8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Onko pacient

Založila: karkulka48

Podeľte sa o tomto trápení a poradte tým čo bojujú a nevzdávajú sa!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Zajtra je ten "slávny" deň. Okrem toho, že sa dosť potím /pri takýchto horúčavách asi každý/ sa cítim dobre. Nie som už taká čiperka /veď to je aj vekom nie?/, občas mávam HOSIPA, bolia ma kostičky nožičkové a občas aj hlavička. Bude tomu v 09/2012 už tri roky. Tabletky zdraželi a vlastne ich už mám aj "dosť", no MUDr. tvrdí, že už len 2 roky a budem mať od nich pokoj. A potom bude pokoj? Kto mi to zaručí? Radšej nad tým nedumať - povedal iný múdry MUDr. - asi má pravdu. Ako v pesničke: "Čo má prísť, príde najde si smer, zázrak sa zíde ..." Ale dovtedy hlavu hore - žime!
Obrázek uživatelky
profil
....SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkPřeji všem co sem nakouknou hoooodně zdravíčkaSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes jsem byla na preventivním mamografu...a taky OK..Smajlík
Chodím pravidelně každé 2roky..
Obrázek uživatelky
profil
U nás dajú vedieť po odbere krvy len ak niečo nie je "košer"- zvýšené hodnoty. Tak zas na ukážku po 4 měsícich, nebo později?
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkKrev dopadla dobřeSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já byla na kontrole v úterý, myslím,že jsem dopadla dobře, no ještě krev - až za týden budou výsledky,ale určitě to bude v pořádku..Já si jinou možnost nepřipouštím..
Karkuličko, já mám s placením na onkologii už několik let štěstí..Oni peníze od sponzorů dávají na léky,takže v jejich nemocniční lékárně nic zatím neplatím,jen 30Kč..Jezdím do Brna,tam jsem prodělala léčbu...zabydu sice cestou celý den,ale vím,že jsem u odborníků...
Přeji hezký víkend všem čtenářkám..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
O chvíľu pôjdem na kontrolu - po 4 mesiacoch od poslednej. Už tri roky je od "výbuchu" - keď sa potvrdilo moje ochorenie. Lekárka ma už telefonicky utešila, že za lieky si bude treba priplácať. Z inv. dôchodku ubudne - super. Čo na tom /povedal by niekto/ hlavne že je tak ako je, sú aj horšie prípady. Je to ťažké: byť chorý, bojovať sám so sebou a popri tomu zápasiť so "spoločnosťou", aby človek prežil. Nikoho nezaujíma, že práve nevládzeš a musíš behať po úradoch ako maratónec. Pokiaľ nie si vystretý na posteli staraj sa sám a keď nebodaj si - už čakajú kedy budú mať od teba pokoj. Pamätaj, že aj tebe sa to môže stať a pochopíš aspoň na 10 % o čom je život. Nie je to prechádzka ružovou záhradou ak sa o tú záhradu nestaráme a nechame ju zarásť burinou. Preto /podľa mňa/ neničme to čo je krásne v nás, a nedajme sa opantať zlom čo nás potom iba morí a nedá voľne dýchať. Tešme sa, že sme tu, veď kto dokázal, že "tam hore" je krajšie a lepšie? Nie je to tak ťažké, ako bojovať s chorobou.
Obrázek uživatelky
profil
nerada bych aby tato diskuze zanikla...je to důležité témaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zkušenosti s transplatací nemám ,ale ta izolace bude nutná...kvůli oslabené imunitě..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Napíšte a polovica trápenia z Vás ubudne. Verte!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles