Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
my budeme mít 45 od maturity příští rok, snad to holky sezvou a každému napíší mailík. Také mi je líto, že Spolužáky zrušili, škoda.
S Anny jsem se spojila, je moc spokojená v lázních, to jsem ráda.
Krásně se vyspěte.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkJdu Vás pozdravit,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem na zahradě..už jen vyndám myčku a budu koukat na Růžovku...DobrouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Holky, v lese je sucho.. ale prošli jsme se trochu a muž si zakroutil volantemSmajlík...byla to samá zatáčkaSmajlíkMožná v říjnu něco bude, uvidíme podle deště..
Ještě nebalím, až za týden.. ještě bych i někam na 2-3 dny jela, už není vedro.. poptám se některý den, jestli muž nemá nějaké doktory či vyřizování..Smajlíkjedeme až 15.9, to je dost času.. jen letos asi přiberu i něco teplejšího.. až se budeme vracet už by mohlo být zimaSmajlíkTaké jsme si s mužem říkali, že si vezmeme naši cestovní konvičku a kafeSmajlíkzvyk je zvyk.. já piji 3 i čtyři kávy denně- s kávou a svým hrníčkem jsem jezdila i do špitálů, lázní i na všechny dovolenéSmajlíkSmajlík
DADY.. užij si setkání.. budeš mít změnu a potkáš milé tváře..SmajlíkNa FB zrušili spolužáky, tak nevím, jestli se ještě dáme ze základky dohromadySmajlík z rodné obce mne nezvou, já se brzy odstěhovala, hned po 1.třídě a maturitu nemám..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes máme jasno, 19°C, zas to vyzerá na pekný deň.
Musím ísť na nákup do Kaufu a navečer som dohodnutá s mladými, že sa pôjdeme pozrieť na jarmok, ktorý u nás dnes začína. Bude trvať až do nedele, ale ja chcem ísť zajtra ráno zas na chatu.

Alenka, na prechádzku lesom je dnes ideálne počasie, tak sa ti snáď podarí manžela ukecať a kto vie, možno po tých dažďoch nájdete aj nejaké huby.
Fajn, že si videla Any na FB, trochu som sa obávala, či je všetko v poriadku, keď nepíše.

Anička aj my máme stretávku 45 rokov po maturite, bude 15.9. a už sa veľmi teším. Ja na tie zrazy chodím veľmi rada, tak dúfam, že aj ty sa budeš cítiť dobre.

Ini, to máte krásnu dlhú dovolenku, takú som nikdy v živote nemala. Ale stačilo aj 12 - 14 dní, ku koncu som sa už vždy tešila domov. Tak si to ešte užite.

Všetkým vám prajem príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
užíváme si nádherný výhled z balkónu na moře, Brač, Hvar a Pelješac a pijeme naši kávu, ta v jídelně nám nechutná Smajlík. Dnes bude hodně teplo. Na zítra jsme si objednali výlet lodí na Korčulu.
Aničko, tak uvidíš, jak se to vyvine.
Ali, jsem zvědavá, až přijedeme domů, jestli letos budou nějaké houbičky. Sice byl les vyschlý, ale teď prý u nás hodně pršelo, tak by se mohlo podhoubí vzpamatovat. Mně tedy stačí procházka po cestě, ale manžel sbírá rád.
Anny zkusím napsat na mail, třeba si všimne. Určitě si užívá klidu a dobrého zacházení Smajlík.
Ali, pomalu balíš, ne?
Obrázek uživatelky
profil
Ini.. Any si píše s rodinou přes Fb.. tak jsem ji tam zahlédlaSmajlík myslím, že až bude doma, že napíše..Smajlík
Já bych ráda des jela do lesa... děda dělá snídani, tak pak u kafča mu to navrhnuSmajlík
Dnes bude asi hezky...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkAsi pojedeme na Šumavu, máme po 45 letech sraz ze školy, ale jenom na otočení, jestli zůstanem dýl, dám vědět,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes byly super vlny, tak jsme se všichni pohoupaly, moc příjemné to bylo. Je tu stále teplo, i když chladněji než minulý týden.
Tak Anny chodí na Facebook a my tady nic? No to je pěkné Smajlík. Jsme taky zvědavé, jak se má.
Dádi, všechno si pěkně vybav a hurá zpátky na chatu. Ještě bude babí léto. My sedíme u stolu se Slováky z Púchova, jsou fajn. Budeme tu ještě týden a kousek. Celkem tři týdny.
Aničko, zdravím.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkMožná jsem i šikovná, ale lidskou, a obvzláštˇdoktorskou, laxností unavená a řádě,..
Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles