8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

poradí mi někdo s klokaním masem?

Založila: pegynka1

Chci zítra dělat klokaní maso,mám kýtu,máte někdo s tímto masem zkušenosti nebo recept?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
no klokan není nic moc,ještě bych chtěla vyzkoušet pštrosa,prý je to moc dobré maso,jedla jsem guláš,byl moc dobrý...
Obrázek uživatelky
profil

Je to světlejší maso, a mě to přišlo jako houževnatý králík Smajlík, tenkrát mi poradili udělat ho a naložit do zeleniny a prošpikovat špekem, mě to moc chutnalo, více než právě ten klokan.
Obrázek uživatelky
profil
a jak chutná aligátor??
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkAhojky, jednou jsem dělala klokaní maso, je pravda, že se trochu podobá hovězímu, ale je světlejší, já jsem ho tenkrát nakládala, aby bylo křehčí, protože jinak se dělá delší dobu. Nebylo to špatné, ale určitě to není maso na minutky.

Také jsem měla před pár lety nutrie,a ty mně fakt moc chutnaly, bylo to křehké jemné maso.

A taky jsem jedla aligátora.........Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a jak píšete o nutriích,taky jsme jí měli a i jsme věděli že je to nutrie,je skutečně velmi dobrá a tučnější než králík,upekla jsem jí a vzala jí k našim a bráchovi jsem řekla,že to je králík,olizoval se až za ušima a říkal mamce,vidíš takového králíka jako ségra neumíš,my jsme se smáli a pak jsme mu to řekli,nejprve se ošklíbal,ale stejně znovu do pekáče vlezl.
Obrázek uživatelky
profil
ahojky děvčata,tak jsem tu,klokan se docela povedl,dám fotečku,ale teď už bych věděla jak na něj,dělala jsem k tomu takovou omáčku a i přesto,že jsem tam dala jen 1lžíci worcestru,byla hodně tmavá až černá,ale chuťově dobrá.
Obrázek uživatelky
profil
Tak jeden klokánek prý zase pobíhá kolem dálnice...SmajlíkSmajlík neutekl Ti, Pegy, z té marinády?? Třeba mu nechutnala...SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
http://www.australskeprodukty.cz/recepty/
tak tady je úprava klokaního masa
Obrázek uživatelky
profil
nutrie je výborná jen není kdo by je choval
Obrázek uživatelky
profil
jsme měla od FAMILY FROSTSmajlík

vubec se ho neboj,upravuje se jako jiná červená masa,ano jak zde zaznělo-je podobné hovězimu.Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles