Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
u nás také dost sněhu, ráno bývá kolem 0. Regi, přeji dceři rychlé uzdravení. V sobotu má Sárinka další nácvik programu, který bude v Ostravě na náměstí Česko zpívá koledySmajlík. Nacvičují vystoupení z Operního studia Ateliér/kroužku/. V neděli bychom chtěly jet za sestrou do Frenštátu. Jen mám obavy z počasí. Příští týden mají v kroužku Mikulášskou, pak v Charitě u dcery v práci bude vnučka už po několikáte dělat Andílka a budou babičkám rozdávat dárky.Dcera opět organizuje i akci Ježíškova vnoučata.V pátek máme z práce večírek a v sobotu 9.12 jedu na 2 dny za synem do Prahy. Má vstupenky na StardanceSmajlík , tak bude i kultura.Čas strašně pádí..Vánoce za dveřmi.Ještě mně čekají okna i pečení....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
my jsme bez sněhu, dnes byl mírný mrazík, alw na jabloních je listí ještě zelené a sousedům třešeń taky teprve začíná opadávat...jak bylo teplo a pršelo, tak od posledního sečení hodně narostla tráva, muź uź to sekat asi nebude, bude se listí špatně hrabat.. máme 7 jabloní, zatím mírně opadaly jen dvě..
Regi, vźdy divadlo nesedne..Petru návštěva potěší..Smajlík
Blani, to se nedalo Pepíkovi odmítnout, aspoń jste byli spolu..i kdyź nakupování nebylo nutné..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem byla večer v divadle, nějak jsem se moc nebavila.
Cesta domů byla po sněhu, mírný poprašek. Ráno opět jezdila posypová auta.
Dnes odpoledne si dám vycházku za Petrou do nemocnice, je ji dobře naštěstí. Dopoledne dojdu do mrketu pro menší zásoby. Přinesu si i brambory.
Blanko, u nás je tak kolem nuly.V práci mi pán říkal minulý čtvrtek, že teplotu u nás ovivňuje automobilka, že vyzařuje víc tepla.
Obrázek uživatelky
profil
máme skoro na nule, přitom přes den byl mráz. Tak uvidíme, jak bude zítra. Dneska mne Pepík vzal autem nakoupit. Nepotřebovala jsem, mám vedle baráku Jednotu, takže běžné věci tam snadno nakoupím. No ale když přijel, tak jsem s ním musela jet.
Děvčata, přišel syn, tak zatím dobrou.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Regi, kdyź chceš v Chřibech na houby, tak musíš taky do kopce a z kopceSmajlík na procházky se rovinky na cestách najdou..
Maru Hali, u nás je bez sněhu, ale sluníčko nám svítilo.. byli jsme ve městěSmajlík
DĚVČATA, PŘÍJEMNÝ VEČER PŘEJI..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ali, před hodně lety jsme v chřibské olasti byli s mužem na výletě. Procházka tamními lesy byla pohodová po rovině. Tam co jezdím na chalupu je to z kopce do kopce. Už jsem pohodlná se tam trmácet.
Jiřinko, s dárky pro vnoučata je to velmi složité, domluvit se s jejich rodiči někdy také někdy nevyjde. Operaci s víčkem zvladneš.
Maru, měli jste hodně zimu. U nás je také dnes zima.
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, z vánočně naladěných valašských kopečků Vám přeji příjemný den, v pohodě, ve zdraví, ať se Vám daří všechno, co Vás čeká. Ráno u nás bylo -9°,je jasno, slunečno, čerstvý sníh jiskří, cesta prohrnutá - taková zima by se mně líbila. Bude poobědová procházka.... Děvčata, Vám i Vašim blízkým, koho čekají vyšetření, operace, přeji ty nejlepší výsledky. Regi, Alenko, Marci, Jiřinko děkuji Vám za Vaše milá slova.
Obrázek uživatelky
profil
JIŘINKO,brzy se uzdravte a přeji ti, aby vyšetření bylo s dobrým výsledkem a dočkala jsi se operace ..

u nás zatím nemrzne,Smajlík dnes ani šedivo není a snaźí se sluníčko..Smajlíkpůjdeme chvíli ven..
Obrázek uživatelky
profil
Kouknu do města a pokud neseženu, tak objednám s jinými motivy než si přeje, snad se trefím. Snad dcera na něco příjde, já nevím, co mají doma.
S mužem jsme chytli nějaký vir, tak se léčíme. Muž už je na tom líp a mě je dneska také líp než včera. Akorát nevím, jak dopadne v pondělí krev na předoperační. Mám jít do Prahy s víčkem, které nedrží skrz operace. Už mi to paní doktorka slibuje 4 roky a na jaře operaci naplánovala. Hodně piju a jím doplňky, tak doufám, že týden na vyhnání vira stačí.
Maruško, u nás také šlo házet sníh z cesty a běžkaři na kolem nás už běhají. Přeji ti hezké chvíle s rodinkou a hlavně zdravíčko.
Boženko, přeji ti aby ti doktoři brzo pomohli od bolesti.Smajlík
Na teploměru je u nás teď -7°, tak snad přežijí řepa a celer uskladněný ve skleníku. Mám na nich textilii, ale tahat to domů teď nedokážu. Přeji dobrou noc.
Obrázek uživatelky
profil
Regi, držím dceři pěsti a tobě také, aby se vyřešily oči.
Marcelko, někdy je těžké sehnat oblečení aby sedlo, tak je dobře, že se ti to povedlo.Smajlík
Blani, také nevím, co sehnat k Vánocům. Hlavně pro Sofinku. Když jsme spolu mluvily přes Skype a já chtěla znát její přání, tak mi řekla, že už Ježiškovi napsala dopis. Dcera mi řekla, že už to objednali jako dárky pro sebe. Zkusila jsem znovu z malé vylákat typ, tak jsem řekla, že je potřeba dát dopis i u nás, tak aby mi přání nadiktovala a já, že bych dala přání u nás za okno. Sofinka mi řekla, že psala už 4 dopisy a že Ježišek je jenom jeden, tak si s tím poradí.Smajlík Nakonec jsem se ale jedno přání dozvědělě a to tak, že Sofinka chtěla poslat poštou karabinky, které u nás zapomněla. Já jí řekla, že bych k tomu potřebovala něco přidat, aby se vyplatilo posílat, tak si přála zápisník na klíček. No ale má to být s postavičkami z pohádek, které si vybrala, ale nikde jsem na zápisník s vybranými obrázky nenarazila.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles