Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Turistické pochody

Založila: pistrakon

Venku už vykukuje sluníčko, pomalu nás to bude lákat ven do přírody. Může mi někdo doporučit nějaké turistické pochody, pokud možno vhodné pro celou rodinu?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
www.dalkovepochody.cz
Obrázek uživatelky
profil
Já bych zase mohla doporučit toto: Klub českých turistů Nové město nad Metují pořádá v sobotu 7. května 2011 12. ročník dálkového turistického pochodu ŠMAJD NOVOMĚSTSKEM.
Prezence a start: Sokolovna v Novém Městě nad Metují - 6.00 – 10.00 hodin a pro vozíčkáře 10.00 - 11.00 hodin.
Startovné: 25 Kč, pro členy KČT a děti sleva, předškolní a vozíčkáři - zdarma
Odměna: Pamětní list a pamlsek
Tento pochod jsme šli již několikrát s malýma dětma a můžeme jen vřele doporučit. Příroda super, lidi super, organizátoři super. Klidně tam jeďte, určitě budete spokojený.Smajlík
Závěr pochodu: Do 17.hodin a pro trasu 50km pěší do 18 hodin.
Obrázek uživatelky
profil
Právě teď o víkendu se chystáme na Hadařskou pětadvacítku. Líbí se mi, že tam je i těch 10 km. To je pro děti dobré. Nemám sice s tímto pochodem osobní zkušenosti - teprve ho prubnemSmajlík, ale mám na něj dobré reference od známých.
pěšky: 35 km, 25 km, 18 km, 10 km
start:od sokolovny v Červeném Kostelci
cíl:pro všechny pěší trasy i cyklotrasy do 17.00 hodin u sokolovny v Červeném Kostelci

Obrázek uživatelky
profil
moc děkuju, určitě se na některý výšlap vypravíme. Na pochod krajem českých sklářů jsme se chystali minulý rok, ale nevyšlo nám to. Loupežnická pěšina - to zní vyloženě zajímavěSmajlík. Sedmihorky-Hrubá Skála-Valdštejn, Ktová -Trosky-Troskovice s muzeem panenek,Turnov-Klokočské skály, Branžež- hrad Kost s údolím Plakánek - to máme prošlapané křížem krážem, je to tam naprosto všude super. Tam se pořád vracíme a vracet budeme. To je úplně srdeční záležitost. Moc děkuju za Tvoje tipy.
Obrázek uživatelky
profil
děkuju za tip. To vypadá moc dobře, určitě se na to kouknu a pevně doufám, že se tam vypravíme.
Obrázek uživatelky
profil
zapomněla jsem dodat, že některé zmíněné akce jsou pod záštitou - Cocacola-srdce v pohybu, týká se celé republiky
Obrázek uživatelky
profil
Organizované akce tak od 5 do 50 km, některé se dají i na kole ,všechny jsme šlapali - leden - Chrastavské šlápoty,rozhraní duben-květen - Alšovice-pochod krajem českých sklařů, květen - Mníšek-Loupežnická pěšina, na pochodu Jablonecké rozhledny jsem dlouho nebyla (myslím červen),první víkend v červnu - Líšný u Železného Brodu.
Soukromé akce mezi 10-20 km : Sedmihorky-Hrubá Skála-Valdštejn, Ktová -Trosky-Troskovice s muzeem panenek,Turnov-Klokočské skály, Branžež- hrad Kost s údolím Plakánek ,Hejnice - Obří sud, Hejnice-Ořešák, víc mě toho teď nenapadlo.
Obrázek uživatelky
profil
není to daleko. Klidně dojedeme, moc rádi cestujeme, pokud to stojí za to - nevadí nám ani větší dálky. Opravdu děkuju za každý tip. My taky nemáme auto, jezdíme hodně vlakem nebo kombinujeme s autobusem a potom chodíme a chodíme...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ze Severní Moravy, po túrách chodím celý život. Ale to je asi daleko. Pokud chceš vhodná místa i odtud, můžu písnout. Se synem máme schozeny Beskydy a část Jeseníků, do Beskyd vyrážíme pravidelně vlakem, protože nemáme auto. A znám i krásná místa na Slovensku. Teď to nebudu psát, až zjistím, jestli to není na Tebe daleko.
Obrázek uživatelky
profil
to já bych Ti dala tip na pochod Po stopách loupežníka Lotranda. Je to v Malých Svatoňovicích a úplně něco krásného. Žádná davová záležitost, pěkně v klidu a v nádherné přírodě, rodiče si užijí nádherné přírody a na děti po celé trase čekají loupežníci a v cíli loupežnický poklad. Opravdu super, rozhodně doporučuji.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles