Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Nevíte, co se starými body? Darujte je.

Založila: Jantra

Akce byla jednorázová, určena na věnování starých bodů. Byla již uzavřena. V tuto chvíli už není v naší režii nic, co se týká bodů. Všechny případné problémy řešte přes adminy. V diskuzi "pro redakci" padl návrh, že ten, kdo by chtěl své nevyužitelné staré body věnovat potřebným, které si nestihly doplatit dluhy, bude to možné jediným způsobem, a to tak, že jim ostatní čtenářky své nevyužitelné staré body darují. Více v diskuzi.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem převedla pro potřebné 4100 starých bodíků, snad se to k něčemu bude hodit Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pokud je tady někdo, kdo má dluh z r. 2013, má problém ho splatit, protože např. je nemocný, byl v nemocnici, půjde do nemocnice, nebo má ten dluh ve starých bodech, které mají propadnout atd. můžete se ještě ozvat. Pokud máte obavy, aby vám to tady nevyčítali, že o něco škemráte napište do soukromé zprávy Jantra nebo rebo.
Ve vaší zprávě musí být: jaký je váš dluh, kolik máte starých bodů, kolik máte příp. nových bodů a důvod proč byste chtěli pomoci splatit dluh.
Obrázek uživatelky
profil
Uuuuf...Tak jsem si přečetla celou diskuzi. Daruji 2200bodů na útulek. No jsem zvědavá, jak to celé dopadne, na co všechno budou ty bodíky použity, ale moc doufám, že něco zbyde pro kočičky. Někde jsem četla, že je vybrán srdíčkový útulek, to by bylo úplně nejlepší, dle mého názoru je to nejlepší kočičí útulek u násSmajlík Psí útulky neznám.
Obrázek uživatelky
profil
Body se vkládají po stovce, takže je možné vložit 1800 bodů, nebo přidat 23 nových bodů a vložit 1900. Do poznámky napsat "pro zvířátka".
Obrázek uživatelky
profil
taky bych je darovala na útulek
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji za odpověď, no a uvidíme jak to tedy nakonec dopadne. Smajlík
Ono to není opravdu jednoduché něco v tomhle směru udělat tak, aby byla spokojenost na všech stranách. To snad ani není v lidských silách. Smajlík
Ale jsem ráda, že tady něco takového vůbec vzniklo.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je všechny v režii adminů. Jedna z adminek mi napsala, že je možné oddělit část na útulek, a někdo tady zase napsal, že další (a možná stejná) napsala, že to nejde. Tak nevím. Ale pokud některé z vás přispěly na útulek a napsaly to do poznámky, tak by to mohlo projít. Uvidíme, jak dopadne akce se starými body. Jestli z toho nakonec bude radost nebo jen mrzutost.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je fajn, že půjde něco dát i na věci pro útulek. Smajlík
A o možnosti nechat celoročně otevřené tohle speciální konto kam by bylo možné přispívat na dobročinné účely se neuvažuje? Nebo ho eventuelně někdy za rok opět otevřít a kdo by už potom nechtěl nic pro sebe za "staré" body, že by je mohl věnovat právě na tento účel, aby zbytečně nepropadly. Ale to už je asi moc složité a práce navíc, viď.
Obrázek uživatelky
profil
Jasně, přednost mají ti, co potřebujíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak já jsem o tom adminkám psala, a pochopila jsem to tak, že ty body do útulku můžeme věnovat, částečně.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles