8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
My jsme hned ráno jeli do Rokycan. Lednice byla vymetená, pak jsem potřebovala jít do lékárny a jiné pochůzky. Silnice byla dobrá, ale místy to na chodníkách klouzalo i když to nebylo nic hrozného.
Dostala jsem k Vánocům poukaz na 1000 Kč do lékárny MAX. Nakoupila jsem krémy na ruce, na nohy, na obličej, čaje, pasty na zuby a různé jiné věcičky. Nějaký čas nám to vydrží. Měla jsem z toho docela radost. Odpoledne jsme šli sice na vycházku, ale od oběda sněžilo, tak se moc dobře ve sněhu nešlo. Byli jsme venku jen hodinu. Celý den byla velká mlha.
Aničko, já jsem shodila přes Vánoce 1,5 kg. Také bych potřebovala přibrat, ale vůbec mi to nejde.
Každá máme jiný problém. Děvčátka chtějí hubnout a my potřebujeme přibrat! Když ti není dobře, snaž se to vyležet, chřipka je nebezpečná!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Alenko, do lékárny dojdeš zítra, snad bude lepší počasí.
Blaničko, snad budeš mít s noťasem už konečně pokoj! Nám zvonek zvoní, ale zase se nám z domova neotvírají domovní dveře.
Obrázek uživatelky
profil
příjemný večer a pak krásnou dobrou noc.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zase jsem ve skluzu,měli jsme to období návštěv,dnes jsme museli dolů do města,takže už jsem byla docela utahaná.Pak ještě dvě pračky,prádlo už schne.Tak snad se zase brzy zbrchám.U nás je pořád kolem -4°C,padá takový jemný déšť,zrovna to na všem namrzá a všude dělá ledovku.Je to strašně nebezpečné na chození a jezdění.A s hrůzou čekáme,kdy to začne lámat stromy,protože jak jsou obalené tou vrstvou námrazy, tak se ohýbají až k zemi, a je slyšet takové praskání...Teď už Vám popřeju klidnou dobrou noc, a zítra ahojky.
Obrázek uživatelky
profil
holky, jen zdravím..chci opravit vnučce šatičky pro barbínku, bude to piplačka,hlavně najít z čeho to udělat a ustříhnout ...ach jo,ale byla nešťastná,že to roztrhla,spíše to nebylo dobře ušité...jsou to princeznovské pro Růženku,a ještě jsem vzala i jedny zelené zase vyjeté ze švu u zapínání...

Do lékárny jsem nešla je to tady kolem jako zrcadlo..

Obrázek uživatelky
profil
Já už teplotu nemám. Ale příznaky chřipky jo.
Vono když Ti tady furt chrchlá a mám oslabenou imunitu, tak to není nic divného.
Obrázek uživatelky
profil
zalehni s mužem...ta teplota se mi nelíbí
Obrázek uživatelky
profil
Tak to já jsem zhubla asi 20 kg. Mám zhruba 50 kg a taky nevím proč. Začla jsem ale hubnout po mrtvici 7.7.2011 a pak mi letos 25.3 zemřela máma a to strašně rychle. Lezla na žebřík, spadla a za 2 hodiny bylo po ní. Takže je to asi nastřádaný.
Včera už mě byla zima, ráno jsem měla necelejch 38. No můžu Vám říct, že jsem šla do marketu a uplně jsem se klepala a ruce modrý.
Tedˇjsem si vzala paralen grip, tak horečka zmizela, ale stejně nikam nepůjdu, protože padá sníh a vůbec.
Táta má zánět průdušek, tak mu doktorka nasadila antibiotika.
No stojí to pěkně za houby.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Delší dobu jsem tu nebyla a tak jsem si musela přečíst vaše příspěvky abych byla aspoň trošku v obraze. U nás nic nového, proto jsem ani nepsala a navíc jdou na mně nějaké chmury. Asi mně chybí sluníčko. Už aby bylo jaro. Venku jsou chodníky samý led a kdo nemusí ven tak nejde. Měli jsme včera na oběd kuře s bramborem a tatarkou a okurkovým salátem a dnes druhou polovinu s rýží. Četla jsem jak hubnete. Já jsem shodila asi kilo. Obdivuji badyska, že zhubla v roce 2009 přes 30 kilo. Docela by mne zajímalo, jak toho docílila. Velká gratulace.
Obrázek uživatelky
profil
to já taky znám,není mi to cizí!!!!!Vánoce,oslavy atd.to je můj konec....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak. Paměť mám navýšenou. Jestli bude net padat zktím nevím, každopádně je to mnohem rychlejší. Tak mám radost. Ale zase mám rozbitý zvonek, nezvoní mi ani dole ani na patře. Ona k sousedům chodí taková paní, co neumí číst a furt zvoní na mě místo na ně a to tím způsobem, že nalehne na zvonek. Tak nevím, jestli mi to nerozbila. No, oprava už je objednaná.
Tak koukám, jak hubnete. Já zhubla horko těžko 2 kilíčka.
Jo a počasí. Nám opět sněží jako blázen a nedalo se vůbec jít. Ani ne kvůli ledovce, to už bylo dost dobré, ale kvůli sněhu. Všude haldy, nestačí to odklízet, kromě hlavního tahu nejsou vůbec sjízdné silnice tady přes město. Přitom sníh odváží k řece a věčně prohrnují a houby platné. Asi zapadáme.
Dnes jsem nevařila, zbylo nám malinko od včera. Na zítřek musím něco vymyslet.Holky, jdu kouknout na fotky. Zatím ahojSmajlíkSmajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles