Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

Za krásami Česka a Slovenska nielen v klikacej súť

Založila: VZ

Česko a Slovensko sú krásne krajiny, blíži sa čas dovoleniek, čo tak si navzájom predať typy na krásne výlety či už na zámok, hrad, turistiku, prípadne napísat nejakú tú historku, či už veselú, poučnu
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Město Albrechtice - Myslíš tu rozhlednu Hraniční vrch? Ta je úžasná. A kousek od tam Zámek Linhartovy a jeho úžasný kastelán - to je super prohlídka pro děti.

Na Hluboké jsme bohužel nebyli uvnitř, ale i zvenku je krásný a vyšlapali jsme na věž na vyhlídku - taky super.

Co se zámků týče, tak moje srdeční záležitost vždy byl zámek Lednice a Valtice na Jižní Moravě.

A ve Východních Čechách bych to mohla jmenovat do zítra, ale úžasné jsou Častolovice, super sbírka loveckých zbraní je v Opočně, v Náchodě jsou krásné gobelíny na zámku, hezký zámek je i Rychnov nad Kněžnou a nesmím zapomenout na Nové Město nad Metují... je tam celý týden kam chodit.
Super je pohyblivý betlém a sbírka betlémů v Třebechovicích pod Orebem. A když jsem v těch Východních Čechách, tak je super pevnost Josefov u Jaroměře.

Samozřejmě tam stojí za to také procházka Babiččiným údolím, zámek Ratibořice, Barunčina škola v České Skalici.
Unikátní zámek je KUKS. a kousek od něj ZOO ve Dvoře Králové.



Obrázek uživatelky
profil
Je pravda, že je spousta krásných míst, asi nejde obsáhnout, kde, co a jak všude je hezkého. Za mě třeba oblast Buchlova, hrad, zámek, Velehrad, skanzen Modrá a tam ta oblast JM, dále pak České švýcarsko, nádhera, Broumovské stěny, stejně tak Krkonoše. V Beskydech pak třeba malebné a unikátní městečko Štramberk s jeskyní Šipkou, trúbou a další řadou zajímavostí.
Obrázek uživatelky
profil
Jééé Smajlík je milé si přečíst, že někomu se ty krásná města poblíž mě líbila. Myslím Krnov a Opavu. Zrovna Opava je moje srdcovka a pokud jste nenavštívili místní divadlo, určitě to brzy napravte! Smajlík
Mě osobně se líbilo ve Velkých Losinách. Mají tam papírnu, kde si můžeme zkusit výrobu papíru.SmajlíkSmajlík
Pro turisty je dobrá rozhledna v Městě Albrechticích a v mé vesničce, Jindřichov ve Slezsku je krásná příroda, kterou je možné projet po cyklostezce na kole.

Doporučí mi někdo nějaký krásný zámek? Byl někdo na Hluboké, kde se točila princezna ze mlejna? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jestli jedete do Karlova, pak si určitě nenechte ujít procházku Karlovou Studánkou. Je moc hezká (Teda, doufám, že pořád je. Už jsem tam zase dlouho nebyla. Musíme si udělat výlet).

Obrázek uživatelky
profil
V Krnově a v Opavě jsme byli, jsou to hezká města.. Letos jedeme do Karlova pod Pradědem, tak snad bude čas prohlídnout si Bruntál..díky za tipSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zdravím
Palka áno, mám na mysli malý Zoo park v Rapotíně a je tam aj veteran muzeum, takže aj mužské osadenstvo si príjde na svoje.Smajlík
Ak budete mať záujem, preposielam www stránku na Holčovice: http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/africke-muzeum-safari-v-holcovicich.aspx

O dinoparku som tiež počula, neboli sme tam, mne dinosaurici nič nehovoria, ale pre malé deti super.

Zámok Linhartovy som videla, je tam naozaj kastelán telom i duchom, prevádzal nás tam, stále mal o čom hovorit, moc zaujímavé. Nesmiem zabudnút ani zámok Slezské Rudoltice, pekné. Určite ked sa budete potulovat skoro už "Osoblažskom" nenechajte si újst tieto zámky, ktoré stoja tak troška v tieni svojich vačších a viacej preferovaných kultúrnych pamiatok.

No a keď sme sa už zatúlali sem na ďaleký sever, nezabudnite při svojich potulkách navštívit zámok v Bruntále, stojí za prehliadku, potom neďaleký Krnov s vyhliadkou na Cvilině.

I samotnu prehliadku miest Krnov, Bruntál i Opavu mám možem doporučiť.Smajlík

Obrázek uživatelky
profil
Fanypol, to všechno u Vás máme proježděnoSmajlík tedy kromě té kovo zoo, ta tam v té době, kdy jsme tam byli na dovolené, ještě nebyla.

Vlasti, myslíš v Rapotíně ten malý ZOO park, co je u toho veteran muzea nebo je tam ještě jiný?

To Safari v Holčovicích je super nápad!

My jsme jeli do Holčovic loni na výlet, že pojedeme do toho betonového dinoparku, bohužel na stránkách nikde neměli uvedeno, že mají otevřeno jen v sobotu, my jsme byli na výletě v neděli.
Ale byli jsme cestou na zámku Linhartovy - tam je super průvodce, je to dělané hlavně pro děti. A pak jsme kousek za Albrechticemi vylezli na šílenou rozhlednu Hraniční vrch.

Já dneska přidávám jako nový tip KRKONOŠE.
Mi se tam nejvíc líbily Jánské lázně, Špindlerův mlýn, výjezd lanovkou na Černou horu.
Prý už je i nová lanovka na Sněžku, tak kdo se dříve bál, tak teď je tam kabinková. Ve Špindlu je aquapark, kousek od tam je ve Dvoře Králové zase skvělá ZOO, takže týdenní dovolenka tam uteče ani se člověk nenaděje.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Všude je krásně.. Jak tu byla řeč o Baťáku..tak se dá plout i na opačnou stranu- z Veselí nad Morovou- směr Uh. Hradiště, Spytihněv,proplouvá se několikama komorama.Dál to pokračuje- Napajedla,Otrokovice.. kolem je cyklostezka,tak se dá jet i na kolech, nejen na lodičkách.. Samozřejmě i dovolená autem, k nám na Slovácko.. dají se od Baťova kanálu třeba z Uh. Hradiště,udělat výlety na hrad Buchlov, do Buchlovic na zámek, do Kroměříže, ve St. Městě je Kovo Zoo, na Modré Skanzen, na dohled je Velehrad, dál v horách Bunč a rozhledna Brdo....je tam všude hezkySmajlík ono by to stálo možná za to se tam podívat.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Ja už mám deti veľké, tiež sme při našich potulkách Česko-Slovenskom prešli zopár zoologických záhrad, je to dobrý typ, pekná ZOO je v Hodoníne, patrí medzi menšie, ale stojí tiež zato.
Na Severnej Morave v Rapotíne u Šumperka je malý ZOO park a arboretum, je to také malé safari, pobiehaju tu volne zvieratá.
Ešte urobím jednu reklamu Severnej Morave a doporučím vám návštěvu Afrického muzea Safari v Holčovicích, v areálu firmy Bellama je muzeum, ktoré nás zavedie do ďalekej Afriky, súčastou areálu je ZOO park s domácími zvieratkami, buvolom indickým, daňkami atd.
Minulý rok som s manželom strávila pár pekných dní v Městě Albrechtice, po potulkách krásnymi Jeseníkamí sme navštívili 2 posledné zmieňované ZOO parky, ale bohužial už bez deti, tak sme si aj zaspomínali, ako to bolo, ked ešte s nami jazdili po výletoch.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já bych mohla taky v tipech pokračovat. Já jsem absolutně spokojený člověk. Téměř ze všeho jsem nadšená a jelikož přizpůsobujeme dovolenky hlavně dětem, tak bych měla tipy na zoologické zahrady.

Tak v Jihlavě je jedna malá, ale krásná. (já pořád tvrdím, že jsou hezké všechny a každá jinak.)
Taky jsem byla nadšená v Jižních Čechách ze ZOO v Hluboké nad Vltavou. Tam je i nádherný zámek, krásná vyhlídková věž na zámku, moc hezký zámecký park.
Líbilo se mi i v Protivíně v krokodýlí zoo - bylo to s výkladem a moc zajímavé.

No, nesmím zapomenout pozvat do ZOO k nám do Ostravy. Teď jsem tam sice už 2 roky nebyla, ale chystáme se, jakmile odmarodíme... je to velká ZOO, pořád se v ní něco vylepšuje, je tam na co se podívat, procházka je také dlouhá a krásná.

Krásá ZOO je i v Lešné u Zlína. Ta je moc hezká, také je to krásná procházka.

Marci, Znojmo mě uchvátilo, je to nádherné město!
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles