MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
gratuluji dcerce, věř,že to bude náročné mám dcerku na VŠ v Opavě,brigádu nesehnala, nemaji práci ani pro normální lidi,tak obšas něco jako výpomoc jednozázovku to ano,jen cesta domu výjde na 800,- kč jezdí proto málo, naštěstí tam má přítele, tak tam není sama ještě že mámme ten net Smajlík jinak se vidíme 3x za rok, právě příští týden přijede ale už 8.7. odjede, musí do školy na nějaký zápis či co to je

víš, možná si měla něco z vedra, musíš hodně pít,tož se brzo uzdrav pivo počká Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Horúco, horúco a zase horúco. Búrka ešte k nám nedorazila, ale zato som prežila včera sama menšiu búrku. Poobede mi bolo tak zle /hlava, striedanie teplôt, zvracanie/, že som prespávala v obývačke a kašlala na celý svet. Zbytočne rozdumovať z čoho? Dnes je už dobre. Dcéru prijali na SZU /Slovenskú zdravotnícku univerzitu/ v Bratislave - teší sa. Ja tiež, no bude to dosť finančne náročné obdobie pre nás. Stále si máme uťahovať opasky, ale už skoro ani na ten opasok z dôchodku neostáva. Dnes u nás začína trojdňový festival Gurmán fest, v sobotu tam bude aj Jaroslav Žídek -pôjdem kuknuť a dám si snáď chladené pivko Pilsner. Už teraz by bodlo. Tak aspoň voda chladená a ide sa na záhradu. Ahoj.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
U nás zabouřilo také v noci. Pojedu na zahradu podívat se kolik napršelo a s fenkami na procházku.Zalévat budu jen ve skleníku.K obědu bude mít muž kapustu a zůstane ještě na zítra.Já mám půst.Mějte pěkný den.Nakouknu až přijedu vařit.
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale ano, tu je Smajlík

ráno je jak malované
po deštíčku krásně je
stromy se svěže zelenají
kapky ještě stále mají
ty čiré průzračné
Obrázek uživatelky
profil
my už si nezasloužíme básničku??
Obrázek uživatelky
profil
Tak tady v noci zase pršelo a bouřka, ráno krásné sluníčko a během chvilky opět zamračeno .SmajlíkBlani tak si to užijte v pohodě.
Tak Věrko je to další mazel do rodiny.Smajlík
Děvčátka mějte pěkný celý den.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chtěla jsem ještě včera přidat hlas a už to nešlo. Škoda.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Věrko,slepici jsme měli nedávno, ale to byla koupená normálně v marketu. Jedli jsme ji skoro 3 dny, ale nic moc chuti jsem na ní nenašla. Tohle asi budou lepší a jak je děláš?
Regí, s mravencemase pereme na zahradě pořád. Když myslí, že jsou pryč,najdu je o kus dál. Zničili mi úplně kosatečky, takové ty drobnější štíhlé.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měli jsme večer a v noci bouřku a slejvák, je nádherně nalito a vzduch se pročistil. Fakt krásné ráno. Mlhavo a sluníčko už se dere.
Byla jsem u nás pro uzeninu a ještě půjdu do Alberta, mají melouny v akci. Chci vzít něco k příteli na tu oslavu, sice bude jen malá a přítel mi zakázal něco připravovat, že to udělá on, ale raději tam půjdu dřív a něco donesu, abych mohla doplnit.
Věrko, z koťátka máš jistě radost a co tomu říká Brok?, asi jsem zapomněla, jak se jmenuje váš pejsek.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
děvčataSmajlík
Děkuji všem za hlasy v soutěži. Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles