Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Aloe vera

Založila: civava2

Tělo Podstata našeho zdraví Základem našeho zdraví je tělo. Základní životní funkce - dýchání a zažívání - fungují v každém těle stejně, nezávisle na věku a pohlaví.Doporučuji vyčistit tělo.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
zkusit sám, co mu pomáhá a vyhovuje, kolik je ochoten investovat, levné věci nebývají dobré, předražené se platí značka, je to na každém, co si vybere, informovat se o firmě, od známých, v lékárně, jinak to nejde.
Obrázek uživatelky
profil
možná bych měla říct přírodní lečíva a naše zdraví, tímto oborem se opravdu zabývá mnoho firem, a nedá se říct, že co mě pomůže, pomůže i druhému, stejně tak, co mi chutná, nemusí chtnat druhému.
Obrázek uživatelky
profil
Každému vyhovuje něco jiného, Nikomu nic necpu a nepodsouvám. Jen prostě vím co my pomohlo a rozhodně to není desinfekce. jinak Vivialoe Justu má samozřejmě certifikát kvality.Já si za touto firmou stojím , protože vím, žemy hodně pomohla.Jinak kvalita je samozřejmě závislá na postupu získávání a které části rostliny se používají.
Obrázek uživatelky
profil
stejné kvality ja půl litru 239 Kč i s kousky dužniny, což je příjemné. Dám si to zjara jako detoxikaci....
Obrázek uživatelky
profil
no to je síla, to bych si ho asi taky odpustila.
Já ho tedy neberu, měla jsem akorát ráda ty limonády, teď se na ně nesmím ani podívat, asi jsme to s konzumací přehnala, zprotivily se mi.
Obrázek uživatelky
profil
zatrhli aloe, jo? Tak to Ti asi nějak dráždí sliznici, no jo, možno je všechno. Ty články si musím najít, zajímá mne to.
Obrázek uživatelky
profil
Souhlas, za kvalitu se platí, jenže někdy se taky krutě platí za značku.
Tohle, co bere můj muž je výborné, i tátovi to pomáhá, ten na vředy málem vykrvácel, to bylo hrozné! No, když to člověk má ověřené, je to nejlepší, má to Certifikát a tuhle to i doporučovali v televizi v nějakém programu o podvodech v této oblasti, tuším "Občanské judo" to bylo, nevím jistě...ale tohle tam prostě chválili lékárníci, že je to kvalitní, my jsme to začali kupovat už dřív, teď to objednáváme, jsme na venkově. Akle v lékárnách to mívají.
Od JUSTU jsem kdysi taky něco měla, a zaboha si nevzpomenu co, je to dávno.
Obrázek uživatelky
profil
Máš pravdu, že Just není levná záležitost, ale vím, že se skutečně dbá na kvalitu , a pomáhá. Prostě za kvalitu se platí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
má taky Aloe - Vera přípravky výborné na žaludeční vředy a vůbec na orgány, na pohybové problémy - klouby bolesti kloubů, na křečové žíly to jest cévní potíže, a na imunitu - opary časté rýmy, virózy.........mám osobní zkušenost vyléčila jsem si ruku - rameno měla jsem zánět, dělám to a taky vysvětlím vše co bude třeba
Obrázek uživatelky
profil
tak to znám, Ti jsou tu na trhu už dost dlouho.
Takže ty přípravky jsou zhruba asi stejného ražení...ještě se jdu kouknout na cenu. JUST je dobrý, ale taky to není levná záležitost.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles