Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Téma fotky

Založila: svetluskad

Kritika foteček?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Ja rešpektujem rozhodnutie zakladateľa diskusie zrušiť svoju diskusiu, ale myslím si, že Pro redakci nebola "bežná" diskusia, mala slúžiť na odstránenie chýb na stránke, radu či pomoc zo strany redakcie, keď mal niekto problém (nie všetci užívatelia sú "machri" na počítač). Teraz taká diskusia chýba, zvlášť, keď sa užívateľky stránky sťažujú, že nedostávajú odpoveď na súkromné správy, hoci samy admin odporúčali kontaktovať ich po zrušení diskusie Pro redakci týmto spôsobom.
Snáď sa čím skôr nájde riešenie, ktoré bude vyhovovať tak redakcii ako aj nám ostatným.

A čo sa týka fotiek, je pravda, že nie každý vie spraviť peknú a kvalitnú fotku a tiež máš pravdu v tom, že je každého vec, aké fotky dáva do galérie - je to koniec koncov jeho vizitka, ale dosť často sa tu porušujú pravidlá pre vkladanie fotiek (viac takmer rovnakých záberov, rozmazané fotky, ...). Len neviem, prečo admin niekomu fotku zmažú a niekomu nie. Ale to nie je moja vec, možno vždy nestíhajú kontrolovať všetky fotky.

Obrázek uživatelky
profil
Nelíbí se mi, že tu napadáte admin. Jestliže někdo dává na web fotky svých vnoučat nebo čehokoli, je to jeho věc, ne vaše. A potěšila mě odpověď od dada274, admin opravdu nemůže za to, že se vám špatně načítají stránky na telefonu nebo tabletu.
A upozorňovat uživatelky stylem: pozor, tohle opravdu nedělejte!! Smajlík Vadí vám, že tu nejsou žádné informace? Jaké informace konkrétně máte na mysli?
U vložení fotky je jasně napsáno (a bylo, i bez GDPR) co má autor nebo uživatel splnit. Není váš problém, jestli tomu tak není.
Proč zde zmiňujete nějakou debatu mezi fotografy na netu? Kdo bude chtít záměrně porušovat pravidla, bude i nadále, s tím nic neuděláte. Ale prosím nenapadejte admin stylem: oni na to dlabou. To si opravdu nezaslouží.
Ano, diskuze Pro redakci byla smazána. A vy prosím respektujte právo autora diskuze svou diskuzi smazat.
A jestli vám nějaký příspěvek zmizel, buď jste ho smazala vy sama, nebo zakladatelka diskuze. Nechápu, proč by to dělal admin.
Obrázek uživatelky
profil
pěkný pozdní večer všemSmajlík
Děkuji všem kdo se zastavíte u mých fotek Smajlík vaše komentíky potěšíSmajlík
Vím, že já zrovna moc komentíky nerozdávám, ale pěkné fotky si moc ráda prohlédnu. Čím více se sekají tyto stránky tím méně komentíků píši.
Obrázek uživatelky
profil
ako to bude s fotkami podľa nových pravidiel -bude to zrejme "veselé".

Čo sa týka rýchlosti stránok, momentálne sem chodím väčšinou na tablete, tak som pomalosť pripisovala tomu, že CHŽ nie je stavaná pre mobily a tablety, na čo admin v minulosti dosť často upozorňovali. Čo je horšie ako pomalosť načítavania a prechodu z jednej diskusie do druhej je to, že stránka sa mi pomerne často "rozkockuje" až najprv čiastočne, neskôr celá sčernie a nedá sa s tým nič robiť. Musím ju zrušiť a načítať znovu, čo ma veľmi zdržuje a je to otravné. Ale možno to robí tiež len na mobilných zariadeniach a na pevnom PC alebo notebooku to nerobí, hoci doteraz mi to nerobilo - tak neviem.

Žiaľ diskusia Pro redakci, kam sme sa s problémami obracali je zrušená a ako čítam, na súkromné správy admin tiež neodpovedajú, takže je asi zbytočné im písať.

Prajem všetkým príjemný neskorý večer Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
kdo jste si udělaly/i čas na shlédnutí mých fotek a hodnocení.Jitka.
Obrázek uživatelky
profil
Každé pondělí mi chodí informační email od CHŽ a tam se píše i o připravovaných soutěžích. Smajlík

No, bude to s fotkama i jinak zajímavé a asi pěkný blázinec. To zas lidi něco vymysleli Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Rádo se stalo. Smajlík

O fotohádanky teď není nějak zájem, poslední vložená ještě není rozluštěná, hádala jenom jedna odvážná žena. Tak třeba na podzim nebo v zimě bude větší zájem, mám jich ještě pár v zásobě, měla jsem jeden program na zkoušku.
Obrázek uživatelky
profil

http://www.chytrazena.cz/napoveda/jedeme-na-vylet/vyhry-176.html

Stránky se mi loudají také...

Fotečky máš krásné, je to milé podívání a pohlazené pro duši Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jdu opět poděkovat za dívání na fotky...moc si toho vážím..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Všem děkuji za komentáře a hodnocení mých fotek.Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles