Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Turistické pochody

Založila: pistrakon

Venku už vykukuje sluníčko, pomalu nás to bude lákat ven do přírody. Může mi někdo doporučit nějaké turistické pochody, pokud možno vhodné pro celou rodinu?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
díky, zatím to vypadá, že půjdem. I když je to od nás daleko a budeme muset hodně brzy vstávat. Spoje už máme vyhlídnutý a na počasí asi moc hledět nebudem. Neboť tak velmi brzy ráno stejně asi nic moc nepoznáme. Pokud taky půjdete, tak Zdrávi došli!
Obrázek uživatelky
profil
nenapsala jsem termín. A je to přitom velmi aktuálníSmajlík Je to již zítra 30.04. Proto se trochu obávám toho počasí.Ale nejlepší bude, když mrkneš na www.infocentrum-turnov.cz Všechno je tam pěkně napsaný a je tam i spousta jiných věcí.
Obrázek uživatelky
profil
Kdy to tak bývá?
Obrázek uživatelky
profil
Z vlastních zkušeností z minulých ročníků můžu velmi vřele doporučit zahájení turistické sezony v Českém ráji „Za pověstmi Českého ráje“ Trasa putování, na které jsou připraveny soutěže, hry a představení žáků turnovských škol, tentokrát vede z parkoviště pod hradem Valdštejn přes Hrubou Skálu do Sedmihorek. Trasa je teda jiná, než v minulých letech (dřív to bylo z Rovenska pod Troskami do Radvánovic - do Šťastné země), ale vždycky to bylo moc krásný, tak si myslím, že i letos ta nová trasa bude bezvadná. Teď jde jen o to, jak vyjde počasí.
Obrázek uživatelky
profil
v HK každý rok chodíme. Je to (jak už název napovídáSmajlík) přímo pro děti, ale protože tady se toho pro děti moc neorganizuje, sejde se tam každý rok strááááášná spousta lidí. Je lepší vyjít spíš později, protože pak je to trochu klidnější.
Obrázek uživatelky
profil
víkendy, to je děs běsSmajlík. A pochody jsou právě o víkendech nebo o svátcích. To je teda svatá pravda.
Obrázek uživatelky
profil
jezdíme. To fakt kvůli dětem, protože tam jsou soutěže pro děti a pohádkový bytosti a prostě je to pro ty děti hezký. My s manželem se na to díváme už trošku jinýma očima - lehce rozpačitě. Je to taková davová záležitost. Moc lidí, šlapeme si vzájemně na paty a na soutěže se stojí fronty. Ale dětem to nevadí, protože mají na všechno méně kritický pohled a tak proč ne?Smajlík S tou dopravou je to horší, to je pravda, ale zase je možné někam dojet třeba o den dřív, prohlédnout si okolí trochu víc, než při tom pochodu. No s dopravou to bylo dřív teda fakt lepší.
Obrázek uživatelky
profil
ale raději kvůli dětem bych něco někým vyzkoušeného a doporučeného
Obrázek uživatelky
profil
není to nějaký název z dob totáče pro dnešní KČT? Já - jak jsem již psala - čerpám hodně ze stránek Klubu českých turistů. Tam jsou stovky pochodů. Mě ale zajímají hlavně tipy na pochody od lidí, kteří se těch pochodů zúčastnili a mají tedy osobní a konkrétní zkušenosti. Jde mi především o to, zda je ten či onen pochod vhodný pro děti.
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za tipy. Na Hadařskou pětadvacítku se zrovna chystáme. Jen jsem zvědavá, jak vyjde počasí. www.dalkovepochody.cz
taky využívám a ještě hodně čerpám ze stránek kčt.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles