Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
a přeji dobrou noc.

Dnes už bude určitě klidnější u Martičky a vnučce přeji brzké uzdravení.
Ostatní marody ať nemoci netrápí.

Tak hezký večer u knížky nebo u televizoru.Smajlík
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
budu vypínat počítač. Je nějaký špatný tlak. Sedím tu a koukám na mejly a přitom pospávám. Tak to raději vypnu a jdu k televizi.

Tak hezký večer i noc.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak už jsem ráda, že jsem si na chvíli sedla k počítači.
Ono je to pořád dokola a nikdy to nebere konce
Ten čas taky strašně letí. Silvestr už má otevřený dveře.
Tak se mějte všechny moc hezky.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás bylo celý den jasno,sluníčko-ale silný ledový vítr,na procházce po obědě jsme měli čepice až na uši.Procházka byla jenom krátká,protože pak přijela návštěva,ale i tak to bylo prima.Zítra zatím nevíme,jaký budeme mít program-na 7 hod.večer s mládeží na ohňostroj do města a pak podle toho,jak na tom malý vnouček bude s kuckáním,se bude rozhodovat,jak to bude s hlídáním....nám je to jedno,u které TV silvestra trávímeSmajlík,já případně s knížkou.Marti,tak ať je Markétka co nejdřív doma a zdravá.Je Vás tu pár,co se necítíte ve své kůži,tak ať se co nejdřív zbrcháte!Politika mně vadí hodně a abych nemusela sprostě nadávat,na zprávy se vůbec nedívám.Nejsem tím pádem vůbec "v obraze",ale až bude něco důležitého,manžel mně dá vědětSmajlík.Regi,taky už mám přepsané události a vzkazy v novém kalendáři.Regi,též to tak máme na Nový rok-nic s peřím,jen něco z prasátka pro štěstí....Už Vám popřeju klidnou dobrou noc a bezbolestné vstávání do posledního dne roku 2012.
Obrázek uživatelky
profil
Dnes vnučce dali první jídlo v poledne a podle toho ji možná pustí přes Silvestra a Nový rok domů. Bolesti se zmírnily a dostane nějaké prášky a po Novém roce by ji udělali nová vyšetření , aby nic nezanedbali . Jsem strašně ráda , už kvůli ní. Dnes budeme asi obě spát. Snad jí ten oběd už neuškodí , už by jí muselo něco být po čas naší návštěvy. S primářem jsme mluvili a dával velkou naději , že by mohla jít domů….Já už sem dnes nepůjdu . Přeji všem abyste si užily zbytek večera a klidnou dobrou noc všem. Ještě jednou děkuji všem za slova útěchy….Člověk je někdy bezradný a každé dobré slovo je jako balzám na bolavou duši….Dobrou noc…SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Přepsala jsem si významné události do nového kalendáře, opekla kousek vepřového na Nový rok. U nás se říká, že nemá být nic co mělo peří a je létavé, že by odletělo štěstí. Rodinka si udělá sama a já vytahnu několik bramborových knedlíků.
pomaluse chystám na odjezd k rodičům.
Trochu jsem probrala mailíky, už jich tam bylo moc.
Obrázek uživatelky
profil
máme na chvilku sluníčko.
K obědu byla taky čína z krůtího a rýže. Ještě jsem přepírala nějaké svetry v ruce a musím zase uklidit. Bobino, taky mi není akorát. A Pepíkova dcera volala, že nepřijedou, má ona i její přítel chřipku. Nějak se to rozmáhá.
Na telku jsem koukala, je pravda, že to opakují kolem dokola. Já si k tomu vezmu časopisy a luštím nebo telefonuju, tak mi to ani nevadí.
Ale ta politika mi vadí.
Ke knížce jsem se ještě nedostala a mám jich tu několik nepřečtených. Začnu asi na Nový rok.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
I u nás je mrazivo a zamračeno. Na oběd jsme měli pečené maso s rýží a červenou řepu(salát). Tu já mám už moc dlouho ráda, ale manžel ji rád neměl.Ale poslední dobou mu zachutnala, tak už ji taky jí.Jak se vám líbí pořady v TV. Mně tedy vůbec ne. Dávají tam věci, které se vysílaly už snad nejmíň desekrát. Já se na pořad, nebo film víc jak dvakrát nedívám. To už opravdu musí stát za to abych se dívala dvakrát. Ani knihu nečtu dvakrát. Po dlouhé době jsem přečetla přes vánoce knihu.Jinak se pomalu už nedívám ani na zprávy. Ti poslanci i celá vláda je mi z nich na zvracení.Chtěli by si pořád stále zvýšit plat - stále mají málo, ale jakmile hrozí pád vlády, nebo nové volby tak se koryta drží, jak se říká napíši to neslušně - jak h.... košile.Jinak s manželem si občas zahrajem žolíka. Na Nový rok jedeme k mamince. Jsme domluvené. Maminka udělá polívku a zelí s kačenou a já udělám a dovezu knedlíky.Přeji marodům brzké uzdravení a děvčátka opatrujte se.SmajlíkNějak se taky necítím ve své kůži.
Obrázek uživatelky
profil
Máme pekné slnečné a mrazivé počasie, ráno bolo -5 stupňov.
Varím kapustnicu, aby sme mali aj na zajtra, lebo sa, ako už tradične, zajtra chystáme na silvestrovký výstup na Záruby. Prídeme domov až popoludní, to už bude treba chystať večeru a pohostenie na dlhú noc.
Takže predpokladám, že zajtra sa k PC nedostanem.

Všetkým maródom, hlavne tým detským, prajem skoré uzdravenie.

Všetkým prajem
VESELÉHO SILVESTRA
A VEĽA ZDRAVÍČKA A ŠŤASTÍČKA DO NOVÉHO ROKU 2013.

Obrázek uživatelky
profil
My snad ani nevytahly paty ven, jen mužíček s odpadky do popelnic. My s dceru svorně vytřely prach a vyluxovaly. K obědu byla čína s rýží. Manžel skoro nejedl, něco mu včera nesedlo a je trochu nesvůj. Včerejší prádlo jsem sbírala teprve ráno. Žehlení bude až po novém roce.
Dnes ještě odjedu k rodičům,abych rán mohla do práce. Silvestrovské spoje jsou ještě chudší než v neděli.
Marti, je už vnučce lépe?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles