8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Dítě a dieta

Založila: Mon-ika

Mám 11letého syna (156cm)a bojujeme s nadváhou.jeho dnešní váha 80kg.2x týdne basket.Hodně lidí mě uklidňuje,že je to dědičné otec 185/105,já 164/86.omezujeme pečivo,sladké.Obezitologie bez efektů.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Máte pravdu.paní doktorka by asi měla navrhnout vyšetření glukozy v krvi.Možná,že když nechala vyšetřit hormony štítné žlázy,že bylo provedeno více vyšetření.Bylo by dobré se u paní doktorky informovat.Pokud by nebylo možné se dohodnout,tak bych asi se domluvila v diabetické poradně.Zvláště,když cukrovku máte v rodině.Neznamená to nic.Ale dispozice zde může být.Já osobně bych se snažila vyzkoušet vše dostupné.
Obrázek uživatelky
profil
S tím odběrem krve na vyšetření cukru by snad měla přijít dětská lékařka pokud je takováhle situace a krom toho v rodině máme cukrovku.
Obrázek uživatelky
profil
Ano jedna se o dietologie přímo obezitologie.vůbec se nezlobím,jsem rada za každou radu.
Obrázek uživatelky
profil
Není mi jasná ta ideologie.Co se pod tím názvem skrývá.Nemyslíte dietologii?Nemáte u oddílu basketu také sportovního lékaře?Ten by také mohl poradit.
Ještě bych nechala udělat vyšetření na cukrovku.
Asi si říkáte,co si vám dovoluji radit,ale vznesla jste podnět k diskuzi,tak reaguji.Mějte se hezky.
Obrázek uživatelky
profil
Bydlíme v Havířově.Při preventivní kontrole,co se týká váhy,se lékařka pouze zeptala,jestli navštěvujeme ideologii.Jsem ji odpověděla že jsme tam chodili bez efektů.tento měsíc budou synovi točit klíčové .KG a potom potřebují zdr. potvrzení pro basket,tak to budu muset znovu konzultovat.
Obrázek uživatelky
profil
Stále jste nenapsala,jak nadváhu vašeho syna řeší dětský lékař.Pokud nijak,tak bych se asi obrátila na nějakého jiného lékaře.Vše se dá řešit,ale pokud se jedná o nějakou poruchu,tak radši neotálet.
Obrázek uživatelky
profil
Dětské lékaře se to samozřejmě nelíbí.měl 11letou prohl.tak se jen zeptala zda stále navštěvujeme ideologii.ve škole mají bufet,ale peníze mu nedáváme.když má na něco chuť,sladkého tak mu dáme,ale většinou v dopoledních hodinách.má rád musli tyčinky,velmi mu chutnají mrkvanky a "polystyrenovy"chlebíčky.
Obrázek uživatelky
profil
Po přečtení jídelníčku vypadá vše bezproblémově.Jen bych se chtěla zeptat,zda jste si jistá,zda si synek nepřilepšuje jinými dobrůtkami.Znám z osobní zkušenosti.
A nenapsala jste,co na to říká dětský lékař.Nevím,kde bydlíte,ale
u nás,v malém městě,ví lékař o svých pacientech vše,protože se o jejich problémy zajímá.Myslím čistě z profesního hlediska.Pak se dá toho hodně vyřešit.
Obrázek uživatelky
profil
Stitnou žlázu vyšetřilo před 3 lety bez nálezu.Co se týče stravy,ráno snídaně,svacina ve škole nejčastěji ovoce nebo musli tyč.,školní oběd,svacina mlecna(jogurt),večerem7.30h.zelenina,sýr 30%.pije jemné perlivou vodu nebo proliniii nebo ovocný čaj bez cukru někdy málo med nebo trtinovy cukr.
Obrázek uživatelky
profil
Ráda poslouchám rádio.Nedávno se hovořilo o obezitě.Doktor říkal,že obezita není dědičná.Prý je dědičné pouze přejídání,protože to děti vidí u rodičů.Tak souhlasím s paní tomiska a gituškaSmajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles