Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Nevíte, co se starými body? Darujte je.

Založila: Jantra

Akce byla jednorázová, určena na věnování starých bodů. Byla již uzavřena. V tuto chvíli už není v naší režii nic, co se týká bodů. Všechny případné problémy řešte přes adminy. V diskuzi "pro redakci" padl návrh, že ten, kdo by chtěl své nevyužitelné staré body věnovat potřebným, které si nestihly doplatit dluhy, bude to možné jediným způsobem, a to tak, že jim ostatní čtenářky své nevyužitelné staré body darují. Více v diskuzi.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Napadlo mě, jestli by to nešlo poslat přímo nějakému útulku stejně jako dárky nám. Ale opravdu nevím, no a kdyby ne tak věřím, že se nějaká šikulka mezi chytrulkama najde, která by si to nechala poslat na sebe a potom to tam zanesla. Uvidíme, jak to bude dál. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
plně sdílám tvůj názor
ale zase bude muset být nějaký obětavec, který to papáníčko do útulku vezme na sebe a pak to tam zanese. Snad se někdo najde.
Obrázek uživatelky
profil
A jak velkou jsi dostala pokutu? Přece by adminky někoho neobvinily bez důkazů, ne?
Obrázek uživatelky
profil
To už je pěkná "sumička". Smajlík
Byla bych pro, aby body dostali především ti, kdo si loni poctivě šetřili s tím, že dluh uhradí až letos, třeba proto, že jim ještě část chyběla a chtěli vrátit celou sumu najednou, a nevěděli, že to starými body už nebude možné. Protože pokud dostane body každý kdo napíše, že má dluh a sám nepřispěje svým dílem "úspor" tak mi to moc fér nepřijde.
To se může stát, že se na začátku příštího roku objeví těch "potřebných" s dluhy mnohem víc, pokud tedy bude opět možnost darování starých, nevyužitých bodíků, které už podle nových pravidel budou mít omezenou platnost. I když teď už si tohle snadno každý ohlídá, aby vrátil do konce roku co bude mít našetřené.

A pokud by teď měly z těch darovaných nějaké body zbýt tak mi přijde spravedlivé za ně koupit něco třeba pro ta zvířátka. A nebo nechat otevřenou možnost darovat body průběžně celý rok. Myslím, že by to uvítalo více lidiček. Ne každý má někde poblíž nějaký útulek a přitom by rád pomohl, a tohle by byla možnost jak alespoň trošku přispět těm opravdu potřebným.
Ale nevím jestli to lze zrealizovat.
Obrázek uživatelky
profil
taky by mně zajímalo, jestli ty nádherné ojínělé fotky fotky byly tvoje nebo stažené z NETu. přiznáš barvu??
na ten zkolabovaný počítač nevěřím - sorry

Jinak děvčata - krásná sumička se nasbírala, tak to rozdělte podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Já jsem nic nedala, protože mám pořád dluh - ale staré body jsem 31.12. vrátila, tak už jen splatím pár nových - nic nechci. zvládnu to sama
Snad vám vyjde i něco pro zvířátka.

třeba se zapojím příště.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
teda, to je pecka bodů... je vidět, že chytrulky jsou šikulky a žádné lakoticeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak zdravím, poslední zpráva o bodech - celkem 549500. Body dostanou všechny, co si o ně zažádaly s zdůvodnily, jak k dluhu došlo. Předpokládám, že se domluvíme na tom, že někdo, kdo si dluh vyrobil podvody, by neměl mít nárok na příspěvek od těch, které darují své poctivě "vydělané" body. OK?
Obrázek uživatelky
profil
Jestli trváš na své pravdě, každý technik umí vytáhnout téměř všechny data z pc (nějaké procento může být poškozeno, ale jde to). Takže až ten pc dostaneš zpátky máš šanci admin přesvědčit!
Obrázek uživatelky
profil
mám jinej pc, všecky fotky jsou v pc(v opravně).
Jen jsem to zkusila
Obrázek uživatelky
profil
vše se dá dokázat i když to máš v opravně. A jestli ti admin zdělili, že to nejsou tvoje fotky, tak k tomu mají důkaz. Bez důkazu by ti nic neprovedly.

A kdy ti to zkolabovalo, že jsem si nevšimla tvoji nepřítomnosti tady?

A seznam obdarovaných schvaluje admin (dle zásluh)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles