MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Blokování reklam

Založila: admin

Blokování reklam na stránkách portálu Chytrá Žena je porušením Všeobecných podmínek!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Já taky doufám, že reklamy blokované nemám - náklaďák mi tu sice nejezdí, ale jiné reklamy se zobrazují.
Nastavit blokování reklam - případně je odblokovat - je pro mě "vyšší dívčí", ale na druhou stranu máme "rodinný počítač", na který chodí 3 lidi a co si tu nastaví syn, to nejen že neovlivním, ale hlavně vůbec netuším. Tak snad je to v pořádku.
Taky bych se přimlouvala, aby redakce informovala ty, kterých se to týká, měla bych aspoň klidnější spaní. Chodím sem ráda a věřím, že některé uživatelky jsou v tom nevinně.
Obrázek uživatelky
profil
Taky nejsem příliš zběhlá v používání pc, ale mám za to, že pokud by jste chtěli vědět, jestli mám vypnuté reklamy, tak by jste mě museli nějakým způsobem vlézt do mého pc. A to je trestné, to se týká mého soukromí Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
i já jsem z těch "negramotných" - mám to tak jak píše Vikitorie. Co je Firefox netuším vůbec. sama jsem nic neinstalovala, tak doufám, že to mám dobře.
Prosím, nebylo by jednodušší těm, kterých se to týká, poslat soukromky, ať ostatní jsou v klidu??
nerada bych přišla o možnost návštěvy těchto stránek - a ještě k tomu nevědomky.
Obrázek uživatelky
profil
Nejedná se o standardní nastavení prohlížeče, takže to, že máte blokované reklamy, muselo být někým nastaveno a aktivováno.

Jedná se o nainstalovaný doplněk nebo rozšíření. Ve Firefoxu podržte klávesy CTRL a SHIFT a při stálém stisku zmáčkněte klávesu A. Otevře se vám stránka se správcem doplňků a tam je třeba najít program, který reklamy blokuje. Nejpoužívanější je AdBlock a podobné názvy. Je třeba jej vypnout, případně nastavit pro doménu chytrazena.cz výjimku, aby se zde reklamy zobrazovaly.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem také nic neblokovala, náklaďák mi tu nejezdí, vpravo mám reklamu na Vánoční centrum, nahoře a uprostřed na Alfa cz a dole na HM, ale stále se tyto reklamy mění, před chvílí jsem měla ještě vlevo Mall cz
Obrázek uživatelky
profil
Nejhorší , že jaksi netuším, jak zjistím zda to mam blokované nebo nemám, nejsem až takový počítačový technik
Obrázek uživatelky
profil
tak jak to tu čtu,tak jsme na tom asi všechny stejně.Používám Mozilu,nějaké reklamy tu mám-nahoře a na pravé straně.Tak snad je to v pořádku.Explorer na Chytrou ženu nepoužívám,protože mi to při klikačkách krade pokladySmajlík,tak ani nevím,jestli tam reklamy mám.Budu se muset podívat,dokud není klikačka.
Obrázek uživatelky
profil
To je sice hezké, že nám dáváte šanci a možnost do konce tohoto týdne sjednat nápravu, ale jak mám sjednat nápravu, když jsem vědomě reklamy nezablokovala? Hlavně ani nevím jak bych to měla odblokovat!
Nerozumím tomu, že na Mozille, kterou používám, reklamu nemám a na Internet Exploreru ano. Ale tento prohlížeč nevyužívám.
Kdybych si nečetla diskuzi pro redakci, tak ani o tomto problému nevím.
Prosím napište, jak technicky jde odstranit toto nedopatření, které jsem nezavinila.
Děkuji
Obrázek uživatelky
profil
ja na tam nemam nikde reklamy Smajlíkasi budu na Chromě ,ja zvykla na Operu ale nejak ona posledni dobou stratilas ,už nutne potřeba pc na opravu -nemam hlas,přestal mluvit ,nemam datum-každy den musim nastavovat,někam ono pozmizelo Smajlíkale nejvic mně štve ta Opera ,ja byla na ni zvykla ,tam všechno pěkne zustavalo na liště a na ostatnich musim každy den hledat a otevirat tě okinka co chci
Obrázek uživatelky
profil
teď jsem na mozille a reklamy tam mám, ale tady nevím, jak se reklamy odblokují. Tu ruku tam mám asi nainstalovanou od šváry, já PC vůbec nerozumím

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles