmi a já nemá zatím žádné dárky, ale ani žádné nápady.
Jestli se u nás kácí ani nevím, v lese už jsem docela dlouho nebyla.
Děvčata, mějte se všechny fajn.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
S těmi lesy to máš pravdu, tady u nás je to podobné, všude se kácí a likviduje. Vypadá to děsně. Navíc náhradní stromy nesází vůbec jehličnany, ale jenom listnáče. No člověk tomu asi nerozumí, mají na to svoje plány a hlavně finance.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Marcelko, fajn, źe kalhoty máš...
u nás se taky v lesích uź několik let kácí.. lesy v Chřibech patří většinou církvi, byly tam krásné buky a jsou pryč..Smajlík bude to trvat dlouho, neź bude zase les..Smajlík
u nás prší..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
BYLA JSEM DNES NA SETKÁNÍ S DĚVČATGY Z PRÁCE, pěkně jsme si popovídaly. Zpátky jsem se stavila v Kauflandu, kouipila si potřebné věci v akci a ještě i něco na večeři. Honila mne mlsná.
Evi, u nás bude rozsvěcení stromu až 3. 12. před tím jsou adventní trhy. Snad se dostanu. Ona dcera natupuje na operaci žlučniku a netušíme, kdy ji pustí domů. I když bude doma, snad bude OK a dostanu se tam.
Marcelko, je prima, že jsi pořídila koupit kalhoty. Určitě si je užiješ. Chumelenici jistě přežiješ bez úhony, strojení uschlo.
Máš pravdu, že se krajina mění, také jsem měla vloni problém najít cestu z louky mezi domy abych se dpstala na silnici.
Obrázek uživatelky
profil
na pochody. Dnes bylo docela teplo, vítr nefoukal.Dostaly jsme se do míst, která jsem znávala, ale dnes jsem tuhle krajinu nepoznala.Všude jsou samé oplocenky po pokácených stromech, lesníci právě dělali nové cesty. Bývaly zde lesní pěšiny a dnes jsou cesty širší než státní silnice. Krajina se moc změnila.
Všechny vás moc zdravím, přeji pěkný večer a jdu si chvíli číst. Nějak se ke čtení nemohu dostat.
Obrázek uživatelky
profil
V Rokycanech u Vietnamky jsem kalhoty sehnala. Vypadají jako rifle, jsou černé, jen nemají cvočky. Nohavice jsou akorát, nemusím je zkracovat, v zadní části pasu mají gumu.Ještě jsem si koupila dvě trička. Suma za 3 položky - 670,-Kč.Měla jsem opravdu radost. Hlavně kalhoty nevypadají "babičkovsky" jako tady ženy mladší než já nosí.SmajlíkTaké mně nevzala kartu, ale měla jsem u sebe peníze v hotovosti. Když jsem šla zpátky na autobus, chytila mě sněhová vánice, deštník nebyl nic platný, tak jsem hodně promokla, ale měla jsem nepromokavou čepici, tudíž jsem nenastydla.
U nás sníh ležel dva dny, teď prší.
Evičko, u nás se bude rozsvěcovat strom v neděli, už je ozdobený, vypadá pěkně. U nás se dnes stávkovalo, děti byly doma.
Majko, zdá se, že jsi spokojená, což ti moc přeji.Já jsem byla nakoupit s dcerou, přece jen je to pohodlnější. Když jedu autobusem a mám tašku na kolečkách, většinou jsem "přetížená".**24*
Pomalu každý den něco uklidím, vyhodím nepotřebné. Stále chodíme s kamarádkou
Obrázek uživatelky
profil
Evi, bylo na co koukat...snad na jaře muź ven půjde...Smajlík
mně se v tomhle počasí nikam nechce, je šedo, občas poprchá a chvílemi fouká..
upekla jsem kynutý koláč s povidly a tvarohem..Smajlík cestou z práce se zastaví pro kousek dcera a myslím, źe i Adam..Smajlík

mějte pohodový zbytek dne..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chtěla jsem vám včera napsat, ale nešel internetSmajlík
byla jsem se podívat na rozsvícení vánočního stromu - bylo to moc pěkné - je tam betlém, vystupovaly děti z naší mateřské a základní školySmajlík, zazpívali jsme si koledy a koupili něco na zahřátíSmajlík, domů jsem ještě přinesla ugrilovanou klobásu pro manžela, který se nemohl zúčastnit, protože má stále problémy s nohou a ven vůbec nechodí
trochu poletuje sníh, který už zůstává na zemi, je na nule Smajlík, jsem zvědavá, jak dlouho bude bílo
nestačila jsem shrabat spadané listí ve spodní části zahrady a pohnojit trávník
mám připravené venkovní řetězy, tak je chci rozvěsit na túje
Smajlík
mějte hezký pohodový nový týdenSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
MARIANKO, VNUČKA MĚLA SMŮLU, HLAVNĚ, ŹE JEL DALŠÍ SPOJ..Smajlík
já taky často hotovost u sebe nenosím..Smajlík
děvčata,přeji vám pěkný večer..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Oběd jsem měla rychle, jen dodělat omáčku a uvařit rýži. Včera jsem si upekla hrnkový koláč s rybízem a posypkou. Tudíž mlsám. Venku bylo ráno sněhově, silnice a chodník vytály, jsou posoleny. Odpolene jsem odnesla věci do bio popelnice, kalhoty jen 3/4, tak honem domů. Foukalo to.
Marianko, někdy mám problém v malých krámcích, kde se jim nevyplatí brát kartu. Nemají pak na zaplacení dovezeného zboží. Už se mi stalo, že jsem si zboží vybrala a musela si dojít do bankomatu.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles