Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Blokování reklam

Založila: admin

Blokování reklam na stránkách portálu Chytrá Žena je porušením Všeobecných podmínek!!!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
mě reklamy vadí akorát v televizi
Obrázek uživatelky
profil
Tak tenhle postup mi vůbec nevadí.Já reklamy nemám zablokované , když mi naskočí tak je odkliknu a je klid. Smajlík

Z jedné stránky má adminka pravdu .Když chceme nějaké prémie navíc , tak holt se musíme přizpůsobit.
V zaměstnání máte také určité pravidla, které musíte dodržovat a dodržujete je nebo by jste jinak museli opustit zaměstnání. Tohle je přesně stejný postup.
Prémie dostanete jen a jen za dobrou práci ( zde jsou prémie -dárky). Takže nevím proč se všichni tak rozčilujete. Je to jednoduché jako facka - líbí se ti zde? ( ano !!! )nelíbí se ti pravidla ?...tak holt nebudeš mít nic , co druzí. SmajlíkSmajlíkSmajlík

A ještě , soutěže Vás baví a přímo hledáte puclíky , aby jste je odklikly a měli bodíky. Tak ta reklama co Vám vadí je jen špendlík v kupce sena.

Zabezpečení pc mám dobré a ještě nikdy se mi nestalo , že by se mi něco objevilo. Smajlík

Mě se zde líbí a chodím sem velmi ráda.
Obrázek uživatelky
profil
děkuju za odpověď
Obrázek uživatelky
profil
já mluvím jenom za sebe, ale mě reklamy na stránkách vůbec nevadí, naopak, občas je rozkliknu, abych se o nabídce dozvěděla více a o některých firmách bych vůbec ani nevěděla, líbily se mi jejich produkty a už jsem si i něco objednala. SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
také jsem za tyto stránky ráda. A žádné reklamy jsem si nikdy neblokovala, ani by mě to nenapadlo. Jen mě rozlobilo jak admin postupovaly, toť celé.
Obrázek uživatelky
profil
Začítnám se u této diskuse docela bavit. Zajímalo by mě, jestli se ti, kterým reklama vadí - nechtějí na ní čučet- se taky tak rozčilují nad tím, že v TV nás masírují reklamou cca každou půlhodinu. A pododýkám, že si za to ještě platíme koncesionářský poplatek.
Obrázek uživatelky
profil
Mě postup adminek vůbec nenaštval.
Naopak toto jejich rozhodnotí chápu Smajlík Mě by ani nenapadlo blokovat reklamy. Jsem ráda za tyto skvělé stránky!
A adminkám přeji hodně a hodně trpělivosti Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Většina uživatelek konstatovala, že náš postup chápou a pochopily důvody, proč to děláme. Vy sice píšete, že to chápete, ale přesto píšete, že využíváme teorie typu "používáš naše stránky, tak MUSÍŠ čučet na reklamy". To je absolutní blábol a je to zcela mimo. Nám nevadí, pokud si někdo prohlíží stránky nepřihlášený s blokovanými reklamami, to je každého volba. Vadí nám ale, pokud u nás sbírá body a objednává si za ně dárky a přitom blokuje naši jedinou možnost, jak na tyto dárky získat prostředky. A to nemá s cenzurou opravdu nic společného. Každý rozumný člověk toto chápe.
Obrázek uživatelky
profil
za prvé, nejsem jedinná koho váš postup naštval, to snad uznáte. Za druhé, bavíme se každá o něčem jiném. Jasně jsem ve svém dotazu napsala, že chápu že žijete z reklam. A za třetí, nikde z mé strany není napsáno že je mi něčeho málo .... nebo snad ano????
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu chápete, že žijeme z reklam nebo jste to dosud vůbec nepochopila a ani to pochopit nechcete???? My se tu máme ospravedlňovat před vámi z toho, že žijeme z reklam a vy si budete připadat, že vás cenzurujeme? Nejste opravdu trochu mimo realitu?

Máte u nás dárky k odeslání v celkové hodnotě převyšující 100 000 bodů, měly by se odesílat zdarma, abyste neplatila poštovné a můžete nám napsat, jak jste finančně přispěla k tomu, že vám dárky v této hodnotě zdarma odešleme? Poslala jste nám nějaký finanční příspěvek na provoz redakce? Zaplatila jste nám poštovné? NE NE NE. Jen jste naši věrnou čtenářkou a procházíte web, ale finančně jste nijak nepřispěla na jeho chod. Jediným přispěním má být zobrazování reklam a i ty si některé čtenářky blokují. Vážně si myslíte, že je to správné????

Nedostáváme žádné dotace a přesto se snažíme část zisku rozdělit mezi čtenářky formou dárků v Chytrém kontu a vám to je stále málo?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles