Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
čekám na dceru..jestli nebude zádrhel na silnici, tak do 5minutek dorazí.. pak půjdu na zahradu..Smajlík
DADY.. já kvůli zrcadlu nerada chodím do kadeřnictví... sedět a čučet na sebe, to je už několik let trauma... ještě, že chodím jen ostříhat... čučet při trvalé, nebo nějakému dlouhému kudrnacení, bych to asi nevydrželaSmajlíkSmajlík
Ini, to můj by si šišky mákem dal...na Slovensku se jimi cpal, když byly, ani mu nevadilo, že je večer a on diabetik..Smajlíkale doma sladká jídla nedělám, jen výjimečně ovocné knedlíky v létě a občas něco upeču..Smajlíkdcera už zvoní
Obrázek uživatelky
profil
tu fasoladu jsme chutnali v Řecku, ale oni dávají olivový olej a taky červenou řepu, já dělám na másle a oleje jen kápnu, trochu jsem si to přizpůsobila české chuti.
Letos se musely nechat sítě v oknech docela dlouho, pořád sluníčko hřeje a mouchy bůhví odkud stále vylétají. Taky je ještě mám v obýváku a v kuchyni, to je na jih a nemusím se bát otevřít okna dokořán. Byli jsme v OBI, kochala jsem se Vánocemi, ale mají spoustu těch šílených bezokých skřítků, všechny velikosti, a to je děs Smajlík. Dádi, vyšetření v pořádku, jak taky jinak, nic jiného nečekáme předsi. Můžeš být v klidu, tak je to správné.Jsem ráda.
Udělala jsem si k obědu šišky s mákem, manžel koukal nedůvěřivě, ale nakonec nezbylo, boule za ušima se mu dělaly Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
U nás je dnes polooblačno, 13°C a fúka trochu vetrík.
Ráno som sa zobudila s tým, že dnes umyjem okná a vyperiem záclony. Dala som dole aj sieťky z okien, vysprchovala som ich a keď uschnú do jari ich odložím. Dúfam, že už nebude lietať žiadna háveď.
Mám hotovo, som rada Smajlík.
Mamo včera dopadlo dobre, kontrola zas o dva roky. Takže na tento rok mám, dúfam, od MUDrov pokoj.

Alenka, ja sa do zrkadla pozerám veľmi nerada, no občas je to nutné, hádam sa teraz aspoň pár dní ráno nezľaknem, keď budem musieť do neho pozrieť.

Ini, ani ja som ešte nevarila fazuľu s pretlakom, pretože ja pretlak ani kepuč (tak to volala naša Vierka keď bola malá) veľmi nemusím, ale vyskúšam, mladí ho majú radi.

Anička, Any - ahojte.

Všetkým vám želám príma deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
INI..děkuji za vysvětlení.. někdy zkusím..s protlakem jsem ještě fozolačku nezkoušela, jinak zeleninu a brambory s česnekem do fazolové dávám..Smajlík
Dnes bude hezky, snad půjdeme zase chvíli ven..jinak mám i dost práce na zahradě.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkZdravím Vás
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
bylo krásně, ráno trochu mlha. Byla jsem chvilku hrabat listí a bylo mi vedro i ve svetru. Ali, fasolada je fazolová polévka, dělám z naložených fazolí, zeleniny, brambor, česnek, klobáska, rajský protlak, ochutím. Manžel se může po ní utlouct Smajlík. Dádi, už jsi spokojená ty i zrcadlo?
Obrázek uživatelky
profil
Přeji pěkný podvečer..
Holky, taky hrabu ráda listí i odmetám sníh..
INI? Co je ta řecká fasolada????
Dady..s tím zrcadlem to jsi si vymyslelaSmajlík Ale ostřihání je fajn.. Já zatím dělám radost dědovi, ale na jaře si myslím se zase půjdu ostříhat..půl roku culíkování stačí..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkZdravím Vás
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mějte příjemný den, já čekám na pošťáka a pojedeme nakoupit, nějak na mě z ledničky vykouklo prázdno. Uvařila jsem řeckou fasoladu, já jí teda nejím, manžel jí bude mít na tři dny, pokud mu někdo nepomůže Smajlík. Na oběd bude čína s rýží, tu můžu. Manžel už se motá v kuchyni Smajlík. Já taky docela ráda hrabu listí, ale nesmí toho být příliš Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za gratulácie k narodeninám - ste milé, že na mňa myslíte a vážim si to.
Smajlík
Aj dnes máme jasnú oblohu, momentálne 12°C, takže zas to vyzerá na pekný a teplý deň.
Doobeda pôjdem na mamomgraf a poobede som objednaná ku kaderníčke, už nutne potrebujem ostrihať a zafarbiť, lebo už aj zrkadlo v kúpeľni praská, keď sa do neho pozriem.

Any, máte kopu dobrôt, hneď by som prišla na návštevu, aj chren mám rada a taký dobrý domáci je "iné kafe" ako z obchodu.

Alenka to vieš, že pod lesom je lístia až-až a prifúka aj od susedov, ktorí nepohrabú, ale keď je pekné počasie tak to robím celkom rada.

Zdravím aj Aničku a Irenku a prajem vám všetkým krásny deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles