Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
U nás je celkem sucho. Byla jsem 2 hodiny venku s psíkem.Manžel něco pomáhal vnukovi. Nejprve bylo teplo, svítilo sluníčko, ale pak se zatáhlo a ochladilo. Dnes jsem toho moc nenadělala. V neděli odvezeme psíka domů, mladí se vrátí z dovolené a pak teprve budu pořádně uklízet.
Martičko, počasí, které nyní je, přeje nemocem. Vnuk byl na horách a přijel také dost nachlazený. Potřeboval by to vyležet, ale prý nemůže, musí do práce. Tak se vylež alespoň ty!
Mějte všechny pěkný večer a dobrou noc! Musím si prohlédnout poštu!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přeji všem pěkný večer. Mě se dnes zase chytá rýma, půjdu se napařit a do deky.Užijte si večer a přeji všem dobrou noc...Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to my jsme měli na Nový rok a ještě dneska jsmeSmajlíkSmajlíkSmajlík čočku dojídali. Byla dobrá a budou se nás držet peníze.
A nebo taky ne. Uvidíme.
Tak se všechny mějte hezky a ahoj.
Obrázek uživatelky
profil
tak my jsme měli celkem pěkně. Byli jsme na dlouhé procházce, dobrých 5 km, vzali jsme to obloukem přes město na zahrádku a pak zase druhou stranou zpět. Sluníčko svítilo, ale byl docela vítr a u zahrádek byly zamrzlé louže.Mrzelo mě, že jsem nevzala foťák, když bylo sluníčko.
Teď jsem zkoukla A-Z kvíz a s kafíčkem šla na net.
Holky, kdybych někdy nešla a nešla, tak se mi podělal počítač.Smajlík
Věrko, ještě jsem nekoukla, ale seznam snad mám. Čivavka nechodí, Nelke taky ne, má asi práci. Ale Ejinka se občas ukáže. No, uvidíš.
Jinak mě naštvala ta amnestie. Takovou to dá práci, než něco vyšetří a najednou jsou očištěni - Trpišovský a ještě víc mě štvou ty kauzy za kolik milionů nebo i miliard a nic z toho.
Teď mrknu do pošty a snad se zase vrátím.
Zatím čauky
Obrázek uživatelky
profil
koukám na lásku na Primě..zase nakouknu..Smajlík

KAROFKO..jsi moc šikovná s tím seznamem..moc děkuji..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak u nás taky žádná vyjímka. Oběd co dům dal.Taky trochu uklízím a pračka pere. Venku nic moc.Procházka taky nebude. Děvčátka odpočite si po tom vánočním a novoročním veselí.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem v bance a trochu na nákupu potravin. Než jsme se vypravili, tak jsem konečně sundala ze dveří adventní věnec a vše s jehličím doma dala pryč. Už to padalo. Vánoční dečky už mám ručně přemáchnuté a brzo se dám do žehlení. Stromeček je umělý a ten vydrží do tří králů. Dojídáme zbytečky a plánujeme co si dáme do konce týdne. Dítě se vrací z prvního pracovního dne.
Obrázek uživatelky
profil
Měli sme taky na oběd "Kdo co najde" a kupodivu každej je spokojen. Byla jsem dnes na úrade něco pořídit a dopadlo to taky dobře. Jenom ten čas tak rýchle ulít. Jdu trošičku uklidit, pobalit dceři na cestu do Blavy a pod. Prácička maličká, no pracička. Hezký zbytek dne! Pa, pa, pá!
Obrázek uživatelky
profil
byli jsme koupit půlku chleba, synek bude chtít na odpolední směnu svačinu a stál 600korun...muž zase nakoupil masenko...no neztratí se...jdeme obědvat,kdo co najde....SmajlíkSmajlíkmy se synem sekanou a zelí a muž ještě štěpánskou kachnu...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
popřeji dobré chutnání.
Venku je nevlídno, mlhavo, tak odpočívejte, kdo nemusí ven.
Také dám nějaké cukroví do mrazáku.Smajlík

Dělala jsem přehled malého úklidu na patro a půjdu to vyvěsit.SmajlíkSmajlík
Smajlík
Vyprala jsem jednu pračku.
K obědu máme maso a polévku od včerejška, jen udělám později rýži.SmajlíkSmajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles