Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
děvčátka.
Marcelko, tak ode mne popřej manželovi k narozkám.
Vidíš, jaký je šikula, udělá koblihy. Péct je v troubě jsem taky ještě nezkoušela, ale když se tam můžou dělat řízky, tak proč ne koblihy.
Já dneska nic nepekla, byla tu přítelova dcera a přinesla móóóc dobrou buchtu. Je to něco podobného jako perník na plech, ale nádherně vláčný s vlašskými ořechy a kousky jablek.
Napíše mi recept.
Věruško, nevěřím, že jsi nešikovná. To se poddá. Okopíruješ a vložíš, nic na tom není. Mně vždycky akorát pozlobí ten podpis, nechce zůstat tam, kam jsem ho napsala.
Uklízení mi půjde taky pomalu - za chvíli mě bolí páteř a noha a sama jsem na všechno pořád.
Ale co, zvládla jsem to vždycky, snad to zvládnu i letos.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj Věru, psaní mi jde samo, mám to v genech nebo co, jsem ve znamení VAH, tak je nám to daný Smajlík Mám spoustu životních příběhů, situací, událostí, ať už vtipných nebo i smutných. Dnes jsem se pustila do vánočního úklidu. Zatím mám jen obývák, utahalo mě to, jsem nastydlá a trvá mi to všechno dlouho a navíc mě to nebaví. Smajlík jsem na to sama, muž zahřívá jen gauč a mladší syn, který s námi žije a je mu 36, tak ten má operovanou páteř, tak je mi doma k ničemu. Smajlík Ale co, mám na to hodně času, uklidím a stejně za chvíli to bude v původním stavu Smajlík Holky já mám dobrý recept na perník, je rychlý, hrníčkový a kdo ho ochutnal tak jen chválil.Na chalupě jsem musela recept přinét i prodavačkám v obchodě. Tak vám ho tady napíšu, zkuste.:
2 hrnky hl.mouky
1 hrnek krystal.cukru
1 hrnek oleje
1 hrnkem mléka
2 ks vejce
1 vanilkový pudink (balíček)
1 prášek do perníku
1/2 prášku do pečiva
2 lžíce kakaa
Pečeme při 190 st.C cca 30 minut. Já dávám na plech pečící papír. je to lepší.
Obrázek uživatelky
profil
My jsme dnes byli v Tesku, koupila jsem si také Heru za 10,45, pak jsme zajeli do Makra, nakoupili nějaké maso a ryby a nakonec jsme se zastavili v Kaufu, kde jsem koupila zlevněný moučkový cukr a mouku. Manžel má dnes narozeniny. Včera jsem pekla škvarkové placky/má je rád/, před chvílí jsem dodělala chlebíčky. Odpoledne jsem byla na zahradě pro petrželovou nať,vytrhala jsem zbylé ředkvičky a zryla po nich záhon.Trochu jsem se zdržela. Když jsem přišla domů, v kuchyni to vonělo. Muž mě chtěl překvapit a upekl v troubě koblihy, moc se mu povedly. Dělal to podle receptu na PC. Já je smažím na tuku, ale tyto byly lepší. V 6 hod. se sejde rodina na oslavu, tak jsem vás chtěla alespoň pozdravit. Přeji všem pěkný večer a dobrou noc!
Obrázek uživatelky
profil
Hezkou sobotu. Už jsme taky po obědě měli jsme taky pečené kuřátko z Tesca a bramborovou kaší a okurkem.Včera jsme byli zas v Kroměříži koupila jsem si už Ježíška. Dvoje polobotky a jedny zimní. Zrovna dvoje jsem musela vyhodit u jedněch praskly podrážky a ty druhé se taky začaly rozkládat.Zimní mám pěkné ale co mně teď opuchají nohy - nezapnu na nich zip. Tak jsem spokojená s botami dobře mně sedí netlačí a byly za přijatelnou cenu. Všechny zhruba za 750 kč. U maminky zas byla akce všechny těžké nádoby i s hlínou se z terasy musely dát dolů do přízemí.Domů jsme přijeli až večer.Hlava mně stále zlobí. Prášek jsem žádný nechtěla brát. Stačí mně ty co musím brát pravidelně. Možná, že jeden, ale zkusím.
Obrázek uživatelky
profil
a současně i po... My jsme měli živáňskou, povedla se krkovička byla jako máslo měkká.Jen příprava trochu práce, ale potom to pekla trouba a ještě jsme se ohřály.....Také budu péct štrůdlík, když je trouba rozpálená. Recept je podle Martičky z diskuze Wendy, já tam nakukuji a jednou jsem tam našla recept a moc se mi líbil, už jsem ho dělala a je moc jednoduchý a bez cukru.....Jakpak se má Alenka, asi je tam hodně lidí, jenom aby se nedostali s manželem do nějaké vřavy, ale neměl jet manžel do Německa bez ní? Možná,že se jenom do Prahy svezla s ním. Ona nám to povykládá.....Pěkné odpoledne.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrou chuť k obědu. Sousedka mi donesla švestky, tak jsem udělala na plech koláč .**10*
Venku máme taky zimu, studený vítr.
Tak krásné odpoledne , jedu k mamce.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobré chutnání.

Já mám ještě žampionovou omáčku s těstovinami.Peču štrudl a k večeři dělám cukeťák na plech ze skoro posledních cuket.Ještě zbyly a tak v týdnu udělám ještě pizzu.
Příjemné odpoledne přeji.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nakukuju a tak už vám rovnou popřeju dobré chutnání.SmajlíkSmajlíkJá mám ještě krůtí s bramborem.
Ráno mi praskla žárovka, tak jsem lovila jinou, ale mám jen 40W. Tak musím v pondělí pro úspornou.
Měla jsem ji tady strašně let, stála kdysi 400 kč, ale vyplatilo se. Byla tu jistě 15 let,možná dýl.
Počasí máme pořád ošklivé.
Obrázek uživatelky
profil
U nás stále fouká studený vítr, je nepříjemný, Obloha šedivá.
Markety mají otevřeno, tak máme doplněné zásoby.My máme PENNY asi 300 metrů, Tak i cheba měli a já mám zásobu na pondělí.
Kuře koupené v TESCU už peču, vypěchovala jsem ho nádivkou.U nás je stále hodně tvrdých rohlíků a tak je rozemeleme a místo nakrájeného pečiva použiju strouhanku.Dodám zelené mražené a kousek valašdkého špíčku a sušené houby.
Dala jsem si sušit kolečka pomerančů na adventní věnec. Dělám si je sama pro naši i nám na dveře. Jeden bude s pomernčem a druhý uvidím, až přeberu co mám doma a popřípadě možná něco dokoupím. Vím mám ještě 14 dní čas, ale příští týden je pro mne pracovní a středa návštěva lékařů a kadeřnice, So a Ne výstava. Moc se doma neheřju.
Užívejte si sobotěnku a já prchám na kávu.mamžel mi stjí za krkem a chce na počítač.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Po včerejším smutném listopadovém počasí je tu najednou krásně jasno,modrá obloha,+6°C.Práce na terase zdárně pokračuje,počasí přeje,takže bude o jednu starost méň.Maky,na tu živáňskou se taky chystám,až nás tu bude víc.Recept na perníčky od Marcelky si také zkopíruju,zatím jsem si těsto podle svého receptu neudělala,a ráda zkouším něco nového.Naše cestovatelka se zase vydala na cesty-Alenka má toulavé boty-hlavní je,že jí to dělá radost a určitě to život obohacuje.Tak krásný den a šťastný návrat,Ali.Lydie,tak ať viroza brzy odezní (mám švagrovou Lydii,je to zlatý človíček).Děvčata,přeju Vám příjemný pohodový den a tak jak už tu přání proběhla-ať Vám jde práce od ruky,nezapomínejte odpočívat,udělejte si nějakou radost,a ať jsou na Vás všichni moc hodní.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles