Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Rande s kamarátkou z chaty bolo včera fajn, zašli sme na obed, potúlali sme sa po meste a potom sme ešte išli aj na vínko. Nechcelo sa jej ísť skôr domov, tiež jej je doma samej smutno. Bolo nám spolu dobre.

Dnes sa na nás obloha mračí a teplomer hlási +7°C.
Odstrojila som vianočný stromček, utrela prach, povysávala a umyla podlahy.
Mladí volali, že sa poobede zastavia na kávu, tak zas budem mať spoločnosť.

Any, aj ja som si tú Vitálku musela vygoogliť a zistila som, že si to kupujem na chatu už ako sadeničky. Tak skúsim, či sa mi ju podarí vypestovať zo semiačka, ako ho zoženiem.

Alenka, taký chalani by zjedli, ako sa hovorí, aj koňa, vola. Videla som to u svokrovcov, moja mama ani nemala také veľké hrnce v akých varila svokra. My sme boli dve baby a u nich traja chalani.

Ini, počasie praje prácam vonku, na jar už budete mať hotovo a budeš sa môcť venovať záhradke. Tak niečo dobré brigádnikom navar.

Anička, je sviatok, dnes oddychuj.

Majte všetky pekný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
my jsme se probudili do modré oblohy a sluníčka. Zima letos nemá zatím sílu.
Včera večer jsem se dozvěděla, že chlapi sehnali brigádníky a techniku a bude se stěhovat zahradní srub na připravenou betonovou desku, takže tu bude asi osm strávníků. Takové přepadovky jsou nemilé, ale jsem ráda, že to bude hotové. Mají to v režii oba synové.
Alenko, každá máme za sebou svoji minulost, mohlo by se vyprávět do nekonečna. Hlavně když rodina drží pohromadě a tato vyvdaná dcera ti je určitě vděčná.
Jdu vařit ten obrovský oběd pro všechny, nechali mě tu samotnou, ale manžel mi něco předpřipravil. Už mám skoro hotovou frankfurtskou polévku, zbytek stačí později.
Obrázek uživatelky
profil
Ini..vnuky-tady tyhle jsem piplala od malinka..já se s mužem blíže seznámila, když byly Marťovi 3týdny.. Katka byla často sama doma, tak byla tu v domku víc než ve Zlíně a pak tu rok bydleli všichni, když přestavovali baťův půldomek, aby se tam dalo lépe bydlet.. Ono nebylo ani kam postavit kočárek, museli ho vozit do pokoje..ale byli rádi, že půldomek měli..teď mají komfortní bydlení..dovolili jim přístavbu, museli jen dodržet červené cihlové obloženíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkTak nějak jo, v rámci možností,...
Přeji Vám pěknou dobrou noc,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už jsme ta naše mrňata odevzdali, bylo to sice náročné, ale hodně jme se nasmáli. Navečer jsme se tu sešli skoro všichni, kromě snachy Romany, ta má odpolední. S Laurinkou jsme odpoledne udělaly vajíčkovou pomazánku, tak si všichni pochutnali na malém pohoštění.
Ali, v té koupelně to máte dobře zařízeno, já jsem si to bohužel manžela nenaučila a drbat jí musím já. Ale tvůj humor mě baví Smajlík. Zítra se potěš s vyvdanou dcerou a habány vnoučaty.
Any, jaro přijde, teď aspoň buďme rády, že se prodlužuje den. Kytičky se vyvedou.
Dádi, ještě si kamarádství na chatě užiješ.
Aničko, no tááák, co pořád děláš? Dcery jsou v pořádku?
Obrázek uživatelky
profil
Any..musím se podívat co za rostlinku budeš pěstovat- neznám jiSmajlík

Holky, přeji pěkný páteční večer..čauky zítraSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přeji pěkné odpoledne,už bude zase tma.. taky na jaro čekámSmajlíkstoupnu si do řadySmajlíkSmajlík
Byli jsme se kousek odpoledne projít,na zítra se nahlásila Katka s rodinou.to je mužova dcera.. musím něco rychlého vymyslet na pohoštění.. Do kluků vše letí jak do studny-mají skoro 19. a 16.letSmajlíkStarší by chtěl jít na medicínu-snad se dostane..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dádinko mluvíš mi z duše-taky se těším až bude jaro.Muškáty rostou,uź se těším jak budu sázet semínka,chci zkusit vypěstovat ze semínek Vitálku,tak snad se podaříSmajlíkSmajlíkmy to máme v koupelně podobně jak Alenka-sice máme sprcháč-ale čiré sklo a vodní kámen to je prevít-kdo je poslední uklízíSmajlíkSmajlík
Aničko drž se,Ini hlídej zodpovědněSmajlíka Alenko tobě taky mávám.
Obrázek uživatelky
profil
U nás v noci pršalo, aj teraz je zamračené a tma a máme +4°C.

Dnes mám zas rande s kamarátkou z chaty, má doobeda autoškolu a potom sa, ak nebude pršať, potúlame po meste a zájdeme si spolu na obed.

Alenka, máš to s tou vaňou dobre vymyslené Smajlík.
Ďakujem za pochvalu fotiek z chaty.

Any, dva týždne prebehnú ako voda a ja verím, že výsledky budú OK.

Irenka sa venuje vnúčatkám, má o robotu aj zábavu postarané.

Anička, prečkáme zimu a na jar bude lepšie, slniečko nám vleje do žíl viac energie.

Dievčatá, ja dúfam, že kamarátstva na chate zostanú ako boli a budeme naďalej spolu dobre vychádzať a navzájom si pomáhať. Ale človek nemôže za nikoho (ani za seba) dať ruku do ohňa a ľudia sa menia.
Ja už sa neviem dočkať jari, aby som na chate mohla byť viac.

Všetkým vám prajem príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný dník děvčátka
děkuju za podporu,já věřím ,že to bude dobré,ale stejně ty dva týdny budou dlouhé.
Dnes moc pěkně není,jaksi mlhavo-třeba se to vybere.Dnes zaskočím za spolupracovnicí na kafčo,bydlí jen kousek a když za mnou byla tak zapomněla šálu,tak ji návštěvu oplatím.
Tak si užijte den ahoj

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles