MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a Vztahy

Obrázek pro téma Láska a Vztahy

DISKUSE.

Založila: Anna58

Tak nevím o čem mám pst. Tak třeba o sobě. Bude mi 54 let. ám systémovou sklerodermii,: Už jsem konečně o 9 letech marného snažení v invalidím důchodu. Jsem doma, práce mi jde pomalu,protože mám ztvrd
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
u nás sluníčko vykukuje nesměle, je pořád malinko pod nulou. My jsme dneska zaspali, vstávali jsme po půl deváté, ale nic nám neuteče. Půjdeme pro pečivo a do plastů, nějak se nám to tu nakupilo. K obědu máme obalované žampiony. Měla bych se pustit do těsta na perníčky, musím překonat lenost, asi navečer to spáchám. Kdepak máme Aničku?
Obrázek uživatelky
profil
Holky..přeji pohodový pátečekSmajlík..na nás už se začíná usmívat sluníčko..
My moc daleko nechodíme.. jen pokontrolovat kačenky a labuť k Moravě.. dnes už jim vezmeme i nějaký zob...a k benzínce jsem včera šla okouknout, co jim tam ještě kvete, než to pomrzne.. zatím když nefouká vítr, tak se to dá bez rukavic ...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes jsem měla hezký den, ostatně i jako vy. Jen jsem myslela, že bude odpoledne tepleji, ale zima byla veliká. Alenko, snad byla procházka příjemná. Tebe, Dádi, snad v novém Kaufu neušlapali a možná jsi si i něco koupila. Krásně se vyspěte, zítra už máme zase pátek Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
DAdy..a INI..taky mám ráda besídky ve školkách.. Ti prckové bývají úžasní..Smajlík
INI.. paní byla jistě ráda, jsi hodná, že ji jim pomohla.Smajlík
Tu bylo jen mírně pod nulou.. jen jinovatka na trávě...venku bylo dobře.. já narazím kulicha a jdu..Smajlík
DADY.. máš bezva programSmajlík...kniha bude jistě fajn i křest..
Obrázek uživatelky
profil
Opäť máme mrazivo, ráno bolo -7°C, obloha je jasná a vyzerá to, že sa trochu utíšil vietor, ale nebola som ešte vonku, možno sa mi to len zdá.
Mám trochu žehlenia a chcem ísť von. Dnes mali u nás otvárať druhý Kaufland, možno sa tam pôjdem mrknúť. Ak tam ale bude veľa národa, tak sa tam tlačiť nebudem.
Navečer pôjdem do knižnice, tentoraz krstí knihu kamarátka mojej kamošky spisovateľky.

Alenka, manžel sa dá znásilniť Smajlík určite rád a na tie hory s tebou pôjde.
Ak pôjdeš von, poriadne sa obleč, slniečko síce svieti, ale je zimisko.

Ini, nech vám nová sedačka dobre slúži.
Spravila si dobrý skutok, pani je určite rada, že si jej tú starú darovala, nie každý si môže dovoliť kúpiť nábytok.
Uži si besiedku, ja som na Alenkine chodila veľmi rada a vždy som obdivovala, čo p. učiteľky dokážu s malými deťmi nacvičiť.

Hádam sú aj Any a Anička v poriadku.

Majte všetky príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
je krásně, v noci možná minus osm bylo, ale odpoledne bude nad nulou. Pojedeme do Sebíkovy školky, mají besídku a pak zajdeme k synovi na kafíčko. Ale teď by měli přijet pro sedačku, co máme v "druhém obýváku", už se mi nepasovala, koupila jsem si novou, snad ji brzy přivezou, řekli za týden. Tu starou jsem dala jedné paní s dětmi, je ještě moc pěkná, byla ráda.
Obrázek uživatelky
profil
Tu je dnes poprvé pod nulou, ale svítí sluníčkoSmajlík
Možná zvednu zadek a půjdu dnes chvíli odpoledne venSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jdu trochu uklidit kuchyni..

holky...dobrouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
DADY...já dnes koupila dárek Adamovi a ještě Klárce a Andělce bedýnky na hračky...já během roku koupím občas nějakou blbinu, omalovánky, nebo knížky, ty schovám a často zapomenu kam.. Tak jsem teď našla barvičky na obličej, snad už nebudou prošlé.. musím to pokonrolovat.. měla je Fili dostat loni..Smajlík
Dady, ono se někdy déle vybírá..ale věřím, že to byl dobrý kup a boty v zimě užiješ.SmajlíkSmajlík
INI..my si na snížek počkáme, nebo po N.Roku znásilním dědu, ať jedeme někam na hory se na sníh podívatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Aj u nás je konečne po dlhej dobe modrá obloha. Ráno sme mali -4°C, teraz teplomer ukazuje +3°C ale fúka studený vietor, tak na pocit je chladnejšie.
Ráno som dala prať tmavé (doniesla som aj z chaty) a potom som išla do mesta. Konečne sa mi podarilo kúpiť si zimné teplé a (dúfam) nepremokavé topánky na chatu. Okrem toho mali akciu - 50% zľavu na druhý (samozrejme lacnejší) tovar, tak som si zobrala ešte aj flísovú mikinu.
Len s darčekmi som akosi nepohla.

Alenka, ja by som skrine prehrabávala márne, žiadne tajné poklady nemám, takže budem musieť ísť na nákup, aby mal rodine Ježiško čo doniesť.

Ini, to je krásna zima, keď je aspoň trochu snehu a modrá obloha. My sme bez snehu, ale vždy lepšie ako keby bolo sychravo alebo plieskanica.

Dievčatá, ja ani tento rok nebudem robiť adventný veniec, dám na stôl len štyri sviečky a budem ich postupne páliť.

Prajem vám všetkým príjemný deň SmajlíkSmajlíkSmajlík.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles