Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Ráno sme mali len 5°C, teraz je UŽ 14, svieti slniečko, zatiaľ ani vietor nefúka, zas bude pekne a teplo.
Včera som stihla zlikvidovať čo som mala na pláne, bola aj prechádzka s kamarátmi, zakončená posedením pri pivku.
Dnes by som chcela vyčistiť kvetinovú skalku a zlikvidovať odkvitnuté kvety v hrantíkoch.
Už aj bylinky končia, zrejme im škodí ranný chlad, tak aj tie postupne ostrihám. Ale ešte mi to je ľúto, každé ráno idem odtrhnúť pár lístkov šalvie a k tomu mätu alebo medovku, uvarím si plný čajník čaju a cez ho popíjam namiesto vody.
Muškáty sú ešte celkom pekné a majú kopu pukov, tak zatiaľ ich nechávam.

Alenka vitaj doma, občas je fajn cestovať aj inak ako autom. Hlavne, že cesta bola príjemná.
Ja už mám na "záhradke - tak cca 2,5 m2 Smajlík - len ružičkový kel a ten zvláda aj mrazy, tak tak zostane celú zimu kým bude čo oberať.

Ini, keď človek robí pre seba a chce to mať podľa svojich predstáv, tak niektoré práce urobí radšej sám. Včera ste boli veľmi pracovití, dnes trochu
Obrázek uživatelky
profil
i já přeji krásnou neděli.Ta dnešní je opravdu jako malovaná. Nachystala jsem si řízky a na br.kaši a taky se půjdu podívat ven, nebo spíše na ty naše stavbaře. Manžel už teď přemýšlí, co bude dělat, až bude hotovo, on je do toho pořádně zažraný. To ještě neví, že já mám v hlavě plány, že bude mít práce až až.
Obrázek uživatelky
profil
Kočky..hezkou neděli přeji..Smajlík
INI..plně s tebou souhlasím, Dada má fajn rodinu, sousedy a kamarády..Smajlík
a syn má pravdu.. ještě by mu plot postavili křivěSmajlíkmyslím, že hlavně chce míz zásluhy na domečku.Smajlík
Vypijeme kafčo a půjdeme ven..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
T
o je takhle blbě každy rok, moc Tě zdravím
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás se pracovalo do tmy.
Ali, máš pravdu, stavba postupuje rychle. Hodně toho mají na klíč, ale desku a ploty si syn dělá sám, prý by mu to zkazili Smajlík. Tak snad se jim to povede a Mikuláše už stráví v novém.
Dádi, jsi obklopena bezva sousedy a kamarády, krásně se s nimi pobavíš a rozptýlíš. To už dnes není samozřejmost. Sousedské vztahy bývají všelijaké.
Aničko, to máte běžnou odstávku nebo nějakou havárii? Že to mohli udělat klidně v létě.
Děvčata, mám asi polovinu zrytou, tak jsem ráda. Šlo to špatně, je sucho, ale chlapci mají sílu. Manžel si liboval, bolí ho rameno, tak se mu do rytí moc nechtělo, kdyby to synkům snad nějak nevyšlo.
Obrázek uživatelky
profil
Mějte se fajn..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
DADY.. děkuji.. když jsi to psala, tak jsme zrovna nasedali do autobusuSmajlíkJeli jsme na krátko a nalehko, tak jsme jeli vlakem..SmajlíkOno je to stejně časově, jestli autem nebo dopravou. Muž měl tašku s oblečením a já kabelkuSmajlík
Já už mám na zahradě jen pár mrkví a červ.řep a jednu cuketu.. měla 3malé, než jsme odjížděli.. Po kafíčku zajdeme koupit kousek chleba a pak nahlédnu na zahrádku.. truhlíky musím pozalévat.. doma už jsem kytky zalila...Smajlík
INI..tak už se to mladým rýsuje...nedávno se dělaly základy a do Vánoc budou bydletSmajlíkbudete je mít blízko..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zdravím vás,..
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes ráno sme mali 6°C, je jasno a už vychádza slniečko spoza kopca, tak zas bude pekne.
Počkám, kým opadne rosa a pôjdem von. Chcem zlikvidovať zvyšky po mini rajčinkách a feferónkach z kýblov a nádob, v ktorých som ich pestovala. Ostatné už mám hotové, budem len priebežne hrabať opadané lístie.
Navečer možno pôjdeme spoločne s priateľmi na prechádzku alebo skočíme na pivko, či sa navzájom navštívime. Uvidím, ešte nie sme dohodnutí.

Anička, poriadne sa obliekaj, aby si neprechladla, hlavne rána sú už studené, inak to s tým nekúrením nebude problém, našťastie je cez deň teplo, tak to vydržíte. A večer si uvar vínko a zabaľ sa do deky ako radí Irenka.

Alenka je už na ceste domov - prajem šťastný návrat.

Ini, vy budete mať dnes roboty vyše hlavy, ale už to nebude dlho trvať, keď už finišujete. Počasie vám praje, tak nech vám ide práca pekne od ruky.

Zdravím aj Any a všetkým vám prajem krásnu sobotu SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Aničko, to přežijete, je hezky teplo a navečer se zabalíš do deky.
Ali, ještě že se manžel ohlédl, buhví kam byste došli Smajlík. Dobře dojeďte domů. Dádi, moc zdravím, čekám vždy, kdy se ti podaří připojit. Takový krásný podzim už dlouho nebyl, že?
U nás se dnes finišuje na baráčku, za měsíc by se už chtěli stěhovat, přijede brigáda, ale vaří snacha, já jsem uvařila jen polévku a teď mám v domácí pekárně těsto na koláč. Navečer mi chlapci slíbili další rytí zahrádky, ale já toho moc nemám, protože všechny jahody jsou pod fólií a mezi kytičky je nepustím. Oni by to vzali spolkem 😀.
Děvčata, užijte si slunečný den.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles