8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Jdu pozdravit, od včera mám smutnou náladu, když jsme byli s Matýskem na vánočních trzích na výstavišti, tak mi syn poslal sms, že jim umřel milovaný kocourek Jimmy, umřel už den předtím, ale nedokázal to ten den napsat. Ani nevím, jestli ho nechali uspat, jen napsal, že odpoledne už byl moc špatný, tak museli na veterinu, měl tumor a v poslední době moc zhubnul. Když jsem ho před 2 měsíci hlídala, tak byl ještě dobrý, jedl, ale nelíbila se mi barva jeho hovínek a byl víc jak jindy přítulný, spal vedle mně a pořád se lísal. Když jsem poslední den odcházela, tak mě šel vyprovodit ke dveřím, ještě jsem se za ním vrátila a řekla jsem mu, že zase přijdu, to se na mně tak nějak smutně podíval, asi to chudinka už věděl. Filip říkal, že ho mají doma a pohřbí ho v tom novém domě na zahradě pod třešní. Zítra jdou pro klíče, které jim mají původní majitelé předat. Jsou z toho oba hodně špatní, Filip asi mnohem víc, protože mu dělal parťáka po rozchodu z bývalou přítelkyní.
Mějte pěkný večer.
Obrázek uživatelky
profil
Regi, převaz snad nějak zvládnete.. včera jsi měla fajn výlet a dnes budeš mít hezký večer..Smajlík
Marcelko, já bych uź asi 8km neušla, dříve jsme hodně chodili, a na kole jezdili, co je muź po úrazu, jsme spíše gaučoví.. uź jsem zlenivěla..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, Pardubice nezklamaly, nanáměsti byly stánky s perníkem a teplými nápoji, daly jsme si svaařené víno. Pak cávu a chlebíček v krámu kameném. Domů dorazily v 10 večer. Sucho a klidno, po půlnoci začalosněžit. Ach jo. Musíme do nemocnice na převaz.
Jarka má pro Matýska krásný program.
Marcela je chodec, to mne se nechce, jsem líná.
Dnes je adventní jarmark v zámku, nepůjdu, mám ještě večer pozvánku na taneční, -Věneček, asi to bude krásné.


Obrázek uživatelky
profil


PĚKNÝ VEČER!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Dnes už jsem zde byla 2x, ale vždy někdo volal. Já jsem dnes udělala první těsto linecké, moc těst dělat nebudu. Kdy budu péci, nevím. Odpoledne jsme byly s kamarádkou na procházce-8km. Bylo docela hezky, ale místy byly ledové plotny a špatně se po nich chodilo.Pak jsem byla v knihovně a je tady večer.
Mariánko, také se mi zdá, že toho moc za den neudělám.-
Reginko, doufám, že už je dceři lépe. Je mladá, určitě bude brzy v pořádku.
JaruškoJ, jsi hodná babička, pro Matýska vymýšlíš spousty zábavy.
Také jsem byla taková, ale teď, jako prababička už tolik elánu nemám.Smajlík
Alenko, já jsem si hrávala s perníkovými domečky, svícínky atd. Dnes už mě to nebaví, protože ruka už nemá sílu na nějaké zdobení. Zítra bych nutně potřebovala jet ještě dokoupit nějaké věci do Rokycan, u nás je hodně draho, ale má být náledí, tak nevím, jak to dopadne.
Teď u nás sněží a je -2°C. Obrovské hromady sněhu, které u nás byly, jsou z velké části pryč, jestli do toho začne pršet, bude klouzačka.
Přeji všem
Obrázek uživatelky
profil
BLANI, já upekla trochu a z toho perníky a ořechové tlapky jsem připálila.. uź nic péct nebudu, udělám jen nějaké nepečené kuličky, jestli se před svátky dokopu..co je manźel v důchodu, tak mne pečení nebaví..Smajlík kdyź jsem byla sama doma, tak jsem pekla víc druhů..Smajlík

děvčata, přeji pěkný zbytek dne..Smajlík
jdu do školy na jarmark, Anda mne pozvala..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme mrazík a nevlídno. Zatím jsem vyprala a do pečení cukroví se mi zas nechce.
Regi, snad si Pardubice užíváš.
Jaruško, Matýsek je šikula a je fajn, že se při legu zabaví.
Mějte všechny prima den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
JARU, UŹIJTE SI S MATÝSKEM HEZKÝ DENSmajlík
REGI,taky měj hezké počasí i záźitkySmajlík
já koukám na ZOO a potom musím zase do města, včera jsem si zapomněla zajít do lékárny pro léky..hlava děravá..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Renči přeju Ti pěkný výlet do Pardubic, snad bude dobré počasí. Tady bylo dneska pod mrakem a ne moc příjemně. Matýsek nechtěl nikam jít, tak stavěl lego, to ho drží, staví už věci, které jsou pro větší děti a moc ho to baví.
Zítra chceme jít na výstaviště, tam jsou taky trhy a od 17,00 má být nějaká dronová show.
Obrázek uživatelky
profil
Ali, koncert byl krásnáý, koledy, a písničky k Vánocům. Mnohé hrával pan Hypš. Pak vzpomínala na Hanku Zagorovou a Karla Gotta. Jejich písničky též zaspívala. Monika má krásný hlas a zvládá i výšky .
Jarko, Petra byla hnisu plná v břiše, ještě stále jezdíme na čištění. Stehy po vpichách má dnes vytahané.
Matýsek se u tebe má, naplánovala jsi mu dobrý program.
Zítra jedu s klubem seniorů do Pardubic do divadla. Máme odjezd ve 3 odpoledne a dobře hodinu a půl na prohlídku náměstí s trhy. Asi se stavíme na svářák či punč a něco si dobrého dáme.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles