8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

klouby

Založila: Lucsynka

mate nekdo zkusenosti s doplnky stravy na klouby, jestli ano, jake? a pomahaji? jaka je asi cena?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky, já si taky vybírám doplňky podle složení. Koupila jsem mamce na zkoušku Priessnitz, který právě taky obsahuje Glukosamin (kolagen. boswelii...) a osvědčil se! Je s ním spokojená a kupuji jí ho každé Vánoce Smajlík Mají Vánoční balení, které se určitě bude líbit i Vám:
http://www.zlekarny.cz/produkt/203-priessnitz-kloubni-vyziva-forte-180-tbl-priessnitzuv-zabal
Obrázek uživatelky
profil
koupila jsem si na klouby artri.tin tak uvidím jestli zabere
Obrázek uživatelky
profil
taky vychválit Flex code.. měla jsem vážný úraz kolene před 15 roky..na klinice do mě rvali všechy možné přípravky, píchali mi Hyalgan a kupavala jsem furt chondro tablety různé..pak mi magistra poradila Flex a moje potíže se strašně zlepšily..užívám ho 2x do roka..chybí mi v koleně po uraze velký kus chrupavky, a kloub se mi dře, ale fakt mi to pomáhá..já moc těm tabletkám nevěřím..možná jako doplněk jo, ale účelově na takový problém ne...
Obrázek uživatelky
profil
Ano, ja používala různé masti a krémy, které jsem měla doma po ruce.Sice pomohly,ale jen na ten okamžik a večer byla bolest zpátky. Tak mě to donutilo jít do lékárny, kde mi doporučili Priessnitz. Taky jsem nechtěla nic drahého,ale koupila jsem si velké balení, které je výhodnější.
Obrázek uživatelky
profil
já používám přípravek, který má klasicky chondroitin a glykosamin na regeneraci chrupavek, ale navíc je v něm dostatek přírodního vápníku a taky má protizánětlivou složku, neznám nic lepšíhoSmajlík název do soukromky ;)
Obrázek uživatelky
profil
S kloubama jsem si zažila taky své (bolesti obou kolen). Ortopedické vyšetření nenašlo nic !! Nicméně bolesti přetrvávaly. Na doporučení od lekarnice jsem koupila sirup flex code. Porovnala jsem si složení produktu s ostatními produkty na klouby a vyšlo mi, že je na tom nejlépe z hlediska složení.(maximalně vysoké denní dávky v 1 odměrce). Brala jsem 20 dní a jsem velmi spokojena! Je to ovšem trochu dražší produkt, nicméně velmi kvalitní a účinný na kloubní potíže.
Obrázek uživatelky
profil
Moje máma bere na klouby Bioaktivní Selen + Zinek, má i spoustu jiných pozitivních účinků (např. na vlasy a nehty), často jí bolelo rameno a kyče, teď se o o hodně zlepšilo.
Obrázek uživatelky
profil
dědeček také užívá přípravky, ale ještě raději si kupuje u řezníka sulc
Obrázek uživatelky
profil
naši ho berou a jsou spokojeni
Obrázek uživatelky
profil
Bratranec to užívá 3x do roka a je spokojený.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles