Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

finty ve vaření a pečení

Založila: romanami

ahoj holky mohly by ste se podělit o své finty v kuchyni :) jsem mladá a něčemu bych se ráda přiučila :)
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
má pravdu s tou rýži,taky tak dělám a dávám jí do trouby na 20min.zakrytou.Mě se zas nedaří už nějakou tu dobu usmažit řízky aby strouhanka neodpadala nevím čím to je kdysi se mi to nestávalo.
Obrázek uživatelky
profil
První si osmahnu na oleji nakrájenou cibuli,přidám rýži a když zbělá zaliju vodou v poměru 1rýže:2 dílů vody.Osolím,jak bude slaná voda,tak je slaná potom rýže.Buď pak vařím na plotně nebo v troubě dokud se voda nevypaří.Snadnější je ale pytlíková,co se nerozvaří,paraboild.Ta se vaří jen v osolené vodě.Poměr důležity není.
Obrázek uživatelky
profil
Tak s rýží jsem bojovala dlouho,ted jí vařím jako těstoviny v hodně vody a scedím,prý je to špatně,,ale mám rýži krásně sypkou,ať jsem vařila jakkoliv jinak,byla vždy blátivá,tohle jednou říkal někdo v rádiu a od té doby vařím tak.Pokud má někdo jiné zkušenosti a jiný recept,sem s níSmajlíkm...
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkkdyž nemám plohrubou mouku, dám půlku hrubé a půlku hladké no a hned mám polohrubouSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zelí zahušťuji jemně nastrouhanou bramborou
Obrázek uživatelky
profil
když vařím jakékoli těstoviny dám klasicky vařit vodu,když vaří osolím,vhodím těstoviny, zamíchám a jak začne vařit voda tak zamíchám ještě jednou, přiklopím poklicí a vypnu sporák (plynový nebo stáhnu z plotýnky u elektrického). A nechám 10 minut takto stát. Pak už jsou hotové a nemusím se bát, že mi budou utíkat po plotněSmajlík.
Také je dobré, když něco smažíte na pánvi tak než se vám rozpálí olej dát do něho trochu soli. Pak to neprská.
Obrázek uživatelky
profil
asi tak...
Obrázek uživatelky
profil
finty se hodí i nenováčkůmSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jo,to jo.Hlavně takové aby to jídlo bylo nakonec úžasné a alespoň trochu zdravé.No není to asi finta,ale když dělám rajskou omáčku,tak si do ní zkaramelizuju cukr a je pak lepší.
Obrázek uživatelky
profil
tak ženský, já sice mladá nejsem, ale Magdaléna Dobromila taky ani náhodou, nějaký finty by se mi taky hodily Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles