Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Špenát, které některé z nás milují,ovšem některé z

Založila: Balinda

Udělat dobrý špenát, je někdy umění.Napište, pochlubte se svými úspoěchy v kuchyni.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já ho dělám jako Weendy - Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
protlakovému špenátu se již taky vyhýbám.Mám svůj ze zahrádky,jemně nasekaný a opravdu je to jiná chuťSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Máme ho rádi,hlavně ze zahrádky.Ty mladé lístky.ˇA je to úpně jiná chuť.Protlak už nejíme.
Obrázek uživatelky
profil
e,e,Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a kořením navíc špetkou mletého kmínu s kari kořením
Obrázek uživatelky
profil
špenát ani náhodou,kdyby měl jinou barvu,třeba modrou,tak jo,ale takhle mi připomíná babiččin dvůr,ta chovala husy a na tom dvoře to vypadalo,jako kupky špenátu a na to si vždycky vzpomenu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Cibulku osmahnu do zlatova, zapráším trošinkou mouky a udělám vlastně jíšku - s cibulkou. Mražený špenát nechám na hlubokém talíři rozmrazit, přebytečnou vodu sliji a pak dám dusit na již hotovou jíšku s cibulkou. Přidám samozřejmě česnek a trochu soli. Když peču maso, tak i třeba výpekem špenát "podlévám", nebo masovým vývarem z polévky, ovšem jen tehdy, kdyby se "chtěl" připalovat. Nakonec přidávám rozšlehané vejce, jakmile je vajíčko - vajíčka hotové, tak přidám trošku mléka, nebo smetany pro zvýraznění barvy a zjemnění chuti
Obrázek uživatelky
profil
mám moc ráda.Dělám ho sice ze zmrazeného mletého,ale je taky dobrý.Dám ho na sádlem osmaženou cibuli a těsně před vložením špenátu lisovaný nebo nastrouhaný česnek.Trochu posolím a opepřím.Pak už zadělám podle toho,k čemu bude.1 ) Naučila jsem se ho zadělat strouhankou (proto ho posolím jen málo),když podávám s pečeným masem nebo plním omeletu.2 ) Do mléka nebo smetany rozkvedlám hl.mouku a udělám omáčku k vař.vejci s bramborem.Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles