8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

paradentóza

Založila: Byra

Máte někdo s tímto onemocněním zkušenosti? Jaké přípravky na léčbu máte osvědčené?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
po brilantním letošním úvodu se tady záhy objeví reklama...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslíte si, že je paradentoza dědičná?? doktorka nás straší, že prý je.
Obrázek uživatelky
profil
Zkuste 1/2 balíčku koření hřebíčku zalít malou Alpou (160ml) a nechte 10 - 14 dnů stát, občas protřepte. Pak sceďte přes plátýnko. Do trochy vody (asi 1 dl)nakapejte 20 - 25 kapek extraktu a několikrát denně vyplachujte ústa. Na krvácení to má téměř okamžitý účinek.
Obrázek uživatelky
profil
manželce se hodně osvědčil při začínající parodontoze, na podporu léčby bylinkový gel, má docela solidní vysledky, kdo by chtěl název, ať mi písne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Milí diskutéři, paradentóza je onemocnění destruktivního charakteru. Pokud, tedy není včas zahájena léčba dochází k úbytku všech struktur, které chrup drží v ústech. Následkem dlouhodobě trvající paradentózy jsou odhalené a citlivé krčky, vyklajicí se zuby a v nejhorším vypadnutí zubu. Proto vyhledejte zubního lékaře nebo lépe paradentologa, který zahájí včasnou léčbu. Pokud žádného neznáte podívejte se www.nechcikazy.cz, kde můžete vyhledat zubaře podle jeho specializace nebo si přečíst něco bližšího o paradentóze.
Obrázek uživatelky
profil
nedal, jediný co dostala od praktické zubařky byly 2 vzorky zubní pasty parodontax, jinak nic, asi si to šetří na horší časy, ono záleží jcí ti zubaři jsou, ona chodí k jedné už od základky, ale chce se přehlásit k mojí, jenže ta zatím nemá volnýho fleka, tak je na pořadníku.nikdo jí s ničím neporadil, tak to zkoušíme samy(jaká voda jí vyhovuje, jakou značku pasty, kartáček....) a tak, no. už půl roku čeká namajo zubařku. navíc ta její nebere akutní, kdysi tam šla s bolavým zubem a musela čekat 4 hodiny v čekárně, než panička obsloužila objednané. ta moje narozdíl od její akutní bere každej den mezi 7-8 ráno. Chudák ségra.
Obrázek uživatelky
profil
takže ségra začala chodit 4x ročně na čištění zubů(prý jí to pomůže říkal specialista)a navíc jde na nějaký zákrok s dásněma, kterej jí odlehčí "stahování" spodních dásní, takže nezbývá než jen čekat jak to pomůže. jinak s mezizubníma kartáčkama jí řekl, že má používat tu nejmenší velikost, jenže na trhu je několik nejmenších velikostí od různých firem, takže se zase nic nedozvěděla.
Obrázek uživatelky
profil
můstky nemá, kromě plomb v puse jí nikdy nic se zubama nedělali. dá se to vyléčit? nebo jen pozdržet pár desetiletí aby se to nerozlézalo? má to na zadních horních stoličkách.
Obrázek uživatelky
profil
Já ji mám teprve pár měsíců,třeba taky přestane účinkovat Smajlíkzubař mi dnes řekl,že co bych chtěla vzhledem k věku,že má pacienty o dvacet let mladší a mají v puse klapačky,tak to mě fakt potěšilo.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
my používáme zubní pasty Colgate + ústní vodu Colgate PLAX, přikloníme se k mezizub.kartáčkům, protože sestra nesnese pocit nitě nebo tak v ústech.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles